MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 muse muse ille de muse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Raidohead - Creep Dream Theater - Space Dye Vest Bad Religion - My Poor Friend Me Blondie - Maria Cat Stevens - Wild World Şebnem Ferah - Bugün[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 arkadaslar cıdden mutlu oldum tesekkur ederım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Farklı konu başlığıyla acılan kacıncı topic bu anlamadım. Dark tranquillity nı her şarkısı sende iz bırakır dinlede rahatla :-p illa iz istiyorsan gel bir kaç tane vurayım :-p[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 anathema - deep derin iz bırakmadı ama warsa bi izim onu tanımlıyo :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Deli333, 30 January 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Farklı konu başlığıyla acılan kacıncı topic bu anlamadım. Dark tranquillity nı her şarkısı sende iz bırakır dinlede rahatla :-p illa iz istiyorsan gel bir kaç tane vurayım :-p !!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 anathema - one last goodbye aklıam bu geldi anathema dinlemem ama harbi hoş koydu vaktinde[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ztn anathema fazla dinlendii takdirde adamı bunalıma sokar böle kız arkından fln ayrıldıysan fln dinlemiceksin =) Anathema - Parisenne Moonlight kısa bişi ama çok güzel[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bu arada biri tool-sober demiş dinnedim beendim dinnenesi bi şarkı[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anna_Vissi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 madonna-the power of good bye fahir atakoğlu-sarı zeybek ikisi de bana Atatürk'ü hatırlatır,nerde ne zaman dinliyor olsam hüngür hüngür ağlatırlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Why can't we not be sober?[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 mıllet yara bere ız ıcınde helak olmus gıtmıs ya su hale bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bolling & Rampal - Amoureuse (Dinleyemiyorum uzun süredir kaldırmıyor bünye) EST - Serenade for the Renegade Coldplay - God put a smile upon your face (biriyle özdeşleşmiştir. Bunu da bünye kaldırmaz pek.) Sertap Erener - Aşk (Neyseki bunu dinleyebiliyorum rahat rahat eskiyi düşünerek. Oh. Süper şarkı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 sleeping awake[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phosphate Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 poetry&motion'dan romeo&juliet şu anda da dinliorum ve hala bıkmadım bu şarkıdan aaah ahh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya düşündüm de Tool-Schism cok muazzamdi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Flower Kings /Im The Sun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Lethe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya çok fazla var bi tane söleyemicem Guns 'N Roses - Don't Cry (çok öle fazla da dinnemem guns ama sözleri ile fln çok etkiledi valla ) Blind Guardian - Mordred's Song Dark Tranquillity - Lethe aslında demin daha çok sevdiklerimdi şimdi bi de esas koyanlara ciddi etkileyenlere geçeyim Anathema - One Last Goodbye Anathema - Anyone , Anywhere Anathema - Lost Control (valla naapayım insan aşıkken anathema öle böle deil feci koyuyo ya ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 kokain[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Marc Anthony - My baby you nedenini sormayın:([signature][hline]Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok The person you have seen is going to suicide.Please remember him... LevieAgainstTheConsole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Anathema-Deep Anathema-One last goodbye[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Incubus - Mexico Incubus - Warmth Radiohead - Exit Music Deftones - Deathblow Staind - Epiphany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar