Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Jaan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar 2-3 saatliğine server herkese açılacak. Stress test amaçlı, oyunu görmek isteyenler falan varsa haberiniz olsun.
Pompeii said:

Stresstest tonight 20th of January , at 21.30 gmt +1.
Community Manager will update the thread with more information.

Link

Download
Torrent'i öneririm. IRC'de falan millet seedleyeceğini söylüyor haber son dakikada verildiği için.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

pvp uzun soluklu mu yoksa videolardaki gibi mi?kafaya one shot falan?

Ben 2 gündür oynuyorum, öyle aşırı bir bilgim yok ama başımdan geçen bir olayı anlatayım fikir sahibi olursun belki.

Şehre uzak biyerde atla geziyodum 2 pk geldi, full plate armor(şuan serverda sağlam sayılabilir heralde) ve silahlar. Beni yaklaşık 10dk kovaladılar ve kaçmayı başardım :)

Health'im 100-110 arası birşey olması lazım. Üzerimde de normal cloth armor vardı, her vuruşları 20-30 arası falandı. One shot çekilebileceğini pek sanmıyorum.

Akıllılık edip bana değil de ata saldırsalardı, attan düşürüp beni keserlerdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Just start dl the latest version
Ya we tried to give a heads up for early this week.
But this last minute announcement is just for one short stress test which we need now, there will be more testing.

Demiş Admin forumlarda.. bugün giremeyecek olanlar varsa sonra da girer heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

pvpler aslında zırhına ve silahına bağlı. eğer güzel tungsteel kılıç varsa çıplak adama 45 - 50 vurusun. buda 3 4 vuruş demek.
eğer adam full plate giyiosa 22 vurursun. 6 7 vuruş demek.
kaldı ki eğer at üzerindeysen kılıçla 70 vurursun. eskiden bug vardı bi silahla 200e kadar vuruodun çıplak adama.. sanırım aynı silahla 100 vurursun şuanda. yani bu bugdan dolayı one shot vardı ama şimdi olsa olsa 2 olur en fazla oda zırhsız adama.
at üstünde bir adam yaya adamı normalde 3 vuruşta indirmesi lazım. ha sürekli atla koşturmayacağı için biraz daha artar sayı.
tabi adamın kendini heallemeside önemli. bu açıdan pvpler çok uzun değil.

yeni başlayan arkadaşların uzun demesi normal. şuan starter axe 9 fln vuruodur. eskiden 6 vuruodu. yani 6-9 arası vurarak öldürmek gayet uzundur.

ok konusunda iyi yapılan yaylar yine 50 ye çıkıodu. şuan nasıl bilmem. ama bazı rivayetler var. mesela belli oklar belli zırhlara daha çok vuracak fln die. görücez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...