Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Jaan

Öne çıkan mesajlar

Bi tane daha var onuda söyliyim. Mesela ben şehirde birisine vurdum kılıçla deneme amaçlı, birisi guard dedi ben öldüm. sonra res olmaya gidiyorum, fakat vicdansız, kindar adam orda beni bekliyordu, her reslendiğimde bir kez daha guard diyodu ve ben ölüyodum. Çok saçma, 1 kere öldüm zaten daha hala suçlu muyum ben. ki reslenme yeride şehrin dışarısında, yani orda guard nasıl çağrıyo hala anlamış değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

narsor said:

Vendorlar oyuna geri donmus, metla vendor haric eski tum vendorlari fabernumda buldum (wood, bone). Sanirim craftingi denetmek istiyorlar.

Cimenler guzel olmus, fps dustu biraz ama halen iyi seviyede, fraps acip bakmadim kac olduguna gerci

oooo hadi ya hemen geliyorum ozaman xD , yapıcak bişey kalmamıştı cunku metal falan cıkartmak ımkansız en azından armor falan yaparız xP adam keselim bu akşam biraz
Sosyal ağlarda paylaş

PvE son durum:

direwolf
razorback
sator
lizardman
skeleton
ratman
Minatour
TerrorBird

Bushpig
Domestic Pig
Rabbit
Gazelle
Wisent
Weasel
water lizard
Wolf

Eklenecekler

Orc
Goblin
Dragon
Troll
Platefish
Mammoth
Rhino (thingy)

eklenecegi rivayet edilenler

Dolphins
Emperor Moth
Sosyal ağlarda paylaş

abi aslında çok rahat böle

atları hafif hafif değiştirip ne biliim rengini boyutunu falna

belli bölgelere atısnlar

hpsi değişsin işte armorı değişsin bilmemne. Ona göre istedii tame skilli bakım ıvır zvıır skilli değişsin, piyasada böle farklı farklı şeyler olursa çok güze lolur. Tek tip at olmasın yani. UO da ne güzeldi ıvır zıvır binekler vardı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...