Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Umarım bu kadar büyük bi harita ve şehirler oyun çıktığında bomboş kalmaz. Çünkü bu oyunun zevki dolu dolu haritada oynamak bence. İnsan olcak heryerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 çok tatlı olmuş çimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 harita kucuk gelicek emin olabilirsin :) Betanin herseyi kolayca elde ettigin doneminde bile elini sallasan millete degiyodu direk bi suru yerde, simdi atli adam yok ta rahat ettik biraz, bi de millet mining filan kasiyo neyseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bide betada aklıma takılan birşeyde , mesela vendora 100 tane odun satıyorsun, ama o vendorun sattığı şeylerin arasında odun yok. Sattıktan sonra senin sattığın 100 tane odunu sattığı şeylerin arasına koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bi tane daha var onuda söyliyim. Mesela ben şehirde birisine vurdum kılıçla deneme amaçlı, birisi guard dedi ben öldüm. sonra res olmaya gidiyorum, fakat vicdansız, kindar adam orda beni bekliyordu, her reslendiğimde bir kez daha guard diyodu ve ben ölüyodum. Çok saçma, 1 kere öldüm zaten daha hala suçlu muyum ben. ki reslenme yeride şehrin dışarısında, yani orda guard nasıl çağrıyo hala anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 res yerlerinde guardlar olur. onun dışında morin khur ise orası guard bölgesi şehrin baya dışlarına taşmış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Hastadam said: Bide betada aklıma takılan birşeyde , mesela vendora 100 tane odun satıyorsun, ama o vendorun sattığı şeylerin arasında odun yok. Sattıktan sonra senin sattığın 100 tane odunu sattığı şeylerin arasına koyuyor. bu güzel bişey xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 narsor said: Vendorlar oyuna geri donmus, metla vendor haric eski tum vendorlari fabernumda buldum (wood, bone). Sanirim craftingi denetmek istiyorlar. Cimenler guzel olmus, fps dustu biraz ama halen iyi seviyede, fraps acip bakmadim kac olduguna gerci oooo hadi ya hemen geliyorum ozaman xD , yapıcak bişey kalmamıştı cunku metal falan cıkartmak ımkansız en azından armor falan yaparız xP adam keselim bu akşam biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Oyunda ciddi PvE yapan var mı şuana kadar ? Gerçi adam gibi moblar var mı bilmiyorum ama ... PvE hakkında bilgisi olan varsa biraz aktarabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 PvE son durum: direwolf razorback sator lizardman skeleton ratman Minatour TerrorBird Bushpig Domestic Pig Rabbit Gazelle Wisent Weasel water lizard Wolf Eklenecekler Orc Goblin Dragon Troll Platefish Mammoth Rhino (thingy) eklenecegi rivayet edilenler Dolphins Emperor Moth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kemeri sıkıp alıcam galiba oyunu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ayı falan eklesinler ya kaplan eklesinelr vs böle tamerların tameleyeciği değişik abilityli şeyler eklesinler ilginçleşsin olay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 mamutla gergedana binilecek herhalde dimi ? binek ise bunlarla çarpınca kb + sağlam damage eklerlerse çok taş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi aslında çok rahat böle atları hafif hafif değiştirip ne biliim rengini boyutunu falna belli bölgelere atısnlar hpsi değişsin işte armorı değişsin bilmemne. Ona göre istedii tame skilli bakım ıvır zvıır skilli değişsin, piyasada böle farklı farklı şeyler olursa çok güze lolur. Tek tip at olmasın yani. UO da ne güzeldi ıvır zıvır binekler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Abi aynı model atın değişik renklerinin fantezisinden bıkmadınız mı UO 'da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yok zaten bozkır atı bu. normal atlar fln olcak. ingame trailerı izlreyin ordaki at mesela. atlara zırh giydirme olucak diolardı zaten. http://www.keenandgraev.com/wp-content/uploads/2009/05/momounts.jpg farklı farklı at zırhları olsa o bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ekşi sözlüğe bakıyodumda, mortal online hakkında hiç birşey yazılmamış, bence burda yazar olan birisi varsa, bu işe bi el atmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 2 sene olmuş. beta e zaman bitiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 subat release falan diyorlar da, zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ya adamlar releaseye saklıyorlar bi çok şeyi gibi gözüküolar ama bakalım. bu arada kutular millete ulaşmaya başlamış. narsor ulaştı mı kutu ? hala gelicek benimki. veya başka kutulu alan arkadaşlar kutusu ulaşan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 O bineklere zorh giydirme olayı olursa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 olm yiter ama bi beta meta toplanıp biraz terör estirelim paticik olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 silahlar benden 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ben bugün fabernum yakınında 2 kişiyi baya uzun uğraş sonucu indirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 combat ne halde akıcı hale geldi mi zırhlarla mı kapışıosunuz yoksa çıplak ellerinizde kılıçla mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar