bck Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 oyuna mamutlar eklenmiş heralde son olarak.oyuna patchte gelmiyor heralde artık toptan büyük bir patch gelicek sanıyorum.oyuna tekrardan başlayan varmı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 2 patch önce eklendi sanırsam. bide buglu muglu olmuş animasyonu tame ettikden sonra buglanıyormuş. kayıyor yerde. şuan epic patchi hazırlıolar sanırım. gelicek patch o olur tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ben başlıcam oyuna ama kasım başlarında sanırım. bi ara gaza geldim tekrar da hemen atlamıyım. epic patchden sonra oyun nası olucak o çok önemli. ya düzelicek ya biticek oyun. kasım en mantıklısı şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bekleyin otursun oyun baslayalim, ben de basliycam, su an cok darmadagin ortalik, hicbirsey calismiyor su an, bug dolu her alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 newsletter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ai ile ilgili bişi var mı ? göremedim de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 O yeni buildle gelecek zaten diye biliyorum, bu akşam Q&A varmış orda sorarlar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 işallah oyun fail olmazda nave'de yaşamaya başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Zaten evet bu epic patch dalgası ya oyun bizim istediğimiz gibi olacak, ya da bom dicez ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Q&A'yı okudum da, ne patchmiş arkadaş bu epic patch. Adamın 2 lafından biri epic patch, bu patch gelir de hala oyun aynı devam ederse intihar eder bu herif ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 banladılar beni serverdan :S öle okuodum bi anda banladım noluo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 aboneligin bitmistir? mail at adamlara ne is diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ahah yeni gördüm. chat bitmiş kanalı kapamışlar eheh geriden geliodum da biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 said: Oh darn, you are correct, I missed to add that under the Epic patch list. It should be there as well, sorry for that misstake. adam AI update'i yazmayı unutmuş newsletter'a sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 said: The multiple pet system (control points) is prepared, and shouldnt be long after our navmesh is in place and working. And again, with the navmesh system they are able to navigate normally, and your commands will be expanded to also use the navmesh. Ahmet abinin tamer iş yapacak gibi görünüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 valla petin varken at tameleyememek bastan sakat bi hareketti, neyse oyun adam olur umarim yeni eklemelerle, izlemeye devam simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 abi adama ne sorsalar evet diyor zaten. yani hayır olmıcak dediği şu ana kadar bi kçük evler çadırlar idi ordada fikrini değiştirmiş o da olucak dior. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ayni fikirdeyim, bastan beri olacak diyor ama zaman vermiyor, 1-2 yila olur hepsi seklinde. Bekler goruruz bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 beyaz bayrağı çekti heralde oyun forumda guildler yavaş yavaş ayrılıo.SV uçurumun kenarından aşağıya düşmek üzere.çıkardıkları patchte kendileri tkaılack bu gidişle.hayırlsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 hadi ya ok adar kötü durumda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bi hayal daha piç oldu desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 benm eski guild lideri bırakmış oyunu günde 10 saate yakın oynardı.neden olarakta this game is so shallow demiş ilginç tabi günde 10 saat oynayan birin bunu demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 epice kadar bekleyelim abi. ondan sonra anlarız ne olduunu. benim guild sayısını artırarak devam ediyor şu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aceleye gerek yok, bekliyorum ben, oyunda PvE olmadan tabii ki shallow gelir, birbirini kes dur nereye kadar. Yeni silahlar, yeni armor setler, UI yenilemesi, bikac adam gibi mob pesine dusmek isin tadini yerine getirir. Benim oynadigim zamanda cikma nedeni buglardan cok bu eksiklerdi, bakalim ne zaman becerecekler bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 siteye girişte garip atraksiyonlar gelmiş.her ırkı temsil eden veya tanrıyı mumlar var sadece nave'i simgeleyen yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar