Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hocam ozaman cartographer mesleği isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bu yazılanlardan sonra karar verdim bende alıyorum edıt: Simdi daha önce aldıgım account'umla girdimde Order'ı nasıl iptal edicem Boxed'a tıklamışım yanlıslıkla iptal edemiyorum digital Download satın alıcam ama ben . Bu arada 17 Aug'ta oynamaya baslayabilirmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yeni account alınca E'ye düştük çüş. Eylül 14 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ormanlarin, gollerin yeri, boyu degisebilir cidden. Daglarin tipinin degisebilir olmasi acaip bi olay olur cidden. Haritada yerin gozukmeyecek o kesin, gunes, yildizlar vs kullanilacak diye biliyorum ben de yon bulmak icin. Hava bulutlu ve ortalik karanliksa cok eglenceli olacak olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Masticore Eylul'de adam gibi oynarsin, su an login server kapali mesela, hafta sonu adamlar cok takmiyor server acik mi kapali mi, demek ki daha milletin raporundan daha onemli problemler var uzerinde calisacaklari. Eylul ortasi gibi keyifli beta yapar hale geliriz diye tahmin ediyorum. Benim de toplam oyuna girmisligim birkac gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hafta sonları tatile çıkıolar ne diosun sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 cepten mesajla boot ettirebiliyorlar bildigim kadariyla, pek taktiklarini sanmiyorum ama, adamlar ilginc direk, isvecli, iciyolardir direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 elimdeki standart versiyon satıldı önceki mesajları baz alarak lütfen mesaj atmayınız. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yayi yapan yapmis iste, benim attigimin 10 kati mesafeye atiyor namussuz http://www.youtube.com/watch?v=AfFkUwzzAA0&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 login server açık olduğu için çok lag oluyor. habire dc yiyorum. :( bu arada aklıma takıldı. diyelim bu oyun fail oldu. buna ne dicekler. mesela conanda failcom diyolardı.. darkfall darkfail vardı. bunda nolcak. mortfail mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 heh bak kapattılar login serveri çok cici oldu. bi anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 mort yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bu fps düşüşlerinin nedeni motionblur muş sanırım. kapatmak gibi bir seçenekde koymamışlar optionsa. mecburen nowengine.ini diye bir dosya var. oraya giirip değiştirmek lazımmış. oyuna girebilirsem söyliycem çalışıormu diye. bu arada yaptığım bu çelik zırha tüküreyim. zıplayamıyor adam(abartmıyorum. harbiden zıplamıyor. ama stamina zıplamış gibi gidiyor...). koşu hızım diğer adamların yürüyüş hızı ile aynı hatta biraz daha yavaş. işin ilginç yanı bu kadar armor ama 3 yada 5 kadarcık düşürdü damageleri... zaten 39 canım var. millet 35i gümletiyor. bu 35, 30 olsa nolur olmasa nolur. (bu arada kılcıımı tungsteel ile yaptım. tutma yeri gümüş. altın kaplama. 44 vuruyorum zırhlı adamlara... ama 2 vuruşta stamina 0lanıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 girdim oyuna. evet gayet iyi oldu. daha rahat... ama yinede takılmalar oluyor ve ben sebebini hala çözemedim... herneyse. adamın biri "duel?" dedi tmm dedim. çıkardım kılcı. ondada starter baltasına benzer bişi. adam kaldırdı baltayı bana doru koşmaya başladı. bende nasılsa tek atcam diye gülüyorum kendi kendime. adam biraz yaklaştı. artık vurma mesafesi dedim. tıkladım one shot tuşuna (hayır mouse button). kılıcı ağır ağır kaldırdı benim adam. tam indiricem adam bir sağ yaptı benim kılıç boşa gitti.e benim adam tosbağa gibi yetişemiom ki :D herneyse nasılsa adamda dandik silah var diye gülüyorum ben. neyse tekrar kaldırdım kılcı bu sefer vurmama fırsat kalmadan adam bir vurdu. !?!?!?!?! 35 !?!?!?!? (hatırlatma: toplasan 39 canım var ve acayip ağır çelikden bir zırhım var) dedim lan noluoz.bide adamın silah hem çok hızlı hemde tek el silah. baktım artık kesin gidicem. guards yazdım chate öylesine. çat diye geberdi adam :D (böylece guardların nasıl çağırılcaını öğrendim) adam geldi yanıma ruh şekliyle. nabtın lan hani dual atıoduk dedi. bende tam cevap yazıodum. dc oldum... bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 oyun güzel gözüküyo lan guards olayınıda sevdim haha bankayıda BANK diyerek açıyosak süper :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 archer mount and blade ile birebir aynı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Xenocide said: oyun güzel gözüküyo lan guards olayınıda sevdim haha bankayıda BANK diyerek açıyosak süper :):) bariz uo'ı baz almışlar. Bu cok sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 guidl arkadaşlarınla nasıl kommunikasyon sağliosun peki guidl chat tarzı bişey yoksa sırf "say" varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 local chat disinda hicbirseye izin yok diyordu adamlar, trade kanali, global chat, vs yok. Sadece belli mesafedekilerle konusabiliyorsun. Ventrilloyu engelleyemeyiz ama oyun icinden chate izin vermeyiz diyordu devler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 budur :P iste yeni nesil mmo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mortis said: guidl arkadaşlarınla nasıl kommunikasyon sağliosun peki guidl chat tarzı bişey yoksa sırf "say" varsa? haha devrim niteliğinde değişiklik olmuş ahahahahha yakında adamlar chat için uygun fiyata vent sunucusu sağlamaya başlarlarsa şaşmam. Veya guild sahiplerinin sitemizden vent sunucusu alması mecburidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 trade yapıcagın adamla forumda anlaştın diyelim nasıl buluşucan ? Saat 9 da brit bank'ta bulusalım mı diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 single player olur cikar demedi demeyin. oyuna girdin cevrende 20 adam var diyelim arkadasin olma ihtimalin nedir ki bunlarin ? hadi arkadasin online, ulen nasil bulusacaksin, teamspeak falan herkesde yok ki. neyse ki telefon icat edilmis durumda arar bulusulunur oyunda. gerceklik adina sunduklari bazi seyler acaip sacma.. kilic ve agir zirhli bir adamin, elinde baltamsi bir ilkel magara adamina karsi savasi kayip etmesi de feci uzer adami. o zaman item yapmanin kasmanin itemlenmenin bogusup crafter olmanin anlami kalmaz, pingi iyi olan elinde kiymikla deser gecer demekki milleti. hani tamam skill falan da o milyonda bir oluyor ismide conan falan oluyor, baldiri ciplak yardirir elinde bir silahla milleti deser ama o conan ya da rambo :P bu begenilen seyler bence oyun esnasinda basiniza cok dert acacak gibi. yanilirsam bende gelirim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 dostum fazla heyecanlanmışsın oyun daha beta aşamasında sakin.. silah kullanımı falan yeni açıldı bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sanirim alaysi yaklasimi anlamadin :) oyun icin icimde sifir heyecan beklenti ve umut bulunuyor. birde o kadar cok beta oyun gordukki, betadan sonra; dostum oyun betada cikinca gorursun, den sonra cikan oyunlarin betalarindan pekde farkli olmadiklarini. bro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar