Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Jaan

Öne çıkan mesajlar

Masticore Eylul'de adam gibi oynarsin, su an login server kapali mesela, hafta sonu adamlar cok takmiyor server acik mi kapali mi, demek ki daha milletin raporundan daha onemli problemler var uzerinde calisacaklari. Eylul ortasi gibi keyifli beta yapar hale geliriz diye tahmin ediyorum. Benim de toplam oyuna girmisligim birkac gun
Sosyal ağlarda paylaş

bu fps düşüşlerinin nedeni motionblur muş sanırım. kapatmak gibi bir seçenekde koymamışlar optionsa. mecburen nowengine.ini diye bir dosya var. oraya giirip değiştirmek lazımmış. oyuna girebilirsem söyliycem çalışıormu diye.

bu arada yaptığım bu çelik zırha tüküreyim. zıplayamıyor adam(abartmıyorum. harbiden zıplamıyor. ama stamina zıplamış gibi gidiyor...). koşu hızım diğer adamların yürüyüş hızı ile aynı hatta biraz daha yavaş. işin ilginç yanı bu kadar armor ama 3 yada 5 kadarcık düşürdü damageleri... zaten 39 canım var. millet 35i gümletiyor. bu 35, 30 olsa nolur olmasa nolur.
(bu arada kılcıımı tungsteel ile yaptım. tutma yeri gümüş. altın kaplama. 44 vuruyorum zırhlı adamlara... ama 2 vuruşta stamina 0lanıyor)
Sosyal ağlarda paylaş

girdim oyuna. evet gayet iyi oldu. daha rahat... ama yinede takılmalar oluyor ve ben sebebini hala çözemedim...

herneyse.
adamın biri "duel?" dedi tmm dedim.
çıkardım kılcı.
ondada starter baltasına benzer bişi.
adam kaldırdı baltayı bana doru koşmaya başladı.
bende nasılsa tek atcam diye gülüyorum kendi kendime.
adam biraz yaklaştı. artık vurma mesafesi dedim. tıkladım one shot tuşuna (hayır mouse button).
kılıcı ağır ağır kaldırdı benim adam. tam indiricem adam bir sağ yaptı benim kılıç boşa gitti.e benim adam tosbağa gibi yetişemiom ki :D
herneyse nasılsa adamda dandik silah var diye gülüyorum ben.
neyse tekrar kaldırdım kılcı
bu sefer vurmama fırsat kalmadan adam bir vurdu.
!?!?!?!?! 35 !?!?!?!? (hatırlatma: toplasan 39 canım var ve acayip ağır çelikden bir zırhım var)
dedim lan noluoz.bide adamın silah hem çok hızlı hemde tek el silah.
baktım artık kesin gidicem.
guards yazdım chate öylesine. çat diye geberdi adam :D
(böylece guardların nasıl çağırılcaını öğrendim) adam geldi yanıma ruh şekliyle. nabtın lan hani dual atıoduk dedi. bende tam cevap yazıodum. dc oldum... bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

guidl arkadaşlarınla nasıl kommunikasyon sağliosun peki guidl chat tarzı bişey yoksa sırf "say" varsa?

haha devrim niteliğinde değişiklik olmuş ahahahahha
yakında adamlar chat için uygun fiyata vent sunucusu sağlamaya başlarlarsa şaşmam. Veya guild sahiplerinin sitemizden vent sunucusu alması mecburidir :D
Sosyal ağlarda paylaş

single player olur cikar demedi demeyin. oyuna girdin cevrende 20 adam var diyelim arkadasin olma ihtimalin nedir ki bunlarin ?

hadi arkadasin online, ulen nasil bulusacaksin, teamspeak falan herkesde yok ki. neyse ki telefon icat edilmis durumda arar bulusulunur oyunda.

gerceklik adina sunduklari bazi seyler acaip sacma..

kilic ve agir zirhli bir adamin, elinde baltamsi bir ilkel magara adamina karsi savasi kayip etmesi de feci uzer adami. o zaman item yapmanin kasmanin itemlenmenin bogusup crafter olmanin anlami kalmaz, pingi iyi olan elinde kiymikla deser gecer demekki milleti. hani tamam skill falan da o milyonda bir oluyor ismide conan falan oluyor, baldiri ciplak yardirir elinde bir silahla milleti deser ama o conan ya da rambo :P

bu begenilen seyler bence oyun esnasinda basiniza cok dert acacak gibi. yanilirsam bende gelirim zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...