Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ppoyr said: opendns kullansın artık herkes.benim kişisel ayarlarımı değiştiren bir dns servisini neden kullanayım ki?gayet güzel 4.2.2.1im var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hangi ayarı degistiriyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 search, boş sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben de bisey diceksin sandım ha. yanlıs yazdıgımda kendi motoruyla arıyor, ne kadar rahatsız edici tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 browsera ne kadar kişisel ayar yapabilirsin ki zaten?bookmark search vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 treewalk kullanın kendi dns'inizi kendiniz yapın aga, hem gecikme süresi 1ms bakın ne güzel. ben youtube'a her gün flushdns atmadan giremiyorum ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yav bende neden site text formatında görünüyor. delirecem artık :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 o kadar küfürden sonra insafa geldi herhalde, açılıyor la site :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 unutmusum bu topigi ya nasıl hala sorun oluyor? enteresanmış benim 4-5 gündür sorunsuz çalısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 said: Set objNICs = GetObject("winmgmts://.").InstancesOf("Win32_NetworkAdapterConfiguration") For Each objNIC In objNICs If objNIC.IPEnabled Then objNIC.SetDNSServerSearchOrder Array("208.67.222.222","208.67.220.220") End If Next bu kodu not defterini yapıştırdıktan sonra, not defterinin adını dns.vbs yazın. youtube ve diğer tüm kapalı siteler acılıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 direk open dns kullanma deil mi bu? ip ayarlarından girmekle farkı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 öncelikle belirtmem gerekirse ben programcı değilim. bu kodun içindeki ip adreslerini de ip ayarlarına yassam bile youtube acılmıyordu. open dns olayı da her zaman işe yaramıyor. bu gönderdiğim kod sayesinde artık youtube bir gün girip bir gün girmemezlik yapmıyor. ben ve arkadaşlarım bu kodu kullanıyoruz ve çok da memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sanırım sadece banlı bi site oldgunda devreye giriyo bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Set objNICs = GetObject("winmgmts://.").InstancesOf("Win32_NetworkAdapterConfiguration") For Each objNIC In objNICs If objNIC.IPEnabled Then objNIC.SetDNSServerSearchOrder Array("208.67.222.222","208.67.220.220") End If Next şöyle yapalım daha şık smileylenmesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben de hala yasaklı gözüküyor yutub fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 valla bende de. hem evde hem ofiste giremiyorum, viva vtunnel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ya ben dün açıyodum vtunnel ile ama bugün yine açıyorum, tek sorun videolar yüklenmiyo :L yani video olması gereken yer boş görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Yasak metninin teki kalkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 EagleEye said: ya ben dün açıyodum vtunnel ile ama bugün yine açıyorum, tek sorun videolar yüklenmiyo :L yani video olması gereken yer boş görünüyo. ktunnel'dan gir bana da öyle olmuştu vtunnel'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hay ulan ankara sulh mahkemesinin allah belasını versin. kafalarına internet sitesi düşer ölürler inşallah. ziyarete geldim youtubeye giriş yasaklamış adfasdfd. bu ne saçmalık. ne hıyarağası insanlar var başımızda. böyle bir saçmalık olabilr mi ya, internet sitesi yasaklıyorlar. !@&% hay allahım sinir ettiler akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ya yok gercekten diyebilcek bi sey yok yani bu ulke boyle, yazık... internet sitesi engelliyerek neye ulasıcaklarını zannediolarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 öküz oğlu öküzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ya dns ayarlarını değiştirdikten sonra diğer sansürlü siteler açılıyoda bu youtube neden açılmıyor? bağlantı zaman aşımına uğradı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dns ile ilgili değil farklı be şekilde yasaklı yutup şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ktunnel ii şu anda yada proxy ile elle yazcan bulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar