Mojito Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mirage neden Lachesis'i dusunmuyorsunkı onlar eskidi :).Tarantulanın fiyatıda aslında cok pahalı degil 90 dolar gibi bi fiyatı var dolar biraz daha dustugunde alınabılır
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Tarantulanın ne özelliği var ki? Tuşların değiştirilebilir olması dışında hiç bir özelliği ilgimi çekmedi. Onu da gereksiz buldum. Herkes hastası olmuş ama. Nesi var Tarantulanın?
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Tarantulanın bir şeyi yok. Hatta piyasada bile yok kendisi :)
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ingilizce dizilim 30-40 YTL civari birseyler tavsiye edebilir misiniz ? Oyun falan oynamiyorum ,ergonomik olsun yeter =)
huun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 tarantula kesinlikle çok dengeli bir klavye. fps tarzı bir oyunda istersen tuşlara yarısına kadar basılı tutabilir ama hareket etmeyebilirsin. herhangi bir klavyede gereken tuşu itme mesafesini yarıdan daha aşağıya indirebilir, tepki verme süreni neredeyse refleks sürene indirgeyebilirsin. bunu aşırı hassas tuşları olan klavyeler ile karşılaştıramazsınız ama. rts tarzı oyunlarda diğer denediğim klavyelerde bazen basıp basmadığım konusunda tereddüte düşebiliyordum ama tarantulada bastınsa bastın, basamadıysan basamadın. bunu çok rahat algılayabiliyorsun. bu son dediğim aslında anlatması biraz zor bir durum. tarantula bir şekilde bir süre sonra klavye olmaktan çıkıp uzvun olmayı başarabiliyor. evet belki no name bir klavye ile yeterli vakit geçirirsen bu hissi elde edebilirsin ama fps konusunda bahsettiğim artı ile birlikte bu ikisini başka bir klavyede görmedim ben. tarantulanın görüntüsü ise sitesinde gördüğünüz kadar albenili değil. görüntüsü için alınacak bir klavye kesinlikle değil. hatta şunu da söyleyeyim alışması biraz zor bir klavye ama bir kere alıştıktan sonra bariz akıyorsun ve bunu hissediyorsun.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 e nerden buluruz razer gönderiyomu buraya
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Kithnos said: Ingilizce dizilim 30-40 YTL civari birseyler tavsiye edebilir misiniz ? Oyun falan oynamiyorum ,ergonomik olsun yeter =)
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 G15 refresh kargoya verildi. Bir iki gün içinde geçer elime ilk izlenimlerimi yazarım.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Kithnos said: Kithnos said: Ingilizce dizilim 30-40 YTL civari birseyler tavsiye edebilir misiniz ? Oyun falan oynamiyorum ,ergonomik olsun yeter =) walla takribi 25 liraya falan :logitech kalite klavye, laptop tu$lari gibi, ses cikartmaz fazla basarken, tu$ boyutlari normal.. gelecek icin ideal, laptop kullanmaya da ali$irsin..hem de usb.
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Esh said: Kithnos said: Kithnos said: Ingilizce dizilim 30-40 YTL civari birseyler tavsiye edebilir misiniz ? Oyun falan oynamiyorum ,ergonomik olsun yeter =) walla takribi 25 liraya falan :logitech kalite klavye, laptop tu$lari gibi, ses cikartmaz fazla basarken, tu$ boyutlari normal.. gelecek icin ideal, laptop kullanmaya da ali$irsin..hem de usb. Hepsiburada Turkce Q demis ama bunun icin , Ingilizce Q ariyorum ben.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ingilizce q io razer in klavyesi war da pahali.. yurtdi$indan sipari$ et cok lazimsa ingilizce..
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Nerden gelir sorunsuz y disi sitelerinden ? Var mi sorun yasatmayan , iyi fiyatli site , tavsiye edebilecegin ? amazon.com a falan mi bakayim ?
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bilen var mı bu klavyeyi ? http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=380003040# aoc için soruyorum diyebilirim =)
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18415 Kablolu Multimedya Slim Klavye, Süper İnce Dizayn, Sessiz ve Arttırılmış Tuş Stabilitesi, Klavye üzerinde Mikrofon ve Kulaklık için giriş, Klavye üzerinde USB Portu http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/OEMKBD/A4%20TECH/A4Techkl-7mu.jpg solda kulaklık için giriş, sağda usb portu var uzun süredir kullanıom gözel bişi hemi de ucuz
oper Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yukardaki klavyenin en uyuz olabileceğiniz kısmı arka alt kısmında yükselme ayaklarının olmaması.. sadece bu yuzden klavyeyi geri vermiştim..
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 fizban said: bilen var mı bu klavyeyi ? http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=380003040# aoc için soruyorum diyebilirim =) Aldığım gün geri verdim :) Tuşları çok rahatsız. Onlara tuş da denmez aslında, bildiğin yay. Bir sürü tuş kombinasyonunu da görmüyor. Malzeme kalitesi de çok kötü.
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Tuş rahatlığı ve hissi diğer kullandığım logitech klavyelerle aşağı yukarı aynı. Geceleri estetik olarak güzel gözüküyor, gündüzleri LCD hariç ışıkları nerdeyse hiç belli olmuyor. Gerçekten sadece tuşların üstündeki yazılar parlıyor. Diğer klavyelerde beyaz yada siyah olan yazılar bunda turuncu olarak parlıyor yani. Eski G15 gibi her tarafından ışık fışkırmıyor. LCD çok hoş. Bir çok program ve oyun kendinden destekliyor LCD'yi. Winamp, RivaTuner, Age of Conan vb çalıştırdığınız anda LCD kendiliğinden değişiyor. Makro tuşları kullanışlı. Her oyun için farklı profil yapabiliyorsunuz, kendiliğinden ayarlıyor. Ayrıca oyun içinden vs kolayca makro oluşturabiliyorsunuz. Büyük klavyeye alışana kadar yanlışlıkla bol bol basacaksınız bu tuşlara. Ayrıca klavyenin altı çok sağlam, istemediğiniz sürece hayatta oynamıyor klavye yerinden. Windows tuşunu deaktive edebiliyorsunuz ve klavye üstünde 2 tane USB hub var. Sonuç olarak makro tuşları ve göze hitap etmesi dışında bir özelliği yok aslında. Makro tuşları özellikle MMO'lar için çok iyi. Ama makro tuşlarına ihtiyacınız yoksa sırf LCD ve ışıklandırma için o fiyat verilir mi bilmiyorum. Kullanması çok zevkli ama bir estetik olarak bir sanat eseri de değil sonuçta.
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 şöyle bişe buldum.. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd3139#tablnk
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oyun için düşünüyorumu gördüm ve direkt g15 diyorum
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Xo said: oyun için düşünüyorumu gördüm ve direkt g15 diyorum +1
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ben o cümleyi yanlış okumuşum yav.. :S pardon
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 teknosadan 13 ytl'ye inca marka aldım. 2 yıldır delicesine klawyeyi sf mk tank90 snow bros gibi eski oyunlarla döwüyorum, bana mısın demiyor. ayrıca üstüne; 6 şekerli zihin açıcı çay (ginkgo biloba mı neydi) türk kahvesi gazoz (yapış yapış takıldık 2 hafta) döküldü. hala daş gibi.
Öne çıkan mesajlar