narsor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Arkadaşlar, şu şekilde organize olalım bakalım sayıyı tutturabilecek miyiz, konuyu okuyup cevap yazın lütfen http://www.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=346408&ForumID=1642472&TabID=2900223&Replies=0&TopicID=8846732 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu arada oyunda interfacele ilgil ibi raz daha BITCH ediim: 1) TARGETING sistemi çooooooook kötü, Table target olmaz, hangi rangeden ne tarafa bakınca target edio bilmiosun yanyana aynı mob varsa kimi target ettiğini bilmiosun. Dielim Domestic pig var. target ediosun kaçtı gitti, o targetın kaybolmuo sağda gösterio hep. Sen dönüosun başka pige basiosun hçiçbişey değişmio onu mu target ettin yoksa hala önceki mi belli değil. Ciddi bi şekilde targeting olayını yeniden düzeltmeleri gerek. Crosshair koysunlar olmadı çok küçük. 2) Şükrünün dediği gibi , çok büyük bi tooltip eksikliği varç. BÖle bi oyuna aşırı tooltip gerekio. Kitaplara bakınca vendora atiorum Book of Swiftriding , altına da işte ridinginizin hızlanmasına neden olru tarzı açıklama şart ki insanlar ne bu falna diip bakıp araştırsın. Sırf isimden bakıp osonra internette araştırırsak işimiz var. Hani ilerde öğrenrisin de bu tarz şeyler çoğu insanı sıkar. genel o cursora geçince durma interfacein hantallığı vs kısmını tekrar etmiorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 guildin ismi lütfen MILF HUNTERS olmasın ya hehe yani şu an guild yok ama açılrısa Pati Horde falan koyun bişey yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ben dün armor yapmaya başladım. Heavy robe filan yaptım hatta milletede yaptım, eğlendim baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ooo BU AKŞAM BEKliyoruz heavy robuemuzu o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 şimdi gircem oyuna, bankada hazırda var bulun beni vereyim :) . Olmadı deri getirin yapayım. 79 oldu oldu Heavy robe skillim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 her zırh için ayrı skill mi var ve bunların hepi primary skill mi? yani capten harcio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bıraktım makroya mining kasıyorum sonra woodcutting kasıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 macroyu hangi programla yapiosunuz ben de bi ara bırakiim şöle constituion strenght falan artsın charda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 selam, 200mb kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 makroman ile yapıyrum ben =) Şuan forumda dolanırken bile kasıyorum mining. H.g zaugna =) Paticik ahalisi yavaş yavaş toplanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ii ben de çekem onu şöle uzak bi diyarlara gider miningimi kasarım cons umu artırırm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben vaddada kasıyorum şahsen yukarıya çıktım refining bölgesine kimse yok lagda yok ohh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 orası zsaten paticik buluşma bölgesi oldu dün resmen kimse önceden haberleşmeden böle 5 kişi falna olduk ben yukarı çıktım ağaç kesmeye baktım yanımda bellow , bodrack falan sonra birileri daha gled, muhabbet ederken başkaları katıldı falan. nedense paticikten insanları orada toplanio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 poff bi an önce iş bitse eve gitsem ya :D ya oyun sadece gezmek için bile oynanabilir gibi gördüm ben sınırlı zamanımda grafik atmosfer world build hiç bir oyundaki gibi değil bence çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 biyerde yazmıştım Vadda'da toplanalım diye ondan olmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 lag olmayan yeri biliyoruz :D . Refining yapamadim sinir oldum, kitabını aldım, okudum ama skillim gözükmüyor :/ . Bu arada her zırh için ayrı skill var primary skillerim var benim. Şu an plate zırh yapmak için para topluyorum bide maden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 3 gun sonra wipe yemicek misiniz arkadas? sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fark eder mi azmo eğleniyoruz biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 tamam iste 2 gun sonra wipe olsun, bole beraber kasalim, bi yon belirleyip oyle takilalim. mesela simdiden bi sehir ismi soyleyin, biri harita falan koysun, wipetan hemen sonra gelebilen orda toplassin yavastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yapioruz biz onu abi zaten 5-6 kişi toplanioz zaten ki 10 kişiyi buldu oynayan böle heryerden adam çıkıo ve eğlenilebilio ne kadar oyun şu an cidden İLKEL olsa da eğleniosun sandbox modu olduğu için. yanai en kötü gidip karambo lyaratıp kavga çıkartıp, o karambolde crim olan adamı kesip lootluroz veya adamları oyalayıp çaktırmadan soyuoruz falan. foruma baktım bayadır bakmiodum çok küfür edenler var oyuna da abartılacak bişey görmedim ben ya. İnsanlar wowdan mı alıştı nedir böle cillop gibi interface. Tabi wowa girince harbi ferah herşey efsan bi interface çoook rahat oynanabilirlikfalan da . Oyunun içindeki şeyleri göremio insanlar. dio ki 20 tane domuz kesmem gerekio 1 kitapi için yok öle bişey ya 2-3 tane kesiosn onları satınca direk 1000 copperın oluo rahat. ben 3-4 tane kitap aldım, hatta gittim bellowlara 2 tane riding kitabı aldım falna. Nedir bu kadar beceremedikleri şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ya şimdi biri bana yardım etse. Ben refining 1 kitabı aldım okudum ama skilli gözükmüyor, refining öğrenmem lazım nasıl yapıcam ? Tekrar mı alayım kitabını :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mortis said: yapioruz biz onu abi zaten 5-6 kişi toplanioz zaten ki 10 kişiyi buldu oynayan böle heryerden adam çıkıo ve eğlenilebilio ne kadar oyun şu an cidden İLKEL olsa da eğleniosun sandbox modu olduğu için. yanai en kötü gidip karambo lyaratıp kavga çıkartıp, o karambolde crim olan adamı kesip lootluroz veya adamları oyalayıp çaktırmadan soyuoruz falan. foruma baktım bayadır bakmiodum çok küfür edenler var oyuna da abartılacak bişey görmedim ben ya. İnsanlar wowdan mı alıştı nedir böle cillop gibi interface. Tabi wowa girince harbi ferah herşey efsan bi interface çoook rahat oynanabilirlikfalan da . Oyunun içindeki şeyleri göremio insanlar. dio ki 20 tane domuz kesmem gerekio 1 kitapi için yok öle bişey ya 2-3 tane kesiosn onları satınca direk 1000 copperın oluo rahat. ben 3-4 tane kitap aldım, hatta gittim bellowlara 2 tane riding kitabı aldım falna. Nedir bu kadar beceremedikleri şey. dedigim, wipetan sonra mesela bi ev dikmeye calisalim, nasilmis. Hazir crafting kolayken, nodelardan fazla rezorzzzz cikarken. Guzel olur. Gemi memi olacakti oyunda, o ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 BeIlow said: Ya şimdi biri bana yardım etse. Ben refining 1 kitabı aldım okudum ama skilli gözükmüyor, refining öğrenmem lazım nasıl yapıcam ? Tekrar mı alayım kitabını :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 refining 1 kitabı alıp okuduysan ve gözükmüosa bugdandır, relog yap gözükür. @azmo: tamam bi sonraki wipe da girip eve girişirz, Herkes basicleri kaptı nasılsa gemi şimdilik yok die biliorum öle bi skill falan yok çünkü, ilerde gelir herhalde zaten haritada iç deniz falan yok etrafta hep ada gibi olduğu için. DEniz olayı pek bi işe yaramayabilir ,anca ilerde adalar falna çıkar iki kıta olur vs belki o zamnan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar