Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 eminim bir cok topic acilmistir. Fakat son donemlerde asiri bi sekilde osi de oynuyasim tuttu. Daha once osi nin sayfasina bile girmedim hep ucretsiz serverlarda oynadim. Turk oyuncu kitlesi nasil? varlar ise ucretsiz serverlardaki gibi mi davraniyorlar? Mesala ben genelde craft char kasmayi seviyorum. alisveris durumlari nasil? ev alip dikebiliyormuyuz vendor varmi? kisaca bana genel bir ozet cikarirsaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ev alip dikemezsin, dikili evler de 1.2 mil'den falan baslardi eskiden simdi nasil bilemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ev yeri bulmak pek sorun değil artık dediğin gibi ev dikip vendor koyabilirsin tabi hatta 18x18 evlik boş alan buldum şu saniye isteyen varsa benle irtibat kursun hemen :) son bi kaç aydır düzenli girmiyorum ama bonjoyla ben her daim açık tutarız accları girer takılırız arada onun dışında gelenler pek kalıcı olmuyo sanırım dönem dönem gelip gidiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sethlor said: ev yeri bulmak pek sorun değil artık dediğin gibi ev dikip vendor koyabilirsin tabi hatta 18x18 evlik boş alan buldum şu saniye isteyen varsa benle irtibat kursun hemen :) son bi kaç aydır düzenli girmiyorum ama bonjoyla ben her daim açık tutarız accları girer takılırız arada onun dışında gelenler pek kalıcı olmuyo sanırım dönem dönem gelip gidiyolar benimle bi irtibata geçebilimisin. topic sahibi gibi bende hiç oside oynamadım ve yıllrımı verdiğim oynunun orjinalini oynamak istiyorum..neler yapmam gerekir. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sethlor'a bakmayın siz o öyle herkesi gaza getirir osiye başlatır sonra zerre piyasada görünmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yok sadece stilimi değiştirdim yoksa her daim buralardayım :) Eskiden item para skill konularında gereğinden fazla yardımcı olurdum galiba insanlar hemen soğuyodu o zaman oyundan her zaman dediğim gibi bu oyunun en eğlenceli devresi günde 5kya talim ettiğimiz zamanlardı o yüzden muabbet dışında pek yardımcı olmuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ee insanın 10larca 100lerce milyonu olunca tat alamıyor tabi , kasada 5k bırak ,gerisini bana ver sen ,rahat edersin o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 erador diye bi serverda yeni başladım evler filan hep boş anlamadım ben ev işini erador yeni baslayanlar için ideal iyi kasılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Navody Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 erador'u salla oynucaksan exile'de oyna.yada nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 exile mı :D,exile hala varmı yav, tr de free serverlar içinde en kalitelilerinden 1iydi eski kadrosuyla tabi. Bide yukardaki arkadaş osi de freeshard zannediyo galiba^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 arkadaşlar burada freeshard reklamlarına izin vermiyoruz.uyarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 uyarır valla sonrada çok fena yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oy oy lam 10 seneden fazla olmuş nerdeyse ben uo yu ilk oynadığımdan beri osi atlantic te :) bi ara (2000-2001 eylül-ekim bişidi sanırsam ama daha eski de olabilir) level dergisinde de yazmıştım uo diye 6 sayfamıydı neydi lol ondan sora uo çılgınlığı başladı tr de ehehe kimse bilmezdi eskiden oy oy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Norak, guildin adı neydi ya? Bi halt hatırlamıyorum yıllar geçti... UO ya mail attım acc bilgileri için de daha sonuç yok.. Gelirse oynarım belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 :) O zamanlar PCgamer'da editör'dü, şimdi hala Level'da Burak (dominus) kurmuştu ilk Türk Guild'ini Gallant Knight of Valor adında yada kısaltması ile GKV. Hoş ben o dönemde MTC adlı RP guildindeydim. :) Güzel günlerdi. Bir elin parmaklarını geçmeyen sayımızdan şimdi nerelere geldik. Tek üzüldüğüm nokta, nicelik açısından büyüdükçe, nitelik açısından küçüldük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Boyu değil işlevi demiş kısaca dünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hah hatırladım GKV.... Ne güzel günlerdi... Bilgisayar başında ev halkından gizli gizli sabahlardık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar