Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ben de bakıyorum arada. Takipteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sürekli online 3 kişi ile oyun gayet güzel oynanır, eski tecrübelere göre durum böyleydi, 5 kişilik bir ekip yeterli meslek dağılımını sağlar yeni çıkan cooking ile. Hele bi çıksın bi bakalım da duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 çıkmış dawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya benim karakter duruo gecen gun girip biraz dolastım , oyunu biraz daha adam etmisler , sehirler daha bi sehir havasında sanki .. oynamaya karar verirseniz ses edin 10x'im mage tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Çıkmış cidden, bakalım ne kadar bug var, benim trial karakterle turluyum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oo ben de indireyim sabah akarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 benim de şu finaller bitsin de bakayım bi triale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hehe, ilk önce çektim patchi, kurarken dağıldı cihaz, patch sırasında takıldı filan, neyse, komple silip indir dedim yattım, sabah kalktığımda inmişti hepsi ama serverlar kapalıydı (klasik) neyse bir saat sonra girdim, biraz oynadım sonra client crash oldu, sonra da login olamadım o karakterle(login sırasında donuyordu progress bar), irc'den yardım istedim attılar şehrin dışına login olabildim filan filan. Neyse sonuçta her patchden sonra olduğu gibi yapmaları gereken şeyler var, bu sefer gördüğüm problemleri daha kolay çözüyorlar ama problem çok, özet, deli olmamak için bekliyoruuuz ya da en azından ben. Trialle takılırım bakarım olaya o ayrı tabi. Bu arada görseller eski haline göre çok iyi, bayaa iyi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 server açık mı şuan? bir iki ss koysana merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 valla windows movie makerla upload ettim, yanlarına siyah bar koymuş hıyar Çalı çırpı olmayan bi yere denk gelmiş, farklı bi yere gidince sağlam görünen yerlerden çeker atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 mezarlık olayı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 atlar bozulmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sol taraftaki menu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 şunun gibi brşey heralde ayrıntıları bende bilmiyorum girince bakarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 o gene iyi şunun gibi bişi http://i55.tinypic.com/k2mo3n.jpg http://i25.servimg.com/u/f25/12/25/79/25/screen15.jpg http://i51.tinypic.com/m7aw41.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 soldaki yardım menüsü, tıkladıkça yardımlar çıkıyor, kapatıyorsun. Bull horselar fil kadar filan olmuş, görünce korkuyosun, sanırım scal etmemişler :) Yoksa görünüşleri bana fena gelmedi, animasyonları daha akıcı filan filan gibi. Ama client çöküyor, bir hafta vermek lazım adamlara her zamanki gibi adam etsinler olayı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 son koyduğun vidyo ağır çekim mi ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hızda bi sorun var çözemedim ben de, fraps ayarlarından sanırım, çok hızlıydı, moviemakerda yarıya düşür dedim, bu da çok yavaş, ama 2 katından çok daha iyi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 arada uyumazsan bi süre sonra stamina full şarj olmamaya başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 nasıl uyuosun peki komutla uyu diosun yatio mu yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yalnız forumda genel olarak aşırı bi tepki var patche. kimse beğenmemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Md1ZNCyc1jw sdfs buglar falan olamasa animasyon aslında akıcı gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 buglardan dolayı, ev kadar at gördüğünü iddia edenler var, mutasyona uğramışlar demiş devlerden biri forumlarda. Ahaha çok eğlenceli. Şehirlerin yakınına gidersen oyun crash oluyor, bir daha da login olamıyorsun o karakterle, yani sorun çok, adamlara kolay gelsin diyorum, diyorum ya, haftaya filan bakılır ancak duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kısıtlı inngilizcemle doğru anladıysam atlar işiyormuş sanırım doğru mu acep ? harbi işiyolarmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 öyleymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar