Mortis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sdeceokuyangenç said: yahu benim sıkıntım şu..full pvp yanii..ne bilim bi tailoring koy elbise dikim muabbet ediyim ben bi bard olayım veya öle şeler yok hiç illa pvp yapmak zorunda deilsin ki işte craftingle uğraş gatheringle uğraş tamingle uğraş yapiosun zaten onları ha musicianship vs yok evet veya tailoring daha yok. carpentry gibi tinkering gibi böle rp skilleri de yok pek begging vs. şu an oyunun core kısmını hazırladıkları için , yavaş yavaş eklerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 oyunda ev veya sato dikebildigin icin eminim iclerini doldurmak icin bisuru crafting secenegi olacak. Kisa sure icinde eklemeleri sikar ama, 1 yil diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 keşke onlarıda yapıp öle betayı açsalardı.. ben uo nun o olayını seviyodum tabi ilk başlardakini sanane de tailor karakter elbise dikmekten bşka bi işe yaramıyodu rp yapıyodum çok eğlenceli oluyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 beta test beta test sonuçta, bence ellerinde bayağı bir veri var şu anda, serverı da eğleşsin millet diye açık tutuyorlar, bayağı bir bug düzelttiler server açıkken, lag problemlerini de openbeta sayesinde buldu adamlar, yoksa release'de yaşayacaktık problemleri ki rezalet olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 keşke onlarıda ekleyip release yapsalar diyim o zmn :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yakinda wipe gelecekmis, uyarmaya basladilar simdiden. Bu serveri degistirince gelecek, her sey yolunda giderse de release olcak zaten heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 stat loss konusundada şüphelerim var...yani pk lık zaten yeterince zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oyunda safe zone olmamasını dengeleyen tek sey su an statloss (yoksa red olmanın riski sadece alisveris yapamamak olurdu). 20 saatte bir mavi kalarak adam oldurebiliyorsun (su anki sistem yamuk, adama bi kilic vursan da adam bi yerde gidip olse count aliyorsun, duzelecegini varsayiyorum) Yoksa red ol git onune geleni kes ya da kesil, kim takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 narsor said: (su anki sistem yamuk, adama bi kilic vursan da adam bi yerde gidip olse count aliyorsun, duzelecegini varsayiyorum) onun oyle olmasi lazim ama, yoksa sahane lamerlik yapilir. biraz uzun su anda sanirim, o ayri. yani bir sure sonra gecmesi lazim bence de, hani crim oldugun surece count geliyor su anda, uzun biraz. gecenlerde kardesim yanima gelirken herifin birine ben sanip atla chargeladi, ben olmadigimi anlayinca birakti attan bile inmeden. geldi yanima, aradan abartisiz bir 5 dakika falan gecti, oldugu yerde geyik atarken pk oldu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 simdilik o olayin tek cozumu log out olmak. o zaman o adam 100 kere olse de mc almiyorsun. Asil bug seyde, adam ust uste oldugunde bazen surekli mc aliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oyunu bugün yükledim sitesindeki clienttan ve yükleme bittikten sonra clientı açtığımda "istek zaman aşımına uğradı" yazıyor. sunucular kapalımı şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 http://www.mortalarena.com/devtracker.php, burayi takip edebilirsin olmadi offical forumlarda bununla ilgili baslik var. Zaten bu bolumde de bir baslik var bu durumla ilgili, orada linki olacakti offical forumdaki. Portlarla alakali veya win7 kullaniyorsan administration ayari vs durumlari olabilir. Teknik destek basliklarina bir bak, gecende birine de olmustu saniyorum. Portlardan dolayi sorun vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Maerlyn said: The free month will start as soon as the game hits gold status (is released). I'm afraid there will be no option to choose. demis martin 16sinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Sereglin said: Maerlyn said: The free month will start as soon as the game hits gold status (is released). I'm afraid there will be no option to choose. demis martin 16sinda. patladi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ne zaman çıkıyor bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 var daha ya en son clientla server arasında bi senkronizasyon probleminden ötürü serverı tmaamen yenileme işine girdiler amerikaya gitti adamları vs o yüzden şu an oyun hold da gibi bişey patch falan yapmiolar tamamen teknik sorunları çözmeye yönelik zaten onları halletsinler gerisi gelir. ama şu an dediim gibi donuk durumda oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 patch gelebilir bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bilgi kaynağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 irc, henrik de gecen hafta da ayni sey denmis ertelemisler. Bugun server downtime uzun surdu, yine bugun olabilir demisler ama olmadi heralde. Bir patch gelicek ama soylenmis. Heralde patchle beraber wipe da gelir, bu benim dusuncem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hadi hayırlısı diyorum, güzel haber valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Henrik su an konusuyor, yeni engine birlestirme operasyonu 1.5 hafta once bitmiş, yeni patch yakın gelecekte geliyor diyor eleman. Development section aciliyormus o an neyle ilgili calisiyorlar, 1-2 aylik planlar vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 sabırla.bekliyoruz.artık.gerçi.özel.olarak.oturup.beklemiyoruz zaten.oyüzden.acele.etmelerine.gerek.yok.m&b.oynarız.biz mortala.kadar:P (spacebar'ım.bozuk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 sorma mount&blade'ci oldunuz ciktiniz, goksel saolsun cok ugrasti beni de iknaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 meraktan bende gittim aldım başladım :P team kill yapmak daha zevkli yalnız. :D gerçi serverdan attılar sonunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yeni gelişmeler var , nisan patchi oalcakmış . bu linktende yeni gelişmeler takip edilecekmiş, ii ii sevindim said: April build and release content: This is not a patch note, more an overall list of what to expect from the coming updates. This list, especially the later updates, may change depending on priority and feedback from the community. · Update of Unreal Engine 3 and Atlas to latest build · New network structure (fix for desync) · Large optimization on server · New monitoring tools (anyone using any hacking program or similar not allowed third party program or tools will be instantly permanently banned, anyone altering or hacking game files in any way will be instantly permanently banned) · AI update · Weapon & armor balancing · MassiveLOD and sublevel optimization on many areas for better client performance New content: · Lore, a short description for each race · New creatures added · Creature population better adjusted to the environment · New horse mounts (each with their own stats) · Several new locations (caves) in Myrland · City optimization where it’s most needed, most buildings now accessible · Tower in Fabernum now accessible · All new dungeons/caves have gotten a face lift to show the capability of future graphics in MO (still no high res textures yet) Small patch shortly after April patch: · Murder Count system updated with a short term and long term counter, one for Red Flag status and one for Stat Loss status · Several updates to Thievery · Bug fixes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar