DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Oooof çok fail indirdim o 70mb lık dosyayı 1 saat sonunda bastıgımda files are corrupted dedi ve sildi ahaha oof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bayağı bi hata var.combat hoşuma gitti, çok önyargılı bakıyodum.ha lag delirtiyor o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 2 gündür uğraşıyorum karakterimi yaratıp giremedim hala oyuna. Ne enter game çalışıyor nede save olayı. Varmı bilen eden ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 50 odun 50 kadar taş topladım silah neyin yapmaya gideceidim ki yeter mi bilmiorum da ama attı oyundan ya nowgame.exe :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oyunda eski olan bilgisi olan lutfen paylaşşsın.beginner weapon craft armor craft için bilgi lazım. spongewood whitewood farkı dşer wood çeşitlerine ne zaman geçiliyor hangisi sağlam bide whitwood sheild ile sleghammer yaptım nası onlar? sword yapmak için ne lazım? kitaptı kaynaktı? nerden nası bulunur? bi yol yordam öğretin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 wood gather skill baya iiy oldu benım bi vuruşta 6 nası ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 girdim dün dolandım biraz etrafta millet koşuşturuodu kasio bu oyun pcimi ya rahat değil, yani oyun içersinde rahat olsa da harbi o menuler falna mouse çooook yavaş, interface içersinde mouse yavaş hareket edio , öle ahım şahım bi grafiği de yok yani umarım düzelir bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 narsor said: @masticore oyunu dijital download olarak alıyorsun ve sitede user account kisminda yarattığın bilgilerle download bittigi zaman oyuna girebiliyorsun. Su anda open beta var, zaten account yarattıysan satın almadan da oyuna girebilirsin rapidshare linki varmi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RearViewMirror Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mortis said: girdim dün dolandım biraz etrafta millet koşuşturuodu kasio bu oyun pcimi ya rahat değil, yani oyun içersinde rahat olsa da harbi o menuler falna mouse çooook yavaş, interface içersinde mouse yavaş hareket edio , öle ahım şahım bi grafiği de yok yani umarım düzelir bi şekilde. abi bende de oldu o menü de kasmalar falan -ki benm bilgisayar 2 yıllık laptop yani çalıştırsa iyi diodum o kadar- options ın video bölümünde sanırım, screen percentage diye bi ayar var 20-100 arasında değiştiriliyor, onu azaltırsan hem menüde hem de oyunda sağlam performans yakalıosun, görüntü kalitesi çok düşüyo ama performans daha önemli diosan dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Masticore said: rapidshare linki varmi peki hayvan gibi seed var şu an eğer torrentten şikayet edip rapid linki istediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Abi herkes şikayet ediyoda daha open beta'ya yeni başlandı bi durun bakalım ya düzelir herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 eger freeware bişeyin torrentiyse verilmesi yasak degil sanırım biri link verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 http://www.mortalonline.com/downloadbeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 orda torrent linki yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 said: INSTALLER WITH NEW CLIENT READY FOR DOWNLOAD (2 February) installer koymuşlar.sen söyleyince gördüm ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 patchler bitti şimdide cd yok diye saçma bi hata verior. iptal devam yada yeniden dene seçeneklerinden birine basıyorum. yine aynı hata. en son direk oyun hata raporu veriyor... yasak la bana bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mortis said: girdim dün dolandım biraz etrafta millet koşuşturuodu kasio bu oyun pcimi ya rahat değil, yani oyun içersinde rahat olsa da harbi o menuler falna mouse çooook yavaş, interface içersinde mouse yavaş hareket edio , öle ahım şahım bi grafiği de yok yani umarım düzelir bi şekilde. fena dertliyim şu konudan. inşallah bi ayar çekme olayına girerler ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lag yüzünden tavşandan dayak yedim ve öldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tavşan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tavşan işte bildiğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Basic silah yapımı icin bi guide varmı cozemedim ben bu isi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 valla ben hiçbir şeyi çözemedım.Oyun resmen saldım çayıra modunda çalışıyor.Büyük ihtimalle almıcam oyunu , büyük hayal kırıklığı oldu. Hayır en çok şunu merak ediyorum npclerin üstünde ismi yazması çok mu zor bişi..1 saat priest aradım meğersem onunden 15 kere geçmişim.Yanında bi adam varmış tablayınca onu görüyormuş. Oyunda map olmaması ayrı bir sorun. Belki oyun bana göre değildir bilmiyorum yıllarca uo oynamış biri olarak çok şey bekledim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 saldım çayıra mod +1 ya oyun hakkında cok sey okucaksın wikiden yada forumlardan yoksa cozmek haftalarını alır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RearViewMirror Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi baya dolandım oyunda, lag problemi çözülmüş gibi, arasıra spike oluyo 1-2 dakika önce ne yapmak istediysen onu yapıo falan o açıdan biraz sıkıcı, ama elemanlar lagla ilgili bi patch çıkartacaklar sanırım yakında. etraf çapulcu dolu her köşe başında bi snooping tacizine uğruyosun. hatta benm starter axe ı kaptırdım da altı axe üstü dagger tarzı yaptığım abuk bi silah sayesinde harvest a devam edebiliorum. bu arada crafting olayını biraz çözdüm gibi oyun içinde bana ulaşabilirseniz anlatabilirim bildiklerimi. buraya da yazmak isterdim de ezberimde yok çoğu bilgi. karakter adım ceurhis, fabernum civarında ya odun kesiorumdur ya da weaponcraft masasının oralardayımdır. bi de metal ore konusunda bilgisi olan varsa bişeler açıklayabilir mi? extracting-refining falan derken benm beyin kapattı kendini metale. saçma sapan wooden silahlar yapıorum sadece :) son olarak da şunu söliyim bence inanılmaz güzel bi oyun. umarım starvault batmaz da wow a maruz kalmayız yeniden. şuraya yazıorum bu oyun adam gibi destek görürse wow u da klonlarını da siler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aa biz konuşmustuk galiba silah masasının orda :D benim nick Rorschach yalnız su an giremiorum oyuna karakter cıkmıo loginde, girsem de cok lag var yahu bi silah yapamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar