Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 iyi bari şimdi üstüne iice bi content ıvır zıvır eklesinler de gelelim hehe ya benim derdim combat hissi, o vuruşlar falna filan böle animasoynlar böle tam oturmuıodu o yüzden. mouse 1 spam oluodu bi de melee fightlar onlara bi çözüm bulunrsa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Evet oyunla ilgili şu anki durum: Oyunda halen problemler olsa da, bir sürü bug düzeltilmiş durumda, oyun şu an itibariyle oynanıp keyif alınabilecek düzeye geldi. Oyunun UI'nin geliştirilmesi gibi konulara el atılması daha zaman alır ama bir çok alanda gördüğüm buglar düzeltildi/düzeltilmiş (bir kısmını sorarak öğrendim). Aklınızda olsun, bir göz atıyım diyen varsa para vermiş olan deneyebilir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 tesekkur bilgi icin, gelicez insh yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 şu ara server 1-2 saatte bir çöküyor gibi aklınızda olsun ayrıca okçulardaki zırhlı adama hasar vermeme problemi devam ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Further tweaks in melee combat and introduction of special moves şunun gelmesini bekliyorum ya. farmerjoe göremedik bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 valla bu tür çeşitlemeler eklenince çok eğlenceli olacak cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 smarthan said: Further tweaks in melee combat and introduction of special moves bu nerde yazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eastone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 beyler oynamak istiyorum ama illa en az 34 euroluk paketi almam mı gerekiyo? ana sayfadaki download cilent deki bedava şeyi indirince oynayabiliyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 beleş oynama şansın yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eastone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yani o 34 yüroluk şeyi almam gerek hepiniz aldınız mı direk ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 aslında şöyle bişi yapsalar çok iyi olmaz mıydı. shield bash belli bi şansla (skill ile artabilir) kb yapsın. en azından shield daha işe yarar olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 anlatsanıza ne oldu ne bitti son patchle pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ben şu aralar çok giremedim yav oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ahemt abi sen bişiler söyle. kimse video flnda koymamış naı oldu ne oldu. emotelar neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ahmet abi kayıplarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 http://www.mortalonline.com/content/under-development Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bu patchten sonra başlanacak gibi oluyor sanki ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Bu mortal patchi 1 tanesi çalışır 9 tanesi çalışmaz 2-3 şeyde bozulur.pek bişey beklememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hehe aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yUVaTrCEbSQ&fmt=37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 http://www.mortalonline.com/forums/51542-patch-notes-v-1-21-37-53-a.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Animasyonlar falan daha insancıl olmuş sanki banamı öle geliyo yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ben pek bir fark göremedim.aynı kütüklük devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar