karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 çüş diyebiliyorum sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Cok etkileyici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Vay be, resmen laftan anlıyorlar. Araştırmacılar bayağı bir kendilerini vermişler. Bakalım ne kadar ilerletebilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 laftan anlamasa pacman'de koyacak yanniz. Kadin buffin suresini ayarlayamadi gec "kovala" dedi, o yuzden garibim hayaletlerin ortasina surdu... donup kadina "bir sus" dedigi gun arastirmada breakthrough'dur kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 HellHound said: donup kadina "bir sus" dedigi gun arastirmada breakthrough'dur kanimca hahahaha +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bu arada bu video TED konferansindan alintidir. TED konferansinda degisik konularda 15 dklik konusmalar var, eger ilginizi cekerse bir bakin derim. http://www.ted.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 insan lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 o hayvan kadar iyi pacman oynayamaım ondan utanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 EVRIM YOKTUUUUUR!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Yazacaktım, nasılsa viktor yazar diye bekleyeyim dedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 oha bildigin insan bu ya, yakında cinsel ilişkiye de girer bu o kadınla baya bi ilişki yaşıyolar '' evettt bonobo şimdide 69u oğretcem sana'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 oha cok acayipmiş dier vidyolarada bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kanıt demek yanlış olur yine de sadece güzel bir destekleyici fikir ortaya çıkabilir. ayrıca kadın burda biyolojik evrimden çok kültürel evrimi savunuyor zaten yanlış anlamadıysam. her şekilde yine de kültürel/yaşayış biçimi ya da tamamen düşünme ve yartıcılık kabiliyeti açısından geçiş formları için modeller oluşturmak adına güzel referanslar. ama yine de evrim için yeterli destekleyici örnek zaten moleküler boyutta fazlasıyla mevcut ama anlatması ve insanlar da hayranlık uyandırması çok daha zor. Misal az önce iki kere glikoliz ve oksijensiz solunum ile ilgili bişeyler yazıp sildim çünkü çok uzun oldu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 allah diye miyavlayan aslandan sonra bo$ kanitlar bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ahaha çakı bulmuş şopar gibi gülüyor pacman den sonra hahahahah. süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Aslan olayı burda. Solunum yollarında bir sorun oldugunu dusunuyorum hayvanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yaklaşık 20 dakkalık videonun son kısmında olması da ilginçmiş pacman olayının :D bütün video boyunca hadi lan nerde pacman diye bekleyen bünyeme iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yazık lan aslana veterinere götüreceklerine şebek etmişler :/ "allah diyo" diye dokunmuyodur o salaklar ona şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 wuuuuuuu süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 BURADA TED konuşmalarının tamamı var. Bonobo konuşmasından inanılmaz etkilendim. Son derece enteresan.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Şu aslan "allah" diyosa yani... Yazık lan hayvana astım mıdır nedir, millet de delirmiş, "allah" diyo diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kingpin said: yaklaşık 20 dakkalık videonun son kısmında olması da ilginçmiş pacman olayının :D bütün video boyunca hadi lan nerde pacman diye bekleyen bünyeme iyi geldi. :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ekşi sözlükte de aslan diye bağıran allah diye bişey vardı kopmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Siz maymundan geldiğinize inanmak istiyorsanız inanın , ben inanmıyorum herkes layiğine inanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar