Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Worlds

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Sylian nerden okudun/duydun bunları? Sen de mi kabul edildin betaya?

Ben 7'yi yakalayamadım çünkü Pittsburgh ahalisiyle pick-up alemlerine akmak zorundaydım doğal olarak bir cuma akşamı :)

Ama normal teste başlarlar pazartesi heralde dur bakim yeni tarih vermişler mi.. açıksa hemen girerim aslında yeni geldim odaya
Sosyal ağlarda paylaş

Evet kabul edildim hatta dün oyuna bile girdim. Grafikler muhteşem(TF2 gibi diyeyim yani deli efektler yok ama son derece estetik ve göz yormaz olmuş), ui berbat şu an tek diyebileceğim bu çünkü oyun beta'dan çok alpha aşamasında gibi oyunda çoğu texture eksik.
Sosyal ağlarda paylaş

daha aylar var oyunun çıkmasına.. UI'yı kesinlikle wow gibi yapıcaklar bence tamamen customizable olucak da şimdi çakma resimler falan koymuşlar zaten forumlarda durmadan reload tuşunun nerde olduğunu hatırlayın resmi değişebilir diyolardı..

Şuanki beta'nın amacı zaten mekan problemlerini düzeltmek.. texture, map'te durup duruken düşmeye başlamak, sıkışmak falan bu tür şeyler var hep report ediliyor.

Silah sesleri grafikleri falan.

şöyle diyim, oyunda hala binbir tane bug olması doğal, ama hellgate london çıktığındaki halinden daha iyi en azından.

OYuna pek girmedim ama gördüğüm screenshotlara göre WoW'daki herkesi etkileyen ve milletin WoW'daki sevdikleri özellikleri almışlar ve daha iyi yapmaya çalışıyorlar..

bu oyun baya iyi olcak buraya yazıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sylian said:
Evet kabul edildim hatta dün oyuna bile girdim. Grafikler muhteşem(TF2 gibi diyeyim yani deli efektler yok ama son derece estetik ve göz yormaz olmuş), ui berbat şu an tek diyebileceğim bu çünkü oyun beta'dan çok alpha aşamasında gibi oyunda çoğu texture eksik.

Oyun ici kendi makinanızdan soyle guzel bir screenshot koysanıza bir gorsek nasıl bir sey mümkünse.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...