shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 dün gece kalktım baktım yüzümde 2 tane sivilce patlattım kolonyagı ile sabaha karşı tekrar kalktım yine aynı yerlerde cıkmış 45 dkk önce kalktımm ve aynı yerde 2 tane yine cıkmış bunun bu kadar aynı yerde cıkmasındaki ısrarı biri bana acıklasın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bu topici açtığın için beş tane daha çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 aynı yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 üstüste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Saeros said: aynı yerde. ama orda iki tane cıkmak için delik var 5 tane cıkması içn ekstra 3 tane daha delik acması gerekiyo oda yarın sabaha artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 o sivilcelerle yaşamayı öğreneceksin.. evinin kadını çocukların anası olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 o değil şimdi bi sakal traşı olsam hepsi teker teker kesilip suratım kan içnde kalıcak :S ben eskiden* böle dğeildim *evde akşama kadar yalnız olmayana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 fışkırt aynaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 http://www.loadtr.com/b-96391-Sivilce.jpg ufff şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 oha miğdem bulandı lan ordan çıkan sıvıyla banyo yaparım ben be höh O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 shuTdoWnX said: dün gece kalktım baktım yüzümde 2 tane sivilce patlattım kolonyagı ile sabaha karşı tekrar kalktım yine aynı yerlerde cıkmış 45 dkk önce kalktımm ve aynı yerde 2 tane yine cıkmış bunun bu kadar aynı yerde cıkmasındaki ısrarı biri bana acıklasın :S kolonya ile mi patlattın? :S:S madem patlatıyorsun iyice sık içindekini sonra güzelce yıka al eline bi peçete bastır üstüne kanamayı durdur dikkat iz kalabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 onu patlatsan suratına boşalmışlar gibi olur heralde>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 eisenheim said: ordan çıkan sıvıyla banyo yaparım ben be höh O.o iyi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indepenca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 shuTdoWnX said: http://www.loadtr.com/b-96391-Sivilce.jpg ufff şükür Lan bu seninmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 images google'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Lan gizleyip verin şunları, elma yiyordum kusasım geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 mayıs eriğine benzio kırmızı kırmızı allaaaah::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 aha bu benim 2 sene önceki halim önce şimdi yok ama izler kaldı böyle nasıl geçerki bunlar?? sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Geçen gün kaşımın üstünde çıkan sivilce için boşuna üzülmüşüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 baah.. iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 oha bune be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 kusucaaaaaaaaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 tutmayalim seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 lan börek yiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 güneşte yanınca düzelir.benimde paso burnumda çıban gibi çıkıyo izi kalıyo sonra.yazı bekliyor zfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar