narsor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 oyunda 3-4 kisilik kafa bir ekiple gayet keyif alinir gibi gorunuyor, is bolumu yapip iste crafter vs gibi roller edinip girismemiz lazim olaya, bir ev de dikince olay tamamdir sanirim, gerisi kafaya gore takilmaya kalmis. Ortalikta klasik zerg guildleri var, ama oyle bir guilde girmeye hic niyetim yok dogrusu, olay biraz zor olur ama gayet mumkun 3-4 kisi saglam bir sekilde takilmak. Isin dogrusu 1 kisi bile bir guilde ait oldu mu bayagi biseyler yapabilir, ama ortalikta arada girip craft edicek, maden toplayacak elemanlarin olmasi kaydiyla. 3-4 kisi bir araya gelip bayagi bir problem yaratilir ortalikta sanirim. Kafama tek takilan sey resourcelarin limitli olacak olmasi, cok guzel bir olay ama kalabalik guildler tarafindan camplanirsa olay sonuc feci olur, neyse bakalim nolcak gorucez, umarim zerg bi guilde katilmak gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dediğim gibi crafta kasacam ben. ona göre düşünün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Oyun elder scrolls ve UO karışımına benziyo. Pre order var mı şuanda ? Bide şuanda alıp başlamak doğru bişey mi olur mu sizce ? Bug durumu nasıldır, beklenmeli midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nrvana87 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Şu Magery olayını çözselerdi biraz olsun keşke ya en azından bi summon büyüsü falan ekleselerdi archeryden çok laf edende wardı o nası düzelmişmi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Hastadam said: Oyun elder scrolls ve UO karışımına benziyo. Pre order var mı şuanda ? Bide şuanda alıp başlamak doğru bişey mi olur mu sizce ? Bug durumu nasıldır, beklenmeli midir ? Son 3 sayfayı okursan son durumu anlayabilirsin.Onun dışında pre-order olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 umutsuz bi şekilde betaya başvurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 beta için oyunu satın alman gerekio abi =) anca open beta olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 http://www.mortalonline.com/beta/ kandırıldıysam darılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 evet ama giremiosun işte closed betaya o ilerdeki open beta için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 olsun beklemek için bi sebebim var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Gökhan böyle gidip başka MMO hayalleri kurma hiç, sonunda gene WoW oynuyor olacağız, vakit harcamamış olursun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 haha wowu her zaman oynıcam abi content çıktıkca ama içimdeki Sandbox aşkı bambaşka benim hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Oyunda çok fazla skill var; http://wiki.raato.org/wiki/images/e/eb/New_skills.png Narsor, şimdi 800 SP cap var peki bu primary ve secondary skilleri max. yapmak için hepsine aynı miktarda mı SP harcıyoruz, yoksa SP sadece primary skill'lere mi harcanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sadece primaryler skill cape dahil, ama primariler de cok fazla, uzmanlasmak sart. Oyundaki son durum: ortalik bayagi bir bugli, elemanlarin cozemedikleri problemler var, satin alma niyeti olanlar, halen herseyin bir arada calistigi (bugli da olsa) bir surum gormedim ortalikta ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bu kadar skill adam gibi çalışırsa her ay 40 lira da veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 1000 olacak o 800 de kalmayacak narsor bi ev yapamadık be :D bu arada 2 patchdir girmiyordum oyunun içine etmişler :D ne güzel basit basit oynuyoduk. iyice komplike olmuş. bi halt anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 evet smarthan cok karisti olay ama az bucuk biliyorum kaba hatlari, kesfedilecek seyler cok ama yine de. Ama evet birlikte oynadigimiz zamanla alakasi yok, ortalikta halen oyle plate zirhli bi adam gormedim, saglam cift el kilicta gormedim ki ortalik kasan guild dolu. Hehe kesinlikle bizim zamanimizdaki gibi degil oyun. E metal uretmeden ev yapmak da zor, 3-4 kisi bir araya gelmek lazim, bir kisi maden-extractor kasarken digerleri maden kasacak ordan metal uretilecek ve ev oyle yapilacak. Tek basina da yapilir ama cok uzun surer, amam mumkun tek basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 e haftasonu dikelim bi ev ya :D bide biz yapalım gank :D 2 karakter açarız. benim biri misal crafter olur. seninki gatherer gibi. wezeirde olacak zaten olayda. o olmadı mecemm (yanlış yazmadım dimi ?) var. diğer karakterleride savaşçı yaparız. olur :D şöyle bi adımızı duyuralım. bak herkes russiandan kiodan bahsedior kimse bi narsor (nicki hatırlamadım sorry) conmayan yada ne bilim mecemm demiyor :P (bide illumatic var aman dikkat!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 öeh o skiller ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Oheee o ne biçim bir skill ağacıdır. 10 tane falan karakter açmak gerekcek heralde. Oyun biraz adam olduğunda herkes atlar bence. Bildiğin UO ya bu. Anılarım depreşti bi an ya, nası özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 3 tane char açabileceksin maksimum die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 o skiller ne öyle O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 gerçekleşirse imba olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ya umarım buglar falan temizlenir, şöyle mis gibi bi oyun olurda, SWTOR çıkana kadar ağzımızdan sular akıta akıta oynatır. Hatta o kadar güzel olursa senelerce oyananabilir. Lütfen olsun lütfen olsun(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 evet evet smarthan yapalim bi ayar cidden, ufaktan kasalim takilalim ortalikta, ev olayina gireriz, maden kazar extract filan ederiz, dagitiriz ortaligi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar