Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yanlız şaka baka bayağı oynayan oldu he =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ben senden once basladim weaponcrafterla pluton:D Woodcuttingide kastim suan ore kasiyorum extracting kasmak için:D Sen blade mi kasicaksin blunt mi? Ben blunta yogunlasmayi dusunuyordum emme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yaw ben bi tane daha refining book aldım okuyosun diyor ama skill yok ortada :D . Kaç kez gir çık yaptım göremiyorum skilli lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bastan ac karakter bende refining var:D Slag Hauler aç hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 oldu :D mining 100 oldu heavy robe yapma 89 oldu :D scout armor 79 oldu baştan aç diyon :P nerdesin sen bu arada sana armor vercem şu bizim dün kastığımız madene gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bacteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 arkadaşlar merhaba sevil ben..buraya yeniyim..size şunu sormak istiyorum..ben mortalonline ı indirdim yükledim fakat oyunu açmıyor hata veriyor..ne yapmam gerek..şimdi komple kaldırdım pc den..oynamakta istiyorum ama bi türlü olmadı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ne hatası veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bacteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bi yazı geldi ekrana defalarca denedim olmadı ..ezberimde yok şu anda.. sildim komple..yükleyebilecğeim iyi bir site varmı. üstelik kendi sitesinden yüklemiştim çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?88,4672064 buradan gerekli yardımı alablirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bacteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 çok tşk ederim..inşallah yapabilirim bu kadar şeyi:)) denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sitsindeki setup exe yi çeksem sonradan kaç mb patch vs indiricem ben? (torrent kullanmıorum o yüzden official programı kullanmam lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 torrent kullanmanı öneririm. Siteden çekince sorun yaşabilirsin bazen. Heh illa ordan çekcem diyosan 4 gb kadar sanırım peçlerle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ne sorunu? çekme hızımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Çekme hızı olsun bazen peç yaparken bir yerde hata olabiliyor tüm oyunu silip tekrar yüklemek zorunda kalıyosun. Filan böle şeyler. Torrentten çek derim daha sağlıklı Bu arada server yok ? edik : tamam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 saol deneyeyim akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ya abiler combat sistemini çok eleştiriyosunuz tamam mükemmel deil şuanda düzeltilmesi gereken çok şey warda bunun için çabalanıyo daha patch gelicek vs. bana göre combattaki eksikler blocklamanın zorluğu gibi sorunlar ama o yavaşlığı stam bitmesi falan tamamen sizin karakteriniz kasılmamış olmasından şuan için. Skillere bi baksanız elli bin tane skill war bazıları combat sırasında stamınızın dolma hızını arttırıyo bitanesi hızını bitanesi bilmemne yapıyo war yani herşey.bu oyunda biraz keşif yapmanız lazım herşey önünüze sunulmuyo çoğumuza güzel gelende bu zaten. ayrıca str,dex,con kasmamışsınızdır bunlar vuruş hızınızdan stamınıza kadar herşeyi etkiliyo elinizdekide starter axe te bu oyundaki en berbat silah silah bile diil crafter için yapılmış bi alet wipe dan önce 5 saniyede 3 ok atan adamlar wardı 2 saniye delaylı vuran 2 elli kılıç kullanan adamlar vs. eğer sen hiç uğraşmadıysan cs modunda haydi pvp ye dersen pvp yapamassn tabi.Herşeyin malzemesi skilli malzeme yoğunluğu silahın hızını etkiliyo adam gibi bi kılıç yaparsanız deli gibi sallaya savurabilirsiniz sadece uğraşmak lazım. Daha oyunu anlamadan laf ediyosunuz ben bunu hiç anlamıyorum azcık çabalayın uğraşın sorun sonra oyunu kavradıktan sonra beğenmesseniz bana göre deilmiş deyin veya demeyin.Kimseyi zorla oynatmıyoki adamlar burda oynayanların çoğuda beleşten oynuyo şuan uğraşın sorun anlamadığınızı herkes yardım eder size yok uğraşamam dersenizde oynamayın abi zorla deilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 burda öle dien yok abi işte şu an herkes pozitif normal eleştiri var soruo insanlar ilerde düzelio mu bu die sakin olabiliriz =) darkfall forumundaki muhabbet olmadı daha burda, herkes memnun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Fanboy`larımızda yavaştan olgunlaşmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dreagloth sen oynuyo musun bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dreagloth wow'dan daha guzel bu oyun asdasda bosa zaman harciosun bak sen de gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 evet bak biz SERE GELİN le çok eğlendik dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 @mortis Yok abi uğraşan gayet güzel uğraşıyo zatende bazen adam çıkıyo daha oyunu çözmeden sistemi suçluyo falan o gereksiz bence sadece onu söylüyorum.Tamam oyunun sorunları olduğu kesinde ilk bi oyunu çözün azcı uğraşın sonra eleştirisini yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ben oynamıyorum şu anda, ilk wipe tan sonra gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dün forumda okudum Henry betadan önce bir wipe daha atılacak başka wipe yok diyodu ama ne kadar doğru bilemicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Release den önce atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar