Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Sylian nerden okudun/duydun bunları? Sen de mi kabul edildin betaya? Ben 7'yi yakalayamadım çünkü Pittsburgh ahalisiyle pick-up alemlerine akmak zorundaydım doğal olarak bir cuma akşamı :) Ama normal teste başlarlar pazartesi heralde dur bakim yeni tarih vermişler mi.. açıksa hemen girerim aslında yeni geldim odaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Server Uptime Schedule All times listed in Arizona Time: (UTC/GMT -7 hours) Tuesday: 10:00AM to 10:00PM Wednesday: 10:00AM to 8:00PM Thursday: 10:00AM to 6:00PM Friday: 10:00AM to 9:00PM Saturday: 1:00PM to 10:00PM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Evet kabul edildim hatta dün oyuna bile girdim. Grafikler muhteşem(TF2 gibi diyeyim yani deli efektler yok ama son derece estetik ve göz yormaz olmuş), ui berbat şu an tek diyebileceğim bu çünkü oyun beta'dan çok alpha aşamasında gibi oyunda çoğu texture eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 daha aylar var oyunun çıkmasına.. UI'yı kesinlikle wow gibi yapıcaklar bence tamamen customizable olucak da şimdi çakma resimler falan koymuşlar zaten forumlarda durmadan reload tuşunun nerde olduğunu hatırlayın resmi değişebilir diyolardı.. Şuanki beta'nın amacı zaten mekan problemlerini düzeltmek.. texture, map'te durup duruken düşmeye başlamak, sıkışmak falan bu tür şeyler var hep report ediliyor. Silah sesleri grafikleri falan. şöyle diyim, oyunda hala binbir tane bug olması doğal, ama hellgate london çıktığındaki halinden daha iyi en azından. OYuna pek girmedim ama gördüğüm screenshotlara göre WoW'daki herkesi etkileyen ve milletin WoW'daki sevdikleri özellikleri almışlar ve daha iyi yapmaya çalışıyorlar.. bu oyun baya iyi olcak buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Sylian said: Evet kabul edildim hatta dün oyuna bile girdim. Grafikler muhteşem(TF2 gibi diyeyim yani deli efektler yok ama son derece estetik ve göz yormaz olmuş), ui berbat şu an tek diyebileceğim bu çünkü oyun beta'dan çok alpha aşamasında gibi oyunda çoğu texture eksik. Oyun ici kendi makinanızdan soyle guzel bir screenshot koysanıza bir gorsek nasıl bir sey mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 server kapalı şuanda yukarda açılacağı zamanları yazdım. Salı günü açılınca koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Forumlardan süper screenshotlar aldım ama malesef burda siznle paylaşamıyorum çünkü public herhangi bir serverda resimleri host etmemiz yasak. Anlaşma imzaladık beta'ya girmeden önce: Non-Disclosure Agreement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Sovereign o zaman o resimlerin oldugu forum un lingleri ver ama resimler ingame olsun yani konusma penceresi falan nerde gorebilelim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yanlış anladın. Resimleri public serverlarda paylaşmak yasak olduğuna göre millet sadece stargate'in kendi forum serverlarına upload edip paylaşabiliyorlar, ve resimleri user/şifreyi girmeyen kimse göremiyor. Kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben pek istediğim gibi olacak izlenimini alamadım betanın ssları görünce. inşallah yanılıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Sufi said: yeni bi çakma wow daha yapmasınlar da Sovereign said: OYuna pek girmedim ama gördüğüm screenshotlara göre WoW'daki herkesi etkileyen ve milletin WoW'daki sevdikleri özellikleri almışlar korkmaktan korkar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 merak etme zannettiğin gibi değil. UI ve HUD görüntülerini kastediyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nasıl bir sistem istiyor bu oyun? ortalamanın altında bir sistem kaldırabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Kayıt yapmışlara gelmiştir ama genede buraya link veriyim dedim. In game goa'uld mother shipin patlama sahnesi var beni benden aldı :) , ilk çıktığındaki swg günlerimi biraz anımsar gibi oldum. Şu an beklediğim tek oyun. Bakınız Ayrıyetten şu linklerde güzel ss ler var. 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Oyunun ne zaman çıkacağı belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Daha nezaman cıkıcagı belli degil malesef 2. beta phase e gecicek sanırım.Yaklasık 1 ay once 1. beta phase bitti.ozamandan beri pek haber yok early 2009 baslatıcaz mail yollanacaktır diyor giris yapınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 abi oyun dehşet olucak diyim ben size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 İnşallah güzel olur , darkfall gümbürdemesinden sonra beklediğim yegane oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bi cıkaramadılar şu oyunu deliricem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Oyunla ilgili yeni bir haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bu oyun patlıyıcak gibime geliyo hala bakıyorum ediyorum ama yok yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Yeni bi Duke Nukem Forever doğmasın bari, hele bu SG olcaksa hiç olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 evet yalan olacak gibi... biri çıkıp açıklama yaptı gerçi, oyun yalan olmadı çıkaracağız oyunu diye ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 evet ayın 10nunda yapıldı hatta açıklamada işte yani baya bekleyen bi kitle bıraktı gitti oyunu,bi konan faciası daha geliyo bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 up getireyim şuraya bir ne alemdeki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar