Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 olmasın abi zaten ne kadar geç o kadar iyi gidip de yamuk oyun çıkarıp ilk baştan insanları soğutmasınlar sabretsinler biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kesinlikle, bu haliyle release edemezler nasilsa, boylece gicik da olmiycaz sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ooo gormemisim, yeni eklenen dungeon parcasinin videosu var, cok hosuma gitti, mesalelerin etrafindaki isildama muhtesem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 çok cillop yerler var öle ben de izlemiştim bugun videoyu da böle o örümcekli mekan vs, bir sürü mob koyulur oraya güzel güzel karanlık bi de illa böle Grindlanacak onlarca mob koymya gerek yok şöle büyük bi örümcek tarzı şey koyulur zor kapışılan çünkü bi de atmosfer güzel karanlık falna meşale ile takılosun böle çarpık çurpuk adamlar koyulur dwarf böle hehe oraları biraz daha canlandırsalar efsane macera olur harita da yok zaten, köprü möprü yapıp devam edebiliosun vs. baya ii yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Oyunun müziklerinde dark tranquillity'nin bir çalışması olcak mı? Firma da, grupta aynı memleket. Olsa da fena olmaz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aman grind olmasin lutfen, tekrar tekrar ayni magaraya ayni moblari kesmeye gitmek istemiyorum, gitsemde ayni orumcekten 100 tane kesmiyim lutfen. Guzel yani dungeon'da uzakta mesaleyi gorunce lan bu kim acaba diye tirsip mesaleyi sondurup bi koseye sinmek var, arkadan yaklasip guzelce sopalamak var, ehh, eglenceli ama dungeonun dibinde birine kesilmek hos olmaz :) Su oyunu adam etseler de oynasak yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 corrie said: Oyunun müziklerinde dark tranquillity'nin bir çalışması olcak mı? Firma da, grupta aynı memleket. Olsa da fena olmaz yani :) yok yahu, bi oyuncunun yaptığı video o, öncekinde de in flames koymuştu, adam melodeathci yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 narsor said: ooo gormemisim, yeni eklenen dungeon parcasinin videosu var, cok hosuma gitti, mesalelerin etrafindaki isildama muhtesem :) başkasının meşalesinden çıkan ışık çok leş gözüküyor yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bana sorun yokmuş gibi gözüktü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Dün geceki Event Screenshotları güzelmiş 150 kişlik bi kapışma yapmışlar karşılıklı, narsor veya smarthan katılmıştır kesin. ama felaketmiş lagden ,crashden falna çoğu insan bişey anlayamamış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yok sınavım vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ışık olayı bugluymuş. andreas kendi söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 o aksam acaip lag vardi, hic kasmadim bile, yani normal ortalikta gezerken bile 2-3 saniye lag oluyodu, vazgectim olaydan Isikla ilgili bahsedilen bug yanlis anlamadiysam mesale isigi degil, magaranin sagi soluyla ilgili isik. Bu arada mesale isiklarina bayildim ben yahu Hirsizlik uzerine gidiyorum, cok keyifli ama millet gicik oluyo, hatta iki kisi pesime dustu bi ara, bekledim ben de bi yandan oyaladim elemanlari, baktim flagim mavi olsun diye, sonra adam vurunca sehire kactim, pesimden gelince de guards... Ehh pisim sonucta :) Az bi garip hirsizim ama, milletin cebinden yurutup geri koyuyorum skill artsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nrvana87 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Çoklu kapışmalarda lag,crush vs.yi çözemezlerse oynanmaz bu oyun yanlız ya.Genede görüntüler güzel görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Şehir içersinde çıplak dolaşmak yasak olsa seni crim yapsa vs daha ii olur şöle thiefler en azından üstünde biraz kıyafetle takılır hem böle stealing sadece , çıplak insanların milleti uyuz etmek için yaptığı bi skill haline gelmez şöle yanına da trap making, poisoning, lockpicking tarzı böle rogue skilleri koysan güzel güzel, al sana efsane thief kariyeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 iyi fikir aslında ama benim ingilizcem yetmez. mesela sen bana bu fikri ingilizce yazıp öm at. ben beta forumda yazayım istekte bulunayım :P her tarafta penis görmek baydı artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 narsor yarın girebilirsen bi mağra fln gezelim. :P yeni sopa yaparım sabahtan kendime onu sana aktarır ordan bana aktarırız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yaw onumuzdeki iki aksam giremeyebilirim, hatta 1 haftaligina bile yok olabilirim be :( Cok istiyorum magarayi gormek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 @nrvana87: kesinlikle dooru, lag olayini cozmeden oynu release etmeye cesaret edemezler ama, en azindan 2x2 ya da 3x3 boyutundaki olaylarda adam gibi kapisamazsan kimseyi tutamazsin oyunda, lagden dolayi ustundeki hersey giderse rezalet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Lag olayına çözüm bulurlar heralde ya, closed beta için çok şey bekliyosunuz gibi geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 daha bi stabil çalışıyor sanki oyun. (oyuna girecek olan yada oyunda olan varsa pm atsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 şu oyunu bedava deneyemeyecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 az önce starter elbiseli bide pig iron kılıçlı bi herifi öldürdüm.(yumrukla ve çıplağım) adam bana 9 vuruyor ben 15 :D adam öldü bana bırakıyorum bu oyunu bu ne saçma iş dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 en eglenceli tipler de boyle oyunu birakicam diyen tipler, adamlara ortalikta dengelenmemis bi suru sey var diye birinin tek tek anlatmasi lazim Gecen adamin ustunden herseyini asirdim ayni seyi soyledi, genelde millete geri veriyorum aldigim seyleri vermedim elemena tabii oyle olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 :D abi noob katliamı yapıyorum ya :D adamın silah benimkinin 2 katı vuruyor mesela yinede öldürüyom :D biraz oynama birazda hp etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar