RearViewMirror Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Quenas said: aa biz konuşmustuk galiba silah masasının orda :D benim nick Rorschach yalnız su an giremiorum oyuna karakter cıkmıo loginde, girsem de cok lag var yahu bi silah yapamadım daha haha hatırladım. bilsem türkçe anlatırdım, ingilizce anlatmak iice zor geliodu :). başımdan savdım çoğunu. bi daha karşılaşırsak daha rahat anlatırım, hem takılırız beraber daha eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sawer said: valla ben hiçbir şeyi çözemedım.Oyun resmen saldım çayıra modunda çalışıyor.Büyük ihtimalle almıcam oyunu , büyük hayal kırıklığı oldu. Hayır en çok şunu merak ediyorum npclerin üstünde ismi yazması çok mu zor bişi..1 saat priest aradım meğersem onunden 15 kere geçmişim.Yanında bi adam varmış tablayınca onu görüyormuş. Oyunda map olmaması ayrı bir sorun. Belki oyun bana göre değildir bilmiyorum yıllarca uo oynamış biri olarak çok şey bekledim heralde. ya tepesinde isim yazmama olayı stealth vs gibi nedenlerden, yani adam ağacın arkasına saklananıcna nicki gözükmesin çalıların arkasında vs amaçlı darkfallda öle ama, mesela darkfallda üstüne getirince mouse u nicki çıkıo, burda da öle yapabilirler en azındna, harbiden bilmiosn neci falan filan bu adam die o konuda ben de şikayetçiyim =) harita konusunda da , harita olmaması ii bişey cartography falan skilli koyuolar in game , mapleryapılacak bölge bölge, bunlar satılcak vs bulnarı kullanrak yolunu bulacaksın vs. ki internete de düşer bunlar zatne ki var hraitası, yani oyuna renk katio çok sorun değil. etrafı bilmek güzel bişey. UOda da sonuçta , sadece bi minimap vardı. Hiç bi zaman zone map falan yoktu koşturuodun etrafta aynı şekilde. tabi burda 3d ve FPS olunca daha bi kaybolmuşl hissediosun kendini =) benim şu an derdim oyunun ağır çalışması interface kısmının normal oyunu oynarken sorun yok da. o hallolursa girip kasıcam charıma. craftinge falan girişcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oyunda map olmaması tam tersine süper olmuş bence, medulinden fabernuma gidiyim dedim,10 kere kayboldum belki ama sonunda buldum o kaybolduklarımdada bir ton yer keşfettim ve nasıl gittiğimi not ettim bir tarafa. çok hoş bir duygu bence 5-10dkda bir etrafıma bakıp değişik bir yer varsa bi yere yazıyorum, dağlardaki kuleler olsun, yıkık dökük binalar olsun. bir sürü enteresan yer buldum, atım olsa daha hoş olcak gerçi tame çalışıyor galiba onu denicem yakında. onun dışında ewt lag olayı düzeldi baya arada bir süperspike lar oluyor sadece ki yeni patch ide yetiştirmeye çalışıyoruz dediler en son lag için. npc ler de tag olmamasıda çok sorun değil bence, 1-2 saat oynadıktan sonra hangi npc neye benziyor ne satıyor bi fikrin oluyor. basic silah yapıpı için en basit yol benim farkettiğim, direk biraz odun toplayıp shield workbench e gidip 1-2 shield yapmak o odunlar (ben whitewood la yapmıştım) bu sayede material lore artıyor biraz, 10-20 arası birşey olunca direk bow veya odundan bir kaç çekiç balta tarzı şeyler yapabiliyorsunuz. 1 saatinizi bile almaz şunları yapmak. ha ne kadar etkili bu silahlar derseniz çok değil ama en azından baştaki baltadan daha iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 RearViewMirror said: Quenas said: aa biz konuşmustuk galiba silah masasının orda :D benim nick Rorschach yalnız su an giremiorum oyuna karakter cıkmıo loginde, girsem de cok lag var yahu bi silah yapamadım daha haha hatırladım. bilsem türkçe anlatırdım, ingilizce anlatmak iice zor geliodu :). başımdan savdım çoğunu. bi daha karşılaşırsak daha rahat anlatırım, hem takılırız beraber daha eğlenceli olur. bulusurs tekrar orlarda :) gireyim bir oyuna giremiorm ki loginde karakter cıkmıo. atlar nerde acaba at yapsak bi altımıza ilk dakkadan fiyakalı hem rahat gezmek icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oyunun tek sıkıcı yanı tek takılmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 at yeri buldum ben 1-2 tane en kolay ulaşılan meduliden çıkıp haritanın ortasındaki göle giderken oralarda var bir sürü, hatta denedim tame etmeyi ama öldürdü direk, tame için sanırım başta kitap okumak lazım bi tavşanı bile tame edemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RearViewMirror Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ya bildiğim kadarıyla, gördüğün atı hemen tame edemiosun. önce gazellerden falan başlamak lazım sanırım. zaten bu tame olayını tam anlamadım ben. denedim bi kaç kez gazel tame etmeyi, direk "gel kuçu kuçu" modunda peşinden koşman gerekio. bi tanesi de "nedir bunun derdi" diyip bakmadı ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 geyiklerde denedim bençkorkup kaçtılar.chat logda çıkanlar süper ama come on deer sweet deer koşamazsın yani yetişemezsin.uçuyolar korkunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tavşan domuz geyik weasel at hepsiyle denedim failed cevabını aldım hepsindede, ya baya denemek lazım yada skill i kitaplarla artırıp öyle başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RearViewMirror Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben kitap işini de daha önce bu forumdan duymuştum, ilk iş kitap almalıyım diye şartlanmıştım hatta da, fabernum da sadece armor kitapları bulabildim. parayı denkleştirip aldığım kitabı da okuyamadım, ööle kaldı bankada. armor işine girmek için önce robelardan başlanıo sanırım. denemedim ama sanırım leather lazım onlar için de, leather için de gidip hayvan kesmek lazım. e bu hayvanlar hep ödlek yaklaşınca kaçıo. ben axe ı kaldırana kadar kaçtı hepsi. bi kaç tane köşede yakaladım, onları da lootlayamadım :) o iş yaş gibi geliyo bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 RearViewMirror said: ben kitap işini de daha önce bu forumdan duymuştum, ilk iş kitap almalıyım diye şartlanmıştım hatta da, fabernum da sadece armor kitapları bulabildim. parayı denkleştirip aldığım kitabı da okuyamadım, ööle kaldı bankada. armor işine girmek için önce robelardan başlanıo sanırım. denemedim ama sanırım leather lazım onlar için de, leather için de gidip hayvan kesmek lazım. e bu hayvanlar hep ödlek yaklaşınca kaçıo. ben axe ı kaldırana kadar kaçtı hepsi. bi kaç tane köşede yakaladım, onları da lootlayamadım :) o iş yaş gibi geliyo bana :) hahah cok guldum neye el attıysan sonu husran olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 guden said: tavşan domuz geyik weasel at hepsiyle denedim ahahah neyi denedin abiiğğ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ahahahah tame tabiki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sawer said: valla ben hiçbir şeyi çözemedım.Oyun resmen saldım çayıra modunda çalışıyor.Büyük ihtimalle almıcam oyunu , büyük hayal kırıklığı oldu. Hayır en çok şunu merak ediyorum npclerin üstünde ismi yazması çok mu zor bişi..1 saat priest aradım meğersem onunden 15 kere geçmişim.Yanında bi adam varmış tablayınca onu görüyormuş. Oyunda map olmaması ayrı bir sorun. Belki oyun bana göre değildir bilmiyorum yıllarca uo oynamış biri olarak çok şey bekledim heralde. Zaten oyunu ilginç kılanlar bunlar oyunu mümkün oldugunca gerçekci yapmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abiler şimdi installer die bişey koymuşlar onu indirdim.masaustune falan shorcut geldi. launcher ı çalıştırdım. 2 gb bi patch indirio şu an nedir ne değildir, gerekli midir bilmiyorum ama. inşallah lag giderici bişeydir. hiç tutmıcam walla zaten bi 10 dakka girdim arada bi spike giriyor ama onun dışında fena değil. dedim boşver insin bu.ibdikten sonra girerim yarın falan giricem oyuna yada inerse bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Kitaplar skill atlamanızı sağlıyor. Kitap olmadan da bir çok şeyi zamanla öğrenebiliyorsunuz ama kitap işe yardımcı oluyor diyelim. Bazı skiller ise sadece kitapla öğrenilebiliyor. Burada önceki sayfalarda skillerle ilgili bir resim vardı, orada hangi skilleri öğrenmek için kitap lazım gibi bilgiler vardı. Tabii bunlar zamanla değişmiş olabilir. Oyuna skill eklemeye devam ettiler ve bildiğim kadarıyla eklemeye de devam edecekler. Armor/silah yapma kısmı ise tahta silah yaparak skill atlatın, ama işe yarar armor/silah yapmak için maden çıkarmanız lazım, extractor ve refiner'ınızın olması lazım, ya da birilerinde maden satın almalısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 şu yeni bilgisayarım gelsede bende atılsam artık oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tame skilli var. skilli artırmadan alamazsınız at. (transfer olmadığı sürece) skill artırmak için 10 a kadar weasel pig sonra geyiklere geçiceksiniz. at için bi ara 25 idi ama sanırım şu ara 45 50 lerde. geyiklerde 25 yapıp weasentlere geçin. fln fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 launcherla uzak sunucuya bağlanılamıyor şu an. kapandı galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lag sorununu düzeltmek için kapadılar sanırım, akşama yada yarına tekrar açıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 smarthan peki atları tameleyip tameleyip koyabileceğimiz yerler var mı biliyo musun? not: uo'dada çok severdim paso at tameleyip shrink etmeyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Evin varsa ve ahır kurduysan oraya koyabiliyorsun başka bi yer yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ahırda mı vardı oleyy :D Hep hayalini kurmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oyunda gezerken bir sürü tamamlanmamış ev gördüm, zamanlamı bitiyor evler yoksa üstünde çalışmak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 üstünde çalışmak lazımdı sanırım okumuştum biyerde. Birde beyler bu evlere neler yapılabilir v.s gibi bi guid var mı nette ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar