RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 valla zırhlılar varda şu anda zırh yapımı kapalı oldugu ıcın ben hala cıplagım :f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ama damagelar tam ayarinda su anda pvp uzun suruyor , ama pot olmadıgı icin ne kacanı yakalayabılıyorsunuz nede kovalayana yakalanıyorsunuz :P , bi kaç okçu gezmek lazım su anda :P yada cift el hammer giricek biri direk kemiklerini kiricak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 pvp uzun soluklu mu yoksa videolardaki gibi mi?kafaya one shot falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Tamamen elindekine bağlı olan birşey, tabi senin ne kadar iyi oynadığına birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bi arkadaşımdan duymuştum vakti zamanında.gerçekçi yapmak için biraz saçmalamışlar diye.full plate adamın bi okla ne shot ölmesi gibi.merak ettim bu sebepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Açıkçası betada hiç full plate birisini görmedim, o yüzden o konuda birşey söyleyemem ama, öyle çok abartı detaylı bi sistem gibi gelmedi bana. pat sen vuruyosun pat o vuruyo, ıskalamadan her tıkladığında adamın canından indirirsen zaten sen galip oluyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 parry falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Arkadaşlar 2-3 saatliğine server herkese açılacak. Stress test amaçlı, oyunu görmek isteyenler falan varsa haberiniz olsun. Pompeii said: Stresstest tonight 20th of January , at 21.30 gmt +1. Community Manager will update the thread with more information. Link Download Torrent'i öneririm. IRC'de falan millet seedleyeceğini söylüyor haber son dakikada verildiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 noluyo ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi yapılcak şeymi bu ya nasıl çekicez clientı biz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bizim saatle 22.30 da başlıcak 2-3 saat sürse 1.30 gibi biter. ben eve zaten geç gelicem 9-10 gibi, hangi ara çekicem de girecem böhü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Valla bence de, haberi son dakika'da vermeleri saçma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bari eski clientla olsaydı ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 zipzip said: pvp uzun soluklu mu yoksa videolardaki gibi mi?kafaya one shot falan? Ben 2 gündür oynuyorum, öyle aşırı bir bilgim yok ama başımdan geçen bir olayı anlatayım fikir sahibi olursun belki. Şehre uzak biyerde atla geziyodum 2 pk geldi, full plate armor(şuan serverda sağlam sayılabilir heralde) ve silahlar. Beni yaklaşık 10dk kovaladılar ve kaçmayı başardım :) Health'im 100-110 arası birşey olması lazım. Üzerimde de normal cloth armor vardı, her vuruşları 20-30 arası falandı. One shot çekilebileceğini pek sanmıyorum. Akıllılık edip bana değil de ata saldırsalardı, attan düşürüp beni keserlerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 of süper haber bu, torrente koyup direk uyurum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 said: Just start dl the latest version Ya we tried to give a heads up for early this week. But this last minute announcement is just for one short stress test which we need now, there will be more testing. Demiş Admin forumlarda.. bugün giremeyecek olanlar varsa sonra da girer heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 pvpler aslında zırhına ve silahına bağlı. eğer güzel tungsteel kılıç varsa çıplak adama 45 - 50 vurusun. buda 3 4 vuruş demek. eğer adam full plate giyiosa 22 vurursun. 6 7 vuruş demek. kaldı ki eğer at üzerindeysen kılıçla 70 vurursun. eskiden bug vardı bi silahla 200e kadar vuruodun çıplak adama.. sanırım aynı silahla 100 vurursun şuanda. yani bu bugdan dolayı one shot vardı ama şimdi olsa olsa 2 olur en fazla oda zırhsız adama. at üstünde bir adam yaya adamı normalde 3 vuruşta indirmesi lazım. ha sürekli atla koşturmayacağı için biraz daha artar sayı. tabi adamın kendini heallemeside önemli. bu açıdan pvpler çok uzun değil. yeni başlayan arkadaşların uzun demesi normal. şuan starter axe 9 fln vuruodur. eskiden 6 vuruodu. yani 6-9 arası vurarak öldürmek gayet uzundur. ok konusunda iyi yapılan yaylar yine 50 ye çıkıodu. şuan nasıl bilmem. ama bazı rivayetler var. mesela belli oklar belli zırhlara daha çok vuracak fln die. görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 O server`lar patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Zaten adamlar kendi de söylüyor amaç serverı patlatıp limiti görmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 keşke daha önce gorseydık bee. peef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 gençlik oyunda zırhlar benden. haber salın. guildin göbekli sakallı ve atletli demir bükücüsü olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 az once yeni sehri gezmeye gittim kapilar kapalıymıs x( manzaraya karsi bi ok atıp atarlandım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ya screenshotta sorun çıkmış tüh bulanık gozukuyor x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 buda gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar