Drigeolf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Daha önce açıldı mı bilmiyorum ama süper bir alet, buraya da koyayım dedim tanıtım videosunu. Video Her bir şeyi yapıyor, DVD gösteriyor, Wii, PS 3 oynatıyor, Ipod takma yeri bile var ve hepsinden güzeli gerçek bir R2D2 boyunda ve sesinde.Millenium Falcon kumandasıyla istediğiniz gibi hareket ettiriyorsunuz. Bir izleyin de dibiniz düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bu arada aynı zamanda bunun gibi bir wireless web cam de var. Ona ve bunun hakkındaki ekstra bilgiye de şu siteden ulaşabilirsiniz. Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bu r2d2 nerde bulunur fiyat nedir??? aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 valla amerika satış fiyatı 2900 dolar, Avrupa için şu siteye yönlendirdi ama ben gerekli bilgiyi bulamadım, bir de sen bak istersen. Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bende ayni siteye bakdim... bunun yaninda bide r2d2 cam satiolar... onun fiyati 300dolar dedi... guzezl seyler... alinmali... bu yaz babaya acaip yag cekilmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 güzel ama pahalı, o zaman: mundar derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 muahah deli alet ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Yeni gördüm bunu, ağlamak istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 oha bende şimdi gördüm 2 sene önce nası kaçırmışım. para biriktirmeye başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yeni gördük facebookta R2-D2 keşfedilmiş dediler geldik. r2d2 çığlığını bile atıyo of allam mükemmel bi alet dfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Budur! Alıcam bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adamların site batlamış. şunlara bakabilinebilinir. http://www.engadget.com/2007/06/28/nikkos-r2-d2-projector-abducted-by-jawas-on-sale-this-fall/ http://www.engadget.com/2008/02/22/limited-edition-r2-d2-dvd-projector-up-for-pre-order/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar