Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ada var ya abi haritaya iyi bak =) Swiming kasıp gidicem bi ara orlara ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya iste gemi olsa, ada kapatabilirdik sdf. ben nasolsa wipe gelecek diye cok vakit harcamak istemiyorum, o yuzden girmiyordum da, bu wipetan sonra sirf kasmak nasilmis gormek icin girip kasarim bisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 güneyde var da oraya işte gemi yapmaya değecek bi ortam yok onu diorum. hani böle bazı adalar olur cidden uzak olur ana karadan yüzülecek gibi değildir, gemilerle gidersin falan anca o zaman şu an koskoca bi kara parçası hemen güneyinde kıyıya yakın adacıklar var. yüzerek geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 su an icin demedim zaten, simdilik bi ev dikelim bakalim. oyunu oynamaya karar verirsek belki ilerde kasariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Azmodai said: ya iste gemi olsa, ada kapatabilirdik sdf. ben nasolsa wipe gelecek diye cok vakit harcamak istemiyorum, o yuzden girmiyordum da, bu wipetan sonra sirf kasmak nasilmis gormek icin girip kasarim bisiler. abi oyuna gir biraz kap basicleri biz deçok bişey yapmioruz çoğu zaman geyikle geçio, hani yoğun skill kasan yok o an ne artiosa. Kimse sallamio aman şu skilleri kasiim şunları aliim skillerimi şöle ayarliim falan ben gittim at tame etitm kendime, paso animal control riding, switf riding, controlled riding flana jokey olacam yani eheah koşturuom çünkü son gaz 5. viteste atta. baya hızlı gidio artık atmımın staminası da az gidio. işte bazıları thief takılıo muhabebt arası götürüo cepten. aman boks yapalım statlarımızı maxlayalım muhabbeti yok, daha çok ortam görelim skill deneyelim, oyuna alışalmı muhabbeti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 o zaman: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 BEN NE KASAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mortis said: Azmodai said: ya iste gemi olsa, ada kapatabilirdik sdf. ben nasolsa wipe gelecek diye cok vakit harcamak istemiyorum, o yuzden girmiyordum da, bu wipetan sonra sirf kasmak nasilmis gormek icin girip kasarim bisiler. abi oyuna gir biraz kap basicleri biz deçok bişey yapmioruz çoğu zaman geyikle geçio, hani yoğun skill kasan yok o an ne artiosa. Kimse sallamio aman şu skilleri kasiim şunları aliim skillerimi şöle ayarliim falan ben gittim at tame etitm kendime, paso animal control riding, switf riding, controlled riding flana jokey olacam yani eheah koşturuom çünkü son gaz 5. viteste atta. baya hızlı gidio artık atmımın staminası da az gidio. işte bazıları thief takılıo muhabebt arası götürüo cepten. aman boks yapalım statlarımızı maxlayalım muhabbeti yok, daha çok ortam görelim skill deneyelim, oyuna alışalmı muhabbeti . su oyunu duzeltseler de box ta kassak yarin oburgun. ama su haliyle cok eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Log out yaptim ciktim girdim hala gözükmüyor pf. ulan ne bahtsız adamım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 updaterdan son patchi yapamıyorum, connection timeout diyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 düzeltesler diosun da haftada bir öküz gibi patch gelio adamlar gece gündüz, çalışolar ve ciddi düzelme var çook ciddi hemde şöle adamlar ana skillerdeki vs sorunları sistemi oturtusnlar çünkü ekonomi falna da uğrşaiolar fiyatlardır hangi itemlar ne olsun. book systemidr millet starter silharlı olsun dio mesela herkese axe verilio çünkü bu tarz şeyleri bi oturtsunlar sonra smoothlaşır interafce dir bilmemnedir tooltiplerdir hepspi gelir. Adamlar ciddi yapio yani ve doğru yolda yapiolar mesela Darkfallda pvpye odaklnioduk biz sallamioduk dierşeyleri gelir falna die de adamlar ın ajandasında ne craftingi düzeltme ne işte ekonomi ne taming falna vardı sırf pvp yi düzelttiler pvp yaptık eğlendik bitti. Bunlar öle değil işte, her taraftan herşeyi düzeltmeye çalışıolar PVEsinden pvpsine content falan fazla beklemicen abi, silahlar zırhlar vs var yeterince, yaratık fazla yok etrafta vahşi hayvan var çok bi yaratık görmedim daha minatour falna filan. World gaye gtüel yapılmış, böle interface de düzeltmeleri gereken çok şey var targeting skill kitapları tooltipler, koşarken yazamam falan. Ama bunların hep farındakarl 1-2 patch de düzelir beta sonuçta gelio paso patch. Ben baya umutluyum. böle bi communtiy de oluştu. Darkfall gib iolmadı darkfall başta 1-2 kişi ile başladı oyunun releaseinde bile, bunda betada kalabalıklaştık. Yeter ki kritiğimizi yapalım ama saçma sapan OLumsuz yorumlar ABİ BOK GİBİ oyun falna moduna girmeyelim, Şükrü mesela ilk girdi OYUN ÇOK KÖTÜ falna dedi gitti şimdi oynuo koşturuo peşimizden gayet, evet kötü yanları var da işte düzelio görülebilio yani gözle çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 rapidşeyr linki yok mu ya torrent ızdırabı mı çekcez illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben oynanmaz demiyorum ki, tam tersi, cok kral oyun olacak bence. Bole devam etsinler iste. Ama su hali hala kirik biraz. 22 sindeki combat update gelsin bakalim ne olcak. oyunu ben zaten seve seve oyunicam en az 1 ay :P aldik parasini verip ahuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sparkcaster said: rapidşeyr linki yok mu ya torrent ızdırabı mı çekcez illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 eheh ya zaten sabrınız yoksa böle indie firma betalarındaa beklemek daha ii çünkü adamlar betada oyunu yapiolar, dier böle yüksek bütçeli oyunlargibi sırf gameplay testing olmuo direk yapılışını görüosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sparkcaster said: Sparkcaster said: rapidşeyr linki yok mu ya torrent ızdırabı mı çekcez illa varıdr kesin de ben bilmiom torrent çekio direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 zırh isteyen vaddada beni bulsun. Leather ve fur la birlikte gelirse leather set yaparım ona. Refining olayını çözebilirsem plate mail olayına girişcemde bi skill gözükmedi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Torrent baya hızlı çekiyor. Bi de oyunun bu boktan halini keşfetmek sınırları zorlamak, noobluk da ayrı bir eğlence bence :D millet de çok komik naptini bilmeden agaçlara balta sallıyor büyük domuzların kovalamasından kaçıyor falan oyuncular arası da güzel bi muhabbet var. Biri demişti sanki ilkel bir zamanda insanlar medeniyeti keşfetmeye çalışıyor öyle bir şey işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 leather toplarız da fur nerden edinioz? domuz katliamı yapıp şöle leatherl silsilseine kavuşabilriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Giovanni said: Biri demişti sanki ilkel bir zamanda insanlar medeniyeti keşfetmeye çalışıyor öyle bir şey işte :) ben demiştim HIH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fur wesselden çıkıyor getirin bana maden kaziyorum agacin orada :D . Yapayim hemen bi deri zırh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 mortisi kesmem için hangi ırç açmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 şu an işteyim artık akşam falan, tameleyip keseriz rahat olur. ÖBür türlü kovala falan dert. veya bi animal controlumu artırabilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 mining 100 woodcutting kasıyorum =) Aİlenizin weapon crafter'ı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben torrentle çekiyorum 3.5 olanı, kuzene warez-bb de bulduğum 5.1 gb lık linki çektiriyorum 20mbitle umarım biri çalışır akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar