narsor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 kesik kesik degil artik, mesela kosarken yurumueye gecince birdenbire kosmadan yurume animasyonuna gecmiyo, boyle durusu mu degisiyo diyim ne biliyim akici bi sekilde, farkli animasyonlar arasinda gecis varmis gibi. Ama oyle muhtesem bisey bekleme daha iyi sadece. Bi video yapmaya calisiym bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bekleyip görücez.en az 6-7 kişi başlamak lazım narsor oldu dediğinde resub yapmayı düşünüyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Ahmet Emmi he derse ben de accountu açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Oyunun durumu karisik su an, adamlar sanirim eksik (ya da delik mi dersiniz artik) sehri halen patchleyip doldurmamislar, hafta sonu tatiliz demisler guya. Bilmiyorum girip bakmaya da niyetim yok, ama bakalim taslari yerine oturtabilecekler mi sirkette, sanirim bi ayaklanma var adamlarda icerden. Bekle gor sart su aralar, adamlarin konuyla ilgili postlari sildiklerini de gordum ki artik forumlarina da cok fazla guvenmiyorum (yine de arada konuya deginen postlarin bi kismini birakmislar, bilmiyorum artik nedir metodlari) Izleyip gormemiz lazim, ama 6-7 kisinin altinda hayat zor olur cidden bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yalnız bug report olması gereken şeyleri siliyorlar forumdan. misal diyo ki adam şu bölgeden geçerken atım ölüyor. böyle topic açacağına report et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yok yok onlari iyi ediyolar silmekte, yaziyolar zaten forma atmayin bug report edin diye. Troll olmayan, oyundaki eksik postlari da siliyolar, buna benim oyunun durumunu soranlara attigim cevaplardan bir kismi da dahil. Ilginc yani oyle cok olumsuz da degildi attigim cevaplar. Silinmenin pesine gozumu acik tutup olumsuz postlari (baskalarinin) takip ettim ve denemek icin mantikli ve olumlu olumsuz herseyi yazan cevaplar attim insanlara, yaklasik %50si silindi, olumlu olanlarin hic biri silinmedi. Sonuc: Bug report disinda standart sikayet icerikli olmayan postlari da siliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bende niye sürekli animasyonları değişiyolar diyodum. yeni gördüm lead animator değişmiş eleman bütün animasyonları baştan yapıcam demiş ek: pipiler de sallanacakmış ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 animasyonlardaki farklılık hemen göze çarpıyor oyunda biraz dolaşınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 2. mumda baya erimiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Yangın çıkması lazım oyunun adam olması için sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 eheh dur bakalım nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 tindremin arenası açılcakmış pazartesi günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Alfheim said: Yangın çıkması lazım oyunun adam olması için sdfds Ahahaha harika :) Henrik yine biseyler aciklamis irc'de tabi guzel seyler, dur bakalim yapabilseler keske diye halen agzim sulaniyo ama dedigin gibi yangin lazim yangin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben geri donuyorum ufaktan beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 aman hocam yani oyundan hoslananlar var ama halen ciddi problemler de var, sonra sikilmayasin? Kisa sure sonra adam olacak diye hissediyorum oyunu ama halen problemler var. Ne biliyim gecen oyuna girdim arkadasin karakterle bana at verin dedim millete, veremediler, cunku pet bugina takildim, peti gondersen yok petin diyor, sana pet vermeye kalksalar petin var zaten diyor... Bi de gorunmez skilller varmis, karakter bir daha 1000 skill point kullanamiyormus ve GM'ler sorunu cozemiyormus, cozebilirse 1 hafta suruyormus, en iyisi karakteri komple silip yeniden yaratin daha kolay diyolar. Ama oynayip keyif alanlar da var ortalikta, bu tur problemleri bil de donmeden once, keyfin kacmasin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 %10 oldu mum. pazartesi gelicek herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 mum söndü lan noldu ki ? dev bi kartal uçmuş milletin üzerinden sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 oyunu daha önceden satın almış olanlara 7 gün bedava vrmişler sanırım. 7 gün deniyek madem ? ek: evet 3. mumun üzerindeki gagasından testis sarkan kuş gelmiş. uçuyomuş sağa sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 evet kus gelmis. 7 gun vermisler, senkronize olup girelim bakalım etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sanırım mum sönünce deil mum yanınca bişilr oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 dalalım mı bu gece 3 5 kişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 dalınabilio mu ki ne ile vuracan ok mu atacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 neye oyuna mı? acaba ne kadar vakit var enable etmek icin, ben sali crs prs giremem ama acicaz derseniz katisirim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mortis said: dalınabilio mu ki ne ile vuracan ok mu atacan yok oyuna dalalım kuşa deil narsor ben özel bişi yapmadım ama açılmış misal benim hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hii, indiriyorum patchleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar