Nefr Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 cokzelmis gercekten. adam zaten icine 15+ ev kurulabilecek yer var diyor, sahane en buyuk boy mu peki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 şu an için inşa edilebilen en büyük bina bu galiba ama adamlar bariz Ultimacı oldukları için bundan sonra bi deCastle gelir bariz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bu arada Xeno aklıunda olsun Nitre falan şafak zamanı yerden toplanabiliomuş medulinin ordaki yıkık tahta binanın ordan falan topluolarmış Calx ların orda oluomuş calamite ve sulfur falan da mağralardan vs yerlerden toplaniomuş. ilk defa duydum bunu ben de forumdan çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Nitre kayaların üzerinden toplanıyor, Meduli'nin doğusundaki kayalıkların üzerinde (denize bakan kısım) bulunuyor. Turuncu bir kristal şeklinde ve her biri 10 nitre veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://www.mortalonline.com/forums/36809-keep-battle-report.html keep olayinin gercek yuzu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 feci troll yediler, keeple ilgili tum firstleri 13 aldi diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi macroman çalıştıramadım. kaç gündür normal kasıyordum macroya bırakıp şimdi çalışmamaya başladı. sizdede varmı aynı problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 calisiyor hala. oyun fln gocerse, sagdan tekrar filtrelemeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://www.mortalonline.com/forums/763482-post416.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 süpermiş yahu inş çabucak gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 vayy harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ayar oldum bankadan eşya alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aynen. icon bugi mi var ne var zaten bir de les gibi lag ve desync. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 cok suxor cok armor craft kasıodum olmuo bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aynen ya deli etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Az evvel fireball attım. 13 vuruyor. Hala Fulmination win. Flame strike Coal gerektiriyormuş. Sulfur fireball içinmiş coal nerden edinicez acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Calx + Water + Grinder = Coal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://www.mortalonline.com/forums/36891-13-second-failing.html lols adamlar 2 gunde 1 keep ustune de tier3 house kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 harbi fullmination en kralı hehe bu arada yazık lan thirteen e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 said: maybe next time they should build a bridge. so they can live under that. bunch of homeless scrubs ahaha sevilen guild olmak guzel sey tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 guild dramada betada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 benim dandik masaüstünede yüklüyorum bakalım belki çalıştırır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Pazartesi yeni patch hopfulli solvz disink.. In order to shorten the wait for the next patch a bit, we'd like to give you a little update: Monday's patch will be almost exclusively dealing with the desync / performance issues and critical bugs. This should hopefully solve most of the problems you guys are experiencing at the moment. Content wise you can look forward to stables and more props, ressources and mob spawners - breathing more live into the world of Nave. We'd also like to take a moment and thank you guys for your brilliant work on bug reporting as well as both your critique and praise for the game. We promised you a rough ride in beta and I think we can agree that it's truly a hell of a ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Güzel haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar