narsor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bi de buna bakin :) Umarim engelleyebiliyolardir bu tur olaylari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kılıç savurma animasyonları falan daha iyi olmuş. koşarken de sanki daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bence suan sadece grafikler üzerinde bi değişiklikvar gerisi aynı 2. patchte bazı şeyler değişek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 biraz yenilik var gibi gorsel anlamda (su alti bitki-balik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 su birikintilerine yansıma güzel.yalnız suların ufuk çizgileri yine keskin oralara buğulandırmak veya yumuşatma lazım (sis gibi).suyun içi ve yüzey arasındaki geçiş bug ı devam ediyor.(belli bi seviyede ne su efekti var nede yüzey efekti orda bi bug var kesninlikle hala düzelmemiş.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 gorselde yapabilecekleri cok sey var da beni uzak tutan oyunda halen temel sistemleri bugsiz calisacak sekilde oturtamamis olmalari. Beklemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bence silahlara dmg vs özlkler eklenmeli ve artık boku cıkmadan neyin ne olduğu ortaya konmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 flash gelince yapıcaz diolardı onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 iste bakalim artik, durum soyle sanirim: PvP: cok daha smooth diyolar, ama server'da lag vs olabiliyormus, ucan karakterlerden bahsediyorlar PvE: Degisiklik yok, altyapi hazir diyorlar Magic: Altyapi hazir, yeni buyu siniflari gelecek diyorlar Archer: daire degisecek diyorlar Item balance: Artik bu ise egilicez diyorlar Armor: armor balancei zuerine egilecegiz diyorlar Sonucta halen hazir pek bisey yok gordugunuz gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 petleri acmislar yeniden, iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 oynayan var mi oyunu, nasil durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 çok komik ya komplex balık tutma, yok gökyüzü, hava durumu aman güneşin doğuşu batışı derken oyunun ana mekanikleri en sona atılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 iyide millet content content diyip duruyo. bunlarda mecbur hızlı hızlı yarım yamalak atıyolar. bu seferde çok bug var falan diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Benim subs var da oyuna girip hiçbişey yapmıyorum ya. Morin Khur bomboş hala, en son karakterleri oraya götürmüştük ya. Bu sefer oynicam ulen diyorum yine yapamıyorum ahaha 1-2 kişi gelin de takılalım bari tek başına olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 valla ben gelirimde 2 kişi ne poh yicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 aynen aynen narsor ve smarthan'ın sözünü almadan sakın tek başına gelme :D 2 kişi de biyere kadar gidiyor onu denedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 az kaldi arkadaslar, girip takilicaz, 4 kisinin alti olursak baska guildlere yamanmamiz gerekir artik, 2 kisiyle cok zor, 3 kisi kasar, 4 kisiyle ancak diyorum, sonucta oyuna girebilen olacak, giremeyen olacak. Az bi keyifli hale gelsin oyun kasilmayalim derdim o, girip keyif alalim olaydan. Halen daha release olmamis gozuyle bakiyorum oyuna, yaklasti ama halen var yapmalari gereken. Bir sure oynayinca goruyor insan, oyun sandbox evet ama havuzda yeterli kum yok su anda, biraz daha kum doksunler hele bir, alt yapilari tamam. Erken girip enerji tuketmeyelim simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ilerde morin khur a yerleşmeyelimde kötü anılarım var. güneyde sıcak bölgelere yerleşelim derim ben.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 biz baskalarinin kotu anilari oluruz artik :) Hele bi oyun adam olsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bakalım bugün under development güncellenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ahah narsor benim kırmızı adamla morin khura daldığımız zamanı hatırlıyo musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Oyun biraz adam olsun ne delilikler yapariz ama biraz adam olmali oyun, neler yapilir oyunda ama biraz bi dengeyi ve cesitliligi arttirsa adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 pve ne zaman gelişecek bu oyunda açıklama varmı son dönemde hazırcılık oluyor ama pve şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bekle bekle öldüm be aaa adam ol lan kodumunun oyunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sorma, olcak olcak, bu arada oynanacak bisey cikmazsa ortalikta pek fazla alternatif yok standartlarin disinda. Vurunca kacmayan sincaparin oldugu oyunu oynuycagimi ben de pek sanmiyorum, bakalim gorelim su navmesh update ne menem biseymis, artik bahaneleri kalmadi sonucta:) Old republic'le ilgili ayrilanlardan biri saglam bombalamis bu arada, linki bulsam aticam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar