owshit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Tamam moderatörsünüz rahatsınız kaşşağınızın keyfine göre konu kilitliyorsunuz ama şu hit konuları kitlemeyin ya zaten pati formdan düştü şimdide 3 hit konudan 2si kitleniyor olmaz dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 evet potansıyel geyık konuları hemen kıtlıyorlar bende sıkayetcıyım bu konudan dılekceyı nereye gonderem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 oldu bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bence büyümemizi istemiyorlar. Dağalın ulan hesabı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 hadi o zaman bi grup kuralm emo forumlarındaki gibi paticik gençler grubu 31 kişiyiz o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 osbir kişi az olur.. şöyle 70 80 olcazki sesimiz çıksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bak üyeliğimi iptal edin başlığıda 100 küsür posttan sonra haftalarca boku çıkartılıcak potansiyel varken yetenek bilmez yönetim tarafından kitlenmiş. YÖNETİM İSTİFA !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Uçacaksın, uçacaksın, yörüngeye oturacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Ben yörüngede yaşıyorum zaten , buraya tatile geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 orgutlenelım bırlıkten kuvvet dogar hem onlar sadece 3 kısı bızkackısıyız.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 deniz soguktur hasta olursun bence sen birazdaha kal yörüngede(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 TheRaskol said: bence büyümemizi istemiyorlar. Dağalın ulan hesabı xD Biber gazı filan kullansınlar, daha rahat olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=254741 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 AHAHAHHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ben de YA ALLAH dedim geçen gün. ama silkleyen olmadı. sana katılıyorum ama modları destekliyorum sana karşı. bilmem anlatabildim mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 DarKRideR said: http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=254741 oda bişimi ben 1 ayda giriyorum o kadar siteye fghjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar