Hollow-Man Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Selamlar, Gecenlerde gazetede okudugum bi haberi paylasmak istedim..İsmini tam olarak hatırlayamadıgım bi ilde bi internet kafe sahibi tüm bilgisayarlara muska yazdırıp astırmış.."Bu güne kadar varolan bi sürü virüs yüzünden ekmek yiyemez olduk,tüm antivirüs yazılımlar işe yaramaz oldu bizde son çare olarak muska astık" Diyor ve ekliyor " Virüsleri antivirüs firmaları yaratıyor ve antivirüsler geçici olarak ise yarıyor daha sonra yeni virüsler cıkıyo.."Ve asıl bomba kısım : Muskaları astıktan sonra bilgisayarlarımız cok iyi ve hızlı calısıo ve o gündür bi tane bile virüs bulaşamadı".. Ne diyelim olur böle şeyler burası Türkiye..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 mümkün yani:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: -houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 helal olsun...[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Lol benım ananemde bı ara olum bılgısayara fazla yaklasma vırus var sanada bulasır dıyodu :) Budaha gusel mauaha[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659
Hollow-Man Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Lol anneninki daha bombaymış :P[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Taşdevrine atsan sırıtmayacak yapıda tek millet kimdir? Türkler...[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 vayuyy beee[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 azuhauha ne muskası ya! sayın dincimiz (eski) ethem elibola sormalıyız[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ethem hoca başlar şimdi göbek ataraktan açıklamaya.[signature][hline]-End of Transcription-
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 virüsten korunmak için ilaç alınız :P[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bnde bunula ilgili bi haber duymuştum.... bi cahil pc yi bilgisayar hastanesine götürüp(monitör ün yaydıı ısıyı kastederek) bnm bilgisayarın sürekli ateşi çıkıyo vüris kapmış olmasın demiş.... bnde koptum burası TÜRKİYE![signature][hline]------wazzup?-------
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 "Virüsleri antivirüs firmaları yaratıyor ve antivirüsler geçici olarak ise yarıyor daha sonra yeni virüsler cıkıyo" ehehe süper iddia abi en baba komplo teorilerine taş çıkartır valla.. antivirüs firmaları işi gücü yok oturup virüs kasıyorlar eheh.. sonra da yaptıkları virüsleri safdışı edip para kazanmaya çalışıyorlar.. Tipik Türk zihniyeti, cafe sahipleri herkesi Türk sanıyor herhalde.. Hacker'ların "bak burayı hackledim bugün şurayı hackledim şunu yaptım" felan diye hava attığını görmesem inancam adama..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hehehe süpermiş ayrıca CİCO nun annesinin sölediği de mükemmelmiş :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 japonlar bilgisayarlarını virüsten korumak için tütsülerle mütsülerle ayin yapmışlardı sırf bize mahsus değil yani bu :)[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 düşünsene zemzem suyu falan döküyo bizimkiler pc lere :) zuhhaha[signature][hline]------wazzup?-------
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Zemzem suyu yerine koLa döktüm ben oda oLur mu? eaheah[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh.
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 indanmayin hurafe bunlar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Sage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Süper valla. Aklıma bir soru gelmişti. "Bilgisayar tozdan virüs kapar mı" diye bir soru vardı eskiden peh. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı*
Öne çıkan mesajlar