Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Worlds

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben bi tane Dev feedback thread'ini okuyorum. Herkes zilyon tane soru soruyor ve adam çok süper bi şekilde hepsini cevaplıyor. Cevabını söyleyemiyeceği soruları cevaplamıyor falan.

Adamlar oyunu en newbie adama göre hazırlıyorlar. Stargate'i biliyor olman gerekmiyo, hayatında Stargate izlememiş olsan bile oyuna başladığın zaman gereken herşeyi sana açıklıyor.

Oyun PvP'den çok PvE üzerine kurulu. Hatırlarsanız WoW da ilk çıktığı zaman bg'ler falan yoktu. World PvP vardı. SGW de ilerde bg'leri getirecez diyorlar. Ama oyunun en güzel tarafı story'si ve PvE özelliği olacakmış.

Tank/healer/nuker kavramı artık kalkıyor. Hiçbir class tank yapamıyor, yapmaya çalışsa anında ölüyor. Her class heal edebiliyor. Bi de hit point olayı kalkmış, o yüzden hit pointum daha fazla ben en önde olayım gibi bişey yok.

Bu yüzden mesela bütün savaşlar taktik ve strateji üzerine kurulu olucak ki en çok bu özelliğine hastayım. Sırf bu olay hakkaten Stargate'in içinde bi missiona çıktığın hissini verebilir yani.

Aquila'cım üzüleceksin demişsin.. sağolasın :) ama ben Hellgate:London'da yeteri kadar üzüldüm hehe baya heycanlı bi şekilde bekliyoduk o oyunu.. sıçıp batırdılar.

Yakında başlaycak olan Closed Beta evet.. Oyunun çıkma zamanı olarak ben Aralık civarı diyorum.. Winter '08-09

Hayvan gibi grafik olmayacak.. Unreal 3 motorunu kullanıyorlar, bu da doğal olarak biraz daha iyi bi sistem istiyor diye düşünüyorum ama adamlar birçok yerde amaçlarını defalarca dile getirdiler: oyunu mümkün olduğunca çok kişiye ulaştırmak istedikleri için minimum sistem requirementları olabildiğince kısmaya çalışacaklar.

Bir de hatırlarsanız yani izlediğiniz bütün Sci-Fi dizilerini karşılaştırırsanız bence Stargate'in yeri başka çünkü dizi kendisiyle dalga geçiyor. Bir anlamda komik.

Mesela ben scifi hastasıyımdır bütün dizileri seyrederim. Genel açıdan bakılınca kızlar scifi'dan nefret eder mesela. Yani sokağa çıkıp 10 kıza sorsan sci-fi severmisin diye hepsi hayır der sana. Ben Amerika'dayken stargate'i koskoca kızlar yatakhanesine alıştırdım diyorum size :)

Bunu geçtim, şu son haftadır deli gibi SGW forumlarını okuyorum, oyun daha çıkmamış.. closed betası bile daha başlamamış olmasına rağmen o kadar çok kız var ki.. Bi females in SGW diye topic açılmış en az 40 tane kız/kadın hücum etmiş görmeniz lazım.

Şimdi bunu niye anlatıyorum diye soracaksınız da, amacım Stargate'in sadece sci-fi fanlerine hitab etmediğini göstermek. Stargate o kadarrr sevilebilir bir dizi ki yani stargate'in s'sini bile bilmeyen insanları toplasan, hepsine göstersen yarısı bayılır diziye bence.

Adamlar da bunu bildikleri için aynı seviliebilirliği oyuna yansıtmaya çalışıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...