Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Oyunun stabil hale gelip , önemli bugların giderilmesi ve sistemin oturması için en az 1-2 ay lazım. Sürenin sizin için önemi yoksa bekleyip sonradan başlarsanız daha az başınız ağrır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ben open beta'da 1 kez bile lag sorunu yasamadım ki persembe geceden beri non stop oynuyorum eheh =)... fps konusunda bayagı sorunlu ama onu da tam olarak oyun cıkınca anlarız... bu arada benim bildigim normal kutulardan tek guest key, CE'lerden 5 guest key cıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ben hem fps sorunu, hem client sorunu, hem lag sorunu herşeyi yaşıyorum :P Sanırım release'den sonra bu makina ile oyundan yeterli performans alamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 tantun said: Bogachan said: Open Betada eski client kullanmak nası bir mantıktır ya oyuna girmek 20 dakka sürmese client çökmelerinede bişi demicemde :) Yani sen open betada insanlara oyunu tanıtmıyormusun bir ton insan bu betadan sonra oyunu almaktan vazgeçer yaw. arkadaşlar sadece AoC için değil tüm oyunlarda Beta, oyunun testi içindir, yapımcılar içindir,biz gider tüm bu çökmelere beklemelere karşı zaten gönüllüyüzdür, yapımcılar betada hiç bir şey iddia etmezler. Oyunun tanıtımı oyun çıkınca olur, bedava demosunu indiririz, oynarız. Şu ana kadar 500 000 kişi başvurmuş betaya, adamların oyunu tanıtalım diye bir dertleri olduğu sanmıyorum 15 milyon MMORPG tayfasının 500k kadarının openbeta durumundaki bir oyunda signup yapması hiçte "ohannes" denecek bir durum değil. Hele hele adı CONAN'sa :) Ve adam akıllı bir mmonun ilk 5-6 aydan önce trialı çıkmaz!!! ( çıkanada demo denmez aklında olsun :) ) Şu anda AOC adlı bir oyunun çıkacağını rahat 3-5 milyon insan biliyor o yüzden 500k sayısını abartmayalım. Çıkma tarihi hala meçhul olan WAR'un 700k ya yakın başvurusu var. Şu anda funboylara düşen oyunu pre-order yapıp firmanın şapa oturmasını engellemek :) Ha bu arada betada eski client var, yok releasede yeni client filan gibi bir lafa inanmak çok safça yaw güldürmeyin adamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kfg said: ben open beta'da 1 kez bile lag sorunu yasamadım ki persembe geceden beri non stop oynuyorum eheh =)... fps konusunda bayagı sorunlu ama onu da tam olarak oyun cıkınca anlarız... bu arada benim bildigim normal kutulardan tek guest key, CE'lerden 5 guest key cıkıyor... normal kutu mu? o da ne? herkes CE almıyor muydu? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 500k'yı nasıl abartmayalım? Piyasada bir çok MMO var, onlarcası da geliyor ve open-closed betadalar, ama WAR hariç hiç birinde bu kadar beta oynamak isteyen insan yok. Ben WAR'la kıyaslamıyorum. Funboyları bilemem ama biz "FAN-boy"lar olarak, MMO'daki rekabeti tabi ki istiyoruz, WoW, AoC, WAR hepsi çıksın, bu rekabetten en çok biz faydalanacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merckk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Sistem : q9300 quad core HD3870 X 2 crossfire 4 gb hyperx kingston ram vista 64 bit gigabyte ex38 ds4 anakart 3 gündür open beta da oynamaya çalışıyorum , assasin bi char açtım sadece ilk gün char ı açtıgımda 1 saat sorunsuz oynadım ondan sonra ne yaptıysam fps çökme lerine client crash a çözüm bulamadım (aoc forumlarını takip etmiyorum) kendim çeşitli grafik ayarları denedim ,high settings le 1650X1080 çözünürlükle başlamıştım şu an low settings 1280 X 1024 çözünürlüge döndüm ama hala client crash oluyor hemde çogu zaman 10 dakika içinde ,resmen bezdim ,uzun yükleme süreleri yüzünden nerdeyse oyunu açasım gelmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Merckk said: Sistem : q9300 quad core HD3870 X 2 crossfire 4 gb hyperx kingston ram vista 64 bit gigabyte ex38 ds4 anakart 3 gündür open beta da oynamaya çalışıyorum , assasin bi char açtım sadece ilk gün char ı açtıgımda 1 saat sorunsuz oynadım ondan sonra ne yaptıysam fps çökme lerine client crash a çözüm bulamadım (aoc forumlarını takip etmiyorum) kendim çeşitli grafik ayarları denedim ,high settings le 1650X1080 çözünürlükle başlamıştım şu an low settings 1280 X 1024 çözünürlüge döndüm ama hala client crash oluyor hemde çogu zaman 10 dakika içinde ,resmen bezdim ,uzun yükleme süreleri yüzünden nerdeyse oyunu açasım gelmiyor :( Oy oy sisteme bak :) sistemle alakalı degil bu sorunlar client da sorun var diyolar senin sistemle oynanmayan oyunu kimse oynuyamaz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ati kartlar conan'da fps ve stabilite konusunda bazi sorunlar yasiyor. bunlar mutlaka giderilicek. oyun quad core islemcinden malesef faydalanmicak zaten muhtemelen 2009 un sonuna kadar quad core un gaming icin bir artisi olmicak (multi tasking icin). ama yukaridaki arkadasin dedigi gibi sen oynayamazsan kimse oynayamaz bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Nvidia'lar da sorun yaşıyor. ATI + Nvidia = piyasanın neredeyse tamamı :) Bu sorunları gidereceklerdir, gidermek zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Aynen katılıyorum benimki de Nvidia, ama gel gör ki tüm bahsi geçen sorunları yaşıyorum. Hatta bugün oyun 10dk sorunsuz çalışmadı diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bugun gelen patch'den sonra gozle gorulur bir performans artısı vardı bende, sizde de oyle mi ? yalnız ctrl + ~ olayını kaldırmıslar, vsync acamıyorum, ama yine de yasamadım bir sure ani fps dususu hic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ilginctir. patch den sonra oyuna girdim ve bu kadar sure sonra ilk defa crash yasadim. sanki fps dususleride artmis gibiydi. patchten once daha sorunsuz gibiydi sanki.en azindan benim acimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 funcom abi yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ahaha ciddiyim bende su an mukemmel calısıyor diyebilirim oyun... ani fps dususunu bırak oyun takılmıyor bile, loading suresi bayagı kısaldı, hic de crash yasamadım henuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kfg said: vsync acamıyorum, ama yine de yasamadım bir sure ani fps dususu hic... Vsync fps düşüren/limitleyen bir mekanizma zaten. Ekran kartının monitörden fazla hızlı çalışmasından dolayı oluşan görüntü hatalarını (tearing) engellemek için kullanılıyor. Ekran kartını ve monitörü senkronize etmek için ise ekran kartını frenliyor. Vsync aç(a)madığın için fps'nin artmış olması muhtemel yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Kevinromeo said: Ha bu arada betada eski client var, yok releasede yeni client filan gibi bir lafa inanmak çok safça yaw güldürmeyin adamı... buyur buraya Tık,pek komik değil gerçi güleceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 eheh yok, yabancı forumlardan birinde gormustum de, onu acmanın yontemini yazmıstı adamın biri performansı arttırmak icin, ve simdiye kadar da onu acınca performans artıyordu, yani performans artıyordu dedigim 1-2 sn icin 1fps ye falan dusme olayı olmuyordu oyunda, artık acamıyorum o menuyu kapatmıslar cunku yeni patch'le ama yine de hızlı calısıyor oyun, onu demek istedim =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 closed betadaki client gold client e en yakın olanı dx10 destekli fln fisman ve gayet sorunsuz bir halde beklenilenden "az" bug icericek release.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 feiticiera said: Kevinromeo said: Ha bu arada betada eski client var, yok releasede yeni client filan gibi bir lafa inanmak çok safça yaw güldürmeyin adamı... buyur buraya Tık,pek komik değil gerçi güleceğini sanmıyorum Sen inanmışın işte güldüm ben yeteri kadar :) go go pre-order it!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hımm pardon evet offical forumlardaki görevli insanlar yalan söylüyo..Haberi KevinRomeo'dan alıyoruz bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 feiticiera said: hımm pardon evet offical forumlardaki görevli insanlar yalan söylüyo..Haberi KevinRomeo'dan alıyoruz bundan sonra ironi yapmaya gerek yok. Şurda 2-3 hafta kaldı çıkmasına. Umarım makineler oynatır ve iyi bir mmo olur. Ümit değil umuyorum. Farklı şeyler :) yoksa ümitsiz bir durum :P Ha bu arada evet official forumlardaki adamlar yalan söyler bu çok normal, mesela 2007 ortasında Paul (WAR) bir videoda yanındaki adamı unuttum ona dönüp oyun eğer 2008 ilk çeyrekte çıkmazsa seni vururum kesin çıkacak diyordu. Oyun 2008 sonu oldu, Bak sen koskoca paul yalan söylüyor ama kıçı kırık forum moderatoru söylemez diosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 o warhammer tayfası bu AoC kral adamlar bizimkiler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yahu verdikleri sözleri tutmamışlardır da yani closed beta'da bir sürü insan oynuyor bakıverirler iki clientında versiyonuna olur biter bu yalan söylenecek bi konu değil haa oyun için söz verdiklerine yerine getirmezler ayrı mesele kaldı ki fanboi'luk durumum yok isterlerse külli yalan olsunlar almayız oynamayız banane? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 GwindonSurion said: o warhammer tayfası bu AoC kral adamlar bizimkiler:P olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar