maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 oww çok güzeeell. ben de doğmuştum bi keresindee ne mutlu bizee
irin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 cok tesekkur ederim hepinize efenim.19u bitirdik bakalım,mutluyum hepünüzü seviorm
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 oha nasıl yazmam kendimden nefret ettim şu an ayrica 45265638 kere de özür diliyorum bildiğin mahçup oldum nasıl anlatsam bilmiyorum boy boy kaplumbağalar alarak belki azaltabilirim hatamı=) heppi pörtlek zat-ı tutti frutti tekilam dilekleriniz kabulumdür=))
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kusura bakma ya irin yeni gördüm :( nice senelere.. :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ardeth said: mutlu yıllar ve yarasın d:bak arkadaş gibi geç görecektin başlığı karizma olmuş ne güzel.demiştim ben sana zamanında =) geç de olsa kutlu olsun.
irin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 IsAbeLLa said: oha nasıl yazmam kendimden nefret ettim şu an ayrica 45265638 kere de özür diliyorum bildiğin mahçup oldum nasıl anlatsam bilmiyorum boy boy kaplumbağalar alarak belki azaltabilirim hatamı=) heppi pörtlek zat-ı tutti frutti tekilam dilekleriniz kabulumdür=))tam bir esseksin cunku,ama yok öyle özledim ki kızamıorm nen. @orclord,chul. ne demek efendim gec olsun guc olmasın,teşekkur ederim bolcana.)
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 heppi börtülekler olsun o zaman. :=)))
Öne çıkan mesajlar