Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 http://community.stargateworlds.com/news/5/1033/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Wow tahtı biraz zor. Konu, atmosfer süper de, oynanabilirlik, class dengesi, pvp sistemi, pve sistemi, crafting, trading bütün olay bunlarda yatıyor. Ayrıca hayvan gibi grafik yapıpta canavar sistem isterlerse yalan olma ihtimalleri yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ben de umutluyum Stargate'ten, en azından Tabula Rasa'dan iyi olacağını ümit etmekteyim :p WoW tahtını sallamaz belki ama, Sci-Fi MMO'lar arasında EvE'in yerini alabilir, gerçi az bir şans o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Şimdi ben bi tane Dev feedback thread'ini okuyorum. Herkes zilyon tane soru soruyor ve adam çok süper bi şekilde hepsini cevaplıyor. Cevabını söyleyemiyeceği soruları cevaplamıyor falan. Adamlar oyunu en newbie adama göre hazırlıyorlar. Stargate'i biliyor olman gerekmiyo, hayatında Stargate izlememiş olsan bile oyuna başladığın zaman gereken herşeyi sana açıklıyor. Oyun PvP'den çok PvE üzerine kurulu. Hatırlarsanız WoW da ilk çıktığı zaman bg'ler falan yoktu. World PvP vardı. SGW de ilerde bg'leri getirecez diyorlar. Ama oyunun en güzel tarafı story'si ve PvE özelliği olacakmış. Tank/healer/nuker kavramı artık kalkıyor. Hiçbir class tank yapamıyor, yapmaya çalışsa anında ölüyor. Her class heal edebiliyor. Bi de hit point olayı kalkmış, o yüzden hit pointum daha fazla ben en önde olayım gibi bişey yok. Bu yüzden mesela bütün savaşlar taktik ve strateji üzerine kurulu olucak ki en çok bu özelliğine hastayım. Sırf bu olay hakkaten Stargate'in içinde bi missiona çıktığın hissini verebilir yani. Aquila'cım üzüleceksin demişsin.. sağolasın :) ama ben Hellgate:London'da yeteri kadar üzüldüm hehe baya heycanlı bi şekilde bekliyoduk o oyunu.. sıçıp batırdılar. Yakında başlaycak olan Closed Beta evet.. Oyunun çıkma zamanı olarak ben Aralık civarı diyorum.. Winter '08-09 Hayvan gibi grafik olmayacak.. Unreal 3 motorunu kullanıyorlar, bu da doğal olarak biraz daha iyi bi sistem istiyor diye düşünüyorum ama adamlar birçok yerde amaçlarını defalarca dile getirdiler: oyunu mümkün olduğunca çok kişiye ulaştırmak istedikleri için minimum sistem requirementları olabildiğince kısmaya çalışacaklar. Bir de hatırlarsanız yani izlediğiniz bütün Sci-Fi dizilerini karşılaştırırsanız bence Stargate'in yeri başka çünkü dizi kendisiyle dalga geçiyor. Bir anlamda komik. Mesela ben scifi hastasıyımdır bütün dizileri seyrederim. Genel açıdan bakılınca kızlar scifi'dan nefret eder mesela. Yani sokağa çıkıp 10 kıza sorsan sci-fi severmisin diye hepsi hayır der sana. Ben Amerika'dayken stargate'i koskoca kızlar yatakhanesine alıştırdım diyorum size :) Bunu geçtim, şu son haftadır deli gibi SGW forumlarını okuyorum, oyun daha çıkmamış.. closed betası bile daha başlamamış olmasına rağmen o kadar çok kız var ki.. Bi females in SGW diye topic açılmış en az 40 tane kız/kadın hücum etmiş görmeniz lazım. Şimdi bunu niye anlatıyorum diye soracaksınız da, amacım Stargate'in sadece sci-fi fanlerine hitab etmediğini göstermek. Stargate o kadarrr sevilebilir bir dizi ki yani stargate'in s'sini bile bilmeyen insanları toplasan, hepsine göstersen yarısı bayılır diziye bence. Adamlar da bunu bildikleri için aynı seviliebilirliği oyuna yansıtmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ben biraz gezdim de forumları sitesini falan yazık etmişler Stargate'e tam bir fail olacağını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Bu yıl sonunda çıkacağı tahmin edilen bir oyun için çok az reklam yapılmış. Şimdiye kadar yedi düvelin duyması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 dreagloth.. imzana aşık oldum.. çok anlamlı olmuş, helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kayıt yaptırdım aktivasyon maili gelmedi hala 5dk oldu. - puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 benim kayıt yaptıralı nerdeyse 3 hafta falan oldu :D Kimseye gelmedi daha invitation da.. önümüzdeki aya başlicaklar diye umuyoruz. Daha bile erken olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 MMORPG.com'dan haber geldiğinde yaptırdım kaydımı, hemen gelmişti aktivasyon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ne aktivasyonu ya? SGW closed beta aktivasyonu mu geldi sana? Geldiyse ne zaman geldi, bi de kullanmayı düşünüyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Buyse said: kayıt yaptırdım aktivasyon maili gelmedi hala 5dk oldu. - puan buraya cevap vermiş. heyecan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 siteye üyelik için aktivasyon istiyorlar. mailine gelir dediler hala gelmedi kaç saat oldu. beta aktivasyonu değil sanırım bu. sade site üyeliği aktivasyano ki bu üyelik olmadan betaya giremiyoruz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 spamine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sovereign said: spamine bak baktım oraya da tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 temmuz ortası diye duyumlar aldıydım ben beta aktivasyonlarının dağıtımı için hala aile ve çevrelerine oynatıyorlarmış oyunu bi developer tanıdığıımız olmadı ki zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 cıksın artık şu oyunda gömücem kafalarına baaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Sovereign hatrına dizinin ilk sezonunu indirdim bugün, beğenirsem oyun çıkana kadar izlerim heralde hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ooo izlemeden başlama zaten oyuna (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bütün developerlara falan zaten zorunlu izlemeleri.. Hepsi forumlarda anlatıyo.. baya sevmişler seve seve izliyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 olmadı resimleri upload edince bi daha koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Kayıt isteyen bir forumun içeriğini burada yayınlayamazsın :S Imageshack.us plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Buyse said: siteye üyelik için aktivasyon istiyorlar. mailine gelir dediler hala gelmedi kaç saat oldu. beta aktivasyonu değil sanırım bu. sade site üyeliği aktivasyano ki bu üyelik olmadan betaya giremiyoruz sanırım. adam olmayana aktivasyon vermiolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 closed beta başladı bu arada.. daha invite gelmedi ama.. her hafta daha çok insana atıcaklarmış invite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hadi ya!!! inş gelir bana ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar