Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Worlds

moriQ

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
SGW Wiki said:
Combat Mechanics

In a traditional MMO players often stand toe to toe, dealing damage whilst trying to mitigate the damage of their opponent. Stargate Worlds is not going to be like that, if you picture the 'Hollywood style' combat seen in the show you'll have a much better idea of what it will be like in the game.[3][4]
Combat will be primarily ranged and as with other MMO's will use different abilities. Such attacks may include a burst shot, single shot and aimed shot.[5] There will be a melee ability with all classes, but probably not something you want to engage on, at least as a first option. All depends on the tactics though.[6] Melee combat can be a viable option with combination of stealth.[7]
The emphasis on combat in SGW will be to use tactics. Choosing a weapon will no longer be about which has the most DPS (Damage per Second) but will depend more on what you want to do with it.[8] Nor will the outcome of the combat be determined from the hit points of a given player.[9] Taking cover behind objects, using suppressing fire to pin down the enemy and flanking maneuvers to flush them out will all be good tactics. The key to successful combat is likely to be utilizing cover and terrain to protect your team and gain an advantage over the enemy. To this end, players will have the ability to crouch and move while crouched.[10] Explosives, whether strategically placed in an ambush, used to cover a retreat, or lobbed at an entrenched enemy will be a key part of combat. Players may even be able to destroy some of the play environment, to remove cover or make it,[11] but most likely the environment is mostly indestructible. Trees and that sort of stuff will stand no matter how big explosives you attach to them.[12] How these tactics could work in a possible combat scenario is given here.[13]
Cover will likely play the most important role in combat as both players and mobs will be able to take cover. Mobs will attempt to flank and flush out players and players will be trying to do the same thing to mobs.[14] A player will use cover to diminish the damage he is getting (possibly a buff) and to break line of sight.[15]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyun beni benden alıcak diyorum, başka hiçbir şey demiyorum..

Wiki'ye girin biraz okuyun arkadaşlar, adamlar o kadar güzel anlatmışki.. ağzımda salya kalmadı akmaktan.

Saatlerim bu oyuna akıcak. Buraya yazıyorum.

Beta'ya yazıldım, ama büyük ihtimal invite gelmez. Sayısız invite bekleyen insan var çünkü.

Bu arada hangi race/class olacağınızı belirlediniz mi arkadaşlar?

Ben şu aralar Scientist olcak gibiyim ama Asgard ve drone'u hakkında daha detaylı bilgi çıkarsa ortaya Asgard'a da kayabilirim.

Commando'yu da düşünmüyor değilim.

İlerde kesin bir sistem lordu da açabilme şansım var.. adamların forumlarında onlarca guild(command) türedi bile. Aralarında roleplay Goa'uld guildleri var.. girip bakmanız lazım arkadaşlar.. Adamlar full hiyerarki'yi kurmuş.. system lord'ları.. first prime'ları falan of of of

hayatımda roleplay yapmadım.. yaparsam ilk yapacağım ve yapmaktan kesinlikle İNANILMAZ zevk alacağım ilk oyun bu olacaktır.

Stargate Worlds.
Sosyal ağlarda paylaş

Öbür konuya da yazdım, buraya da yazıyorum.

Wow'da nasıl 25 man raidler var illidan raid'i falan..

SGW'de 25 kişilik 5 tane SG teamle beraber Orii stronghold'a saldırdığınızı düşünün. Gerçek savaş abi, cover our flank!! SG3 take our six.. faaaaaaaaaaaallll baaaacckk..

bunlar gerçek olucak ve inanılmaz zevkli olucak..

Scientist: sam carter tarzı tekno-geek karakter
Commando: Teal'C/Ronon tarzı karakter
Soldier: O'Neill / sheppard / mitchell tarzı karakter
Archeologist: Daniel Jackson tarzı karatker..

Adamlar bütün classleri koymuş.. inanılmaz olucak oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm sanirim benim bekledigim gibi olmicak :( tahminlerime gore
cok fazla mestlek olmali oyle 6 ana mesles 20 bolum falan eskide kalmis pek next-gen deyil
biri oldugumu itemlerini kaybetmesi cok onemli yoksa zaten pvp icin o kadar lvl yada sp kascan bide ustune milyarlar kasip rare item almak tam iskence
sci-fi oyunlarinda muklaka olmasi gereken uzay olmicak buyuk ihtimal
neyse base kale kurmaktan (ki o artik her mmo da oluyo )farkli olarak belki araclar olur tank falan ama cok dusuk ihtimal
Sci-Fi dalinda cok uzun zaman sorna bile en iyi eve online olcak anlasilan
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

Hatırlatmama gerek yok sanırsam, şu anda dünyada 10 milyon kişi tarafından oynanan oyun UO değil, World of Warcraft.

hepmiz wow oynadik ve hala cok fazla kisi oynuyor simdi wow oyniyan bi oyuncu lorto ya basladiginda ne gorur ayni wow gibi der birakir zaten wow u birakinca wow dan nerfret etmeye basliyo insan :)
lorto yu bu yuzden sevmedik diyerlerinide niye
cunku wow u taklit ederek asla wow u gecilemez
bi yandanda wow dan bikanlar o oynu pek beyenmez
fantasy turleri sci-fi den ayri tutmak gerekir
mesela lorto da falan ve diyerlerinde crafting kure ustunde yapiliyodu demi:) evet sci-fi de bence minimum santiye lerde yapilmali insanlar sanbtiye acmali ve o santiye atolyeyi korumali ve guild savaslarinda o ra sabotaj edile bilmeli veya yok edile bilmeli yani sahip olunan alan onemli olmali bence cok eve online daki gibi
swggemu deki bi anket yarim yamalak aklima geliyo sanriim soyleydi
40-45% i pvp seviyodu 35-40% i uretimci falan yani crafting
simdi cikan cogu oyun crafting de eve yi hic biri gecemiyo
crafting kitleside mmo icin cok onemli bence....
Sosyal ağlarda paylaş

abi crafting diyosun.. SGW'de gemiler falan craft edilebilinecek.. ama mesela bi mothership craft edebilmek için birkaç guildin bir araya gelip yardımlaşması gerekicek falan..

Stargate serisinde odluğu gibi nasıl bizim alpha site'a saldırı düzenliyolardı.. Orada yapılan bütün araştırmalar falan yalan oluyodu.. Kesinlikle saldırıya açık bırakacaklardır yani.

Ayrıca söylediklerinden SGW tamamen Wowdan taklit olucak falan gibi bir düşüncen olduğunu anladımki, kesinlikle böyle birşey söz konusu değil. Developerlar yazdıkları binbir söyleşide üstüne basa basa dediler yani Guild Wars, WoW falan bu tür oyunlardan hep örnek verdiler.. oyunların en iyi yanlarını alıp birleştiriyorlar..

MMO'ya bambaşka bir anlam katacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

hatalar da ordan cikiyo iste bu sci-fi dedigim gibi wow dan guild wars tan alinip parcalar oraya koyulunca rezil bir sey cikiyo hep
sci-fi oyunlardan alinmali wow dan guild wars tan deyil bunlari anlamiyo adamlar
guzel parcami alcaklar o zaman soyle diyim swg . eve online tabula rasa gibi sci-fi'lerden alsinlar (bunu biri star gate forumlarina yazmali)
sci-fi le fantaziyi birlestirmemek lazim yani sci-fi de cok fazla meslek olmali mesela iki tane salliyim
hacker = bu kisi tabancaya bonuslu olmali ama temel gorevi dusman guild basesine bi miktar yaklasip silah savunmasini kapatmak veya icindeki itemleri (paralari ) yok etmesi tabi bu bi 25dakka kadar uzun surmeliki base deki palyerler savuna bilsin
spy cogu oyunda olan ama hep yanlis yapilan bu meslekte tuzakla biplayer yakalayip onun canini cok azaltip siringa yapmali bu sayedi o player in baska yerde spaw olmasi kimildamasi beli bi miktar engelenmeli atiyorum 1 saat konusmasida engellenmeli sonra spy onun kiligina girip hatta ustunde o kisinin ismi cikip base ye girip bir seyler calip veya sabote ede bilmeli:p
falan filan
simdi fantazy lerde 6 meslek var
swg de 30 dan fazlaydi bence soyle 50 fazla meslek super olur

bi zamanalrin swg si tabi
Sosyal ağlarda paylaş

beta başlamak üzere sen hala 2009 sonu diyosun..

Bu arada oyunun story'sinde Furlings olucağı doğrulandı. Furlings falan görücekmişiz.

Developer'a sorulan bir soru:

said:
Please tell me the game is not going to introduce actual, living Furlings. While I think it would be great to see artifacts, ruins, technology, evidence of their culture, etc., I think it would be a shame to ruin the mystery of the Furlings by actually encountering them in the game

Developer'ın cevabı:

said:
Hmm, 'living' is such an interesting term.

Man, if I could only tell you what I know about the Furlings from Mr. Wright and Mr. Cooper, you'd be amused at what you said.

But, in all honestly, what we've done with them is SO COOL, I think you'll be glad we included them.

It's really, really cool. They were a member of that great alliance, as you may recall . .

Ayrıca bu developer hem benim şu anda gittiğim üniversitede okumuş hem de ders vermiş Chayenne Mountain'da çalışmaya başlamadan önce. Gurur duydum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...