mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yukledim diretx i logın ekranına kavuştum :D çocuum olmuş gibi sevindim lan bugun gs maçını dışarda arklarla izlemem lazım sanırım evden çıksam bi iyi olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu akşam 12 den sonra açılacak değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Alfheim said: tık linkteki spoileri aç. ordaki adımları izle. burdaki linkteki postun en altında yüklemeniz gereken şeyler yazıyor onları çekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 en sondakı şeyleri çekmek zorunlumu ses için falanda var orda. ama logın ekranından ses falan geliodu zaten yınede çekmek lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ben bitek physx'i çekmiştim ordan. İşte kafana göre takıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 nese yukledik hepsini.bide galiba oyunda global falan chat box yok ırc die bişey kullanıyomuş.bilgisi olan varsa nasıl kurulacağını falan anlatırsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Herhangi bi IRC client çekip : host: irc.stratics.com port: 6667 #mortalonline ' a bağlanman yeterli olur. bi de #mortalonline-help var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 teşekkurler bilgi için bnu yaptıktan sonra oyunda entera basıp yazıoz dırek dimi yoksa oyun dışı bi program mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 irc indirdim hiç bilmiyorum bu programı çok kuçuktum kullandıımda hatırlamıom bile nese. nasıl olduunu step step anlatmanız laımda onemli değil şimdilik oyuna bi girelim..oyunda chat box var mı? yada oyun vent destekliyse vent kullanbilirz daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 oyun dışı chat programı. mortal online dan bir takım yetkililer irc.stratics.com sunucusunun #mortalonline kanalında sorularını yanıtlayabılıyorlar galiba o yüzden sölemiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Oyunda chatbox var tabiki,ama general chat tarzı şeyler yok, sadece yanındakilerle konuşabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vent olayı olurmu peki paralımıydı ? birisi bi el atsın duruma ben pek tecrübeli değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bi 1.bucuk saat yokum maç başlyo haydi aslan..dos santos yedek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu oyunu intel core2cpu 4300 @1.8ghz 900mhz 2gb ram nvidia 512 mb 7100gs ile oynayabilirmiyim verimli bir şekilde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 @Thraine_Numeheru; Pek bir randıman alabileceğini sanmıyorum. Ama önerim open beta'ya girip denemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 evet öyle bir denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 grafik kartı yetmez malesef, en azindan bir 4850 alman lazım, islemcin bence iyi, gpu'ya baglı olayın kalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 oyun benım sistemde sorun çıkarır mı ? intel core 2 duo Cpu p8600 2.40 ghz 4 gb ram nvidia geforce 9650m gt sorunolur mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 12 den sonra girebilcez dimi mantıken oyle oluyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Eğer 1 şubatta direk açıcaklarsa gece 1 civarında serverlar aktif olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 mertnuh said: 12 den sonra girebilcez dimi mantıken oyle oluyorda Adamların saatine göre bak TR saatine göre değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 adamlar 2 saat geri bizden. ve genelde planladıkları zamanı geciktirerek yapıyorlar herşeyi. yani mesela herhangi birşey pazartesi olcak deniyorsa pazartese akşamı yapıyorlar. hatta çok daha geç olabiliyor. ha inşallah yanıltırlar beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 oynuan war mı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar