Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben senden once basladim weaponcrafterla pluton:D
Woodcuttingide kastim suan ore kasiyorum extracting kasmak için:D
Sen blade mi kasicaksin blunt mi? Ben blunta yogunlasmayi dusunuyordum emme
Mesaj tarihi:
oldu :D mining 100 oldu heavy robe yapma 89 oldu :D scout armor 79 oldu baştan aç diyon :P nerdesin sen bu arada sana armor vercem şu bizim dün kastığımız madene gel
Mesaj tarihi:
arkadaşlar merhaba sevil ben..buraya yeniyim..size şunu sormak istiyorum..ben mortalonline ı indirdim yükledim fakat oyunu açmıyor hata veriyor..ne yapmam gerek..şimdi komple kaldırdım pc den..oynamakta istiyorum ama bi türlü olmadı:S
Mesaj tarihi:
bi yazı geldi ekrana defalarca denedim olmadı ..ezberimde yok şu anda..
sildim komple..yükleyebilecğeim iyi bir site varmı.
üstelik kendi sitesinden yüklemiştim çok ilginç
Mesaj tarihi:
Çekme hızı olsun bazen peç yaparken bir yerde hata olabiliyor tüm oyunu silip tekrar yüklemek zorunda kalıyosun. Filan böle şeyler. Torrentten çek derim daha sağlıklı

Bu arada server yok ?

edik : tamam var
Mesaj tarihi:
Ya abiler combat sistemini çok eleştiriyosunuz tamam mükemmel deil şuanda düzeltilmesi gereken çok şey warda bunun için çabalanıyo daha patch gelicek vs. bana göre combattaki eksikler blocklamanın zorluğu gibi sorunlar ama o yavaşlığı stam bitmesi falan tamamen sizin karakteriniz kasılmamış olmasından şuan için.

Skillere bi baksanız elli bin tane skill war bazıları combat sırasında stamınızın dolma hızını arttırıyo bitanesi hızını bitanesi bilmemne yapıyo war yani herşey.bu oyunda biraz keşif yapmanız lazım herşey önünüze sunulmuyo çoğumuza güzel gelende bu zaten.

ayrıca str,dex,con kasmamışsınızdır bunlar vuruş hızınızdan stamınıza kadar herşeyi etkiliyo elinizdekide starter axe te bu oyundaki en berbat silah silah bile diil crafter için yapılmış bi alet wipe dan önce 5 saniyede 3 ok atan adamlar wardı 2 saniye delaylı vuran 2 elli kılıç kullanan adamlar vs. eğer sen hiç uğraşmadıysan cs modunda haydi pvp ye dersen pvp yapamassn tabi.Herşeyin malzemesi skilli malzeme yoğunluğu silahın hızını etkiliyo adam gibi bi kılıç yaparsanız deli gibi sallaya savurabilirsiniz sadece uğraşmak lazım.

Daha oyunu anlamadan laf ediyosunuz ben bunu hiç anlamıyorum azcık çabalayın uğraşın sorun sonra oyunu kavradıktan sonra beğenmesseniz bana göre deilmiş deyin veya demeyin.Kimseyi zorla oynatmıyoki adamlar burda oynayanların çoğuda beleşten oynuyo şuan uğraşın sorun anlamadığınızı herkes yardım eder size yok uğraşamam dersenizde oynamayın abi zorla deilki.
Mesaj tarihi:
burda öle dien yok abi işte şu an herkes pozitif normal eleştiri var soruo insanlar ilerde düzelio mu bu die sakin olabiliriz =)

darkfall forumundaki muhabbet olmadı daha burda, herkes memnun
Mesaj tarihi:
@mortis

Yok abi uğraşan gayet güzel uğraşıyo zatende bazen adam çıkıyo daha oyunu çözmeden sistemi suçluyo falan o gereksiz bence sadece onu söylüyorum.Tamam oyunun sorunları olduğu kesinde ilk bi oyunu çözün azcı uğraşın sonra eleştirisini yapın
  • Yeni Oluştur...