smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 adamın biri üşenmemiş oyunun haritasını çıkarmış. şöyle bir baktımda aşa yukarı her yerini gezmişim mapin. kendimce mapin üzerinde oynadım(şurda şu var gibilerinden. haritayı değiştirmedim). tekrar upload yaptım. aha burda. http://img188.imageshack.us/img188/8753/map21.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Video'yu izledim, texturelar baya hoşuma gitti. Bakalım adamlar oyunun gerisini getirebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 smarthan iyi gezmissin, benim yeni karakter gezgor, ama arada 1 saat girip cikiyorum :) Stabilite bayagi bir adam oldu bence de, yalniz moblarin sayisini azaltmislar gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 çaktırma çoğu yeri ışınlanarak keşfettim :) bu arada sanırım yeni bişi öğrendim. madeni topladığımız kayanın büyüklüğüne göre gelen maden değişiyor. mesela bi yerde 10 10 gelirken bi yerde 15 15 geliyor. ağaçdada aynı şekilde bi yerde 4 4 bi yerde 6 6 başka bi yerde 8 8 çok sonra gelen edit: kendi halimde maden toplarken densizin teki bana ok attı. şöle bi etrafıma bkındım. kimseler yok. nese kendi halimde devam ben. çat bi tane daha aynı adamdan. tekrar baktım gene yok. sora bir ok daha geldi. mercy mode a girdi benim adam. böle etraf kanlandı. sora bekledik biraz. nese çıktım mercy modedan. ama 0 canım var. herhalde adam bana acıdı bıraktı fln dedim. kazmaya devam. derken bir ok daha geldi öldüm. lan nerden gelio bu oklar die bakınırken taa anasının gözünde bi tepe gördüm. tepesinde bir karınca. sağa sola zıplıyor. yaklaştım biraz. meğer o öldürmüş beni. ya tamam gerçekçi. yerçekimi ve ok menzili cart curt hikaye. ama bu nedir be kardeşim. 200 metreden de mi ölecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 200 metre gercekcilikten uzak yahu naaptin. o bence duzeltilir. abarti olmus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 200 metre abarttım biraz.lafın gelişi :P ama mesela bir dağa tepeye çıkıp rasgele ok attığımızda herhangi birinin kafasına gelme ihtimali var. yani sonsuza kadar gitmio... yada ne bilim az ilerde yok olmuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bence adami tebrik etmek lazim? karinca kadar gordugun adam seni hedefleyip vurabiliyorsa helal olsun. Aslinda bu milletin su andan MO'da aimbot vs denedigini gosteriyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qkantr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ben donanımdan takip edıyordum senı 1 gundur :D burdakı konuna tam bakmadım lakın kendı oyun photoları gosterme sansın varmı yada mailda atabılırısn acayıp merak edıyorum [email protected] e posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 aha kafası yarıldı bunun gibimi sdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qkantr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 aynen kardesım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qkantr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Benım oyunda sevdmedıgım bisi var videolarda gordugum kadarıyla adamların uzerınde oyle bir zırh vardı M16 mermısı gırmıcek sekılde lakın Rus Balerinler gibi hareket edıyorlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 smarthan said: adamın biri üşenmemiş oyunun haritasını çıkarmış. şöyle bir baktımda aşa yukarı her yerini gezmişim mapin. kendimce mapin üzerinde oynadım(şurda şu var gibilerinden. haritayı değiştirmedim). tekrar upload yaptım. aha burda. http://img188.imageshack.us/img188/8753/map21.jpg bu saadece beta haritası di mi oyunda bu haritanın kaç katı olacak yoksa bu kadar olmaz di m idünya ayrıca o harityaı yürüyerek bi iucnu dan dier ucuna ne kadar sürede gidebiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bu harita beta icin hazirlanmis gecici bir dunya icin, gercek oyun haritasi degil. Boyu da farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noobmarthan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bu oyunun adam olmasına en az 2 yıl var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 adam olsun 2 yıl olsun razıyız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qkantr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 smarthan yazılarını beklyıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 evet smarthan, yaz bişeyler, nedir ne değidlir, neler oluo yeni gelişmeler var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qkantr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Öldün mu smarthan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 su aralar pek fazla yenilige rastlamiyorum oyunda, ufak tefek NPC hareketlerinde degisiklik yaptilar, artik NPC'ye vurursan kaciyor vs, eskiden kimini oylece kesiyordun, kimisi de sana damage vuruyordu ama yuzu sana donmuyordu vs. Bu tur eksikleri duzelttiler, halen problemlere rastliyorum ama Oyunun server stabilitesi konusunda 180 derece degisme var, bu aralar ne zaman kontrol etsem server acik ki 1 hafta oncesine gore inanilmaz, 1 saatte gocuyordu server. Artik yeni ozellikleri betaya eklemeye basliyoruz diye mesaj atmislar, gorucez. Patch sistemini yenileyeceklermis, daha efektif bir sistem uzerinde calisiyoruz diyorlar. 1 Lead artist, 2 AI'ci daha aldik team'e demisler. Eh takimin ufak oldugunu biliyoruz, belki de simdi takimdaki eleman sayisi 2ye katlandi :) Neyse smarthan gelir yakinda, bi suru haber verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Gecen hafta developerlarla irc chat ozetine link. Adamlarin yazdiklari harika, bu yil bitmeden oyunu suruyoruz piyasaya diyorlar, mountlar sonraki patchle geliyor demisler, su anki harita 30km2, oyun release oldugunda 64 km2 olacak, yani cok da buyuk bir harita olmayacak, ama bi suru cave, su alti alan olacak demisler, bilemiyorum artik. House sistemi UO'nun gelismisi, hayvan alip evi kolla diyebileceksin, NPC vendor olacak gibi detaylar vermisler, off, super gozuktu bana :) http://www.mortalonline.com/forums/22046-edited-chattlogg-todays-q-henrik.html NOT: Iki uc post alta bakin linke gidince, en ustteki posttaki link cok sacma bi siteye gidiyor, bir suru reklam aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bu oyundan çok umutluyum, refund felan istiyordum ama beta'dan sonra gördüm ki oyun inanılmaz gelişmeye açık. Eğer doğru düzgün dediklerini yapabilirlerse fantasy EVE online olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 evet umit var cidden, saglam temel oturtup eve gibi zamanla gelistirseler de gayet mutlu olucam burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 beta olayı closed demi bu oyunda? open betası olucakmı? download beta diyor ama öle el kol sallaya sallaya gıremıyoruz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 open beta olacak mi bilmiyorum, ama su an oyunu preorder etmeden betaya giremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yok ölmedim merak etmeyin :D evi taşıdık. daha internet fln bağlanmadı (1 hafta daha yokum gibi). zar zor bi net cafe buldum. ordan yazıyorum :D 1 haftadan fazla oldu dünya ile bağlantılarımı koparalı. net bağlanana kadar konu dışıyım. ama şimdi changelog'a baktım. magic fln eklenmiş sanırım. hatta eklenmişde sonradan devre dışımı bırakılmış bişiler okudum (ingilizcemin azizliği :D) haftada 1 patch gelio diye biliyordum. benden sonra 2 ye çıktı herhalde :P neyse magic fln kullanan var mı? birazda ben sorayım :D edit: bi ara oyunun mapini vermiştim. o mapi yapan adam (kör oldu :P) aynı mapi güncellemiş. mobların yerleride gözüküyor. hem boş boş post atmamış olayım. bişiler paylaşmış olayım. http://img193.imageshack.us/img193/457/momap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar