narsor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 tuvalet kismi harika :) karakterlere bi daha bakiim, gozume carpmamis, adam ederler umarim o tarz problemleri. Bakalim neler sizacak disari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bir ureticinin nasil sacmalayacagi, ders 1.. mortal online betaya giriyor ve mortal online hakkinda dunyanin konustugu tek sey kobralari.. budur, gayfest olur ortam artik. insanin icindeki merak silinip gitti yahu.. tek merak ettigim soru su kobra boylari ayarlanabiliyormu :) budur tek sorum oyun hakkinda. gerizekalilar. boyle adamlara batmak farz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 konuşulabilecek başka birşy bilmiyoruz şuan için. nda var sonuçta. ama sızan görüntülerde ya ağaçlar var. yada milletin kobraları. bizde vayt ağaçlara bak ne güzel demek yerine kobralardan konuşuyoruz :P hani bi pvp vidyosu olsa ne bilim bi ev kursa adam yada en basidinden atla millete charge yapan videolar bulsak konuşalım. (eski vidyolar hariç.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Su an icin herkes geyik modda, birsey bilmeden yorum yapmak cok zor, sizan videolarda tartisacak cok fazla detay yok. Ozet olarak durum soyle: 1. Videolarda arka planda koca koca daglar vs gorunuyor. Ve bu daglar ciddi anlamda uzakta. Sonuc: Gorme mesafesi oldukca uzak. Bir de developer postlarindan gordugun her daga gidip tirmanabilecegini biliyoruz Vallaha ben baska bisey bulamadim tartisacak, bulan varsa gondersin linki bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ya klasik, normal bir beta baslangici, sorunlar var vs ama bu kobralarin gorunur oldugunu gozler onune sermek icin bir ortam degil. o olmasa millet sesden, muzikten , animasyonlardan, genel tabiattan, kosmadan, oynanabilirlikten, haritalardan, sistem kastirmalarindan, sehirlerden, ui den vb. gibi su anda aklima gelen 10larca soruyu tartisiyor olabilirdi. bir ureticinin kobralari gostererek elde etmek istedigi olayin ne oldugunu bir kavrayabilsem ruyamda mortal online i kobra online olarak gormeyecegim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ben bişi buldum. şuanda grafik ayarları ile oynanamıyormuş. benim monitör 1680x1050. sonuç olarak galiba şişman karakterlerle oynucam oyunu edit: nda var. kimse oyundaki müziklerden haritalardan bahsedemiyor edit 2: kobraların gözükeceği çok önceden biliniyordu. herhaldee gerçekçilik adına yapılmış. edit 3: gırgırına atlarınkide gözükecek mi diye post atmıştım sumbit qustion bölümüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Ozellik olarak vaadedilen sey cok. Isin dogrusu vaadlere de karnim tok, o yuzden adamlar yapsin da gorelim seklinde yaklasiyorum. Ama metal kutuyu gorunce sitede almadan da edemedim, umarim meraklisina satmak zorunda kalmam. Gormek istediklerimden bazilari: -crafting nasil, soylendigi gibi milyonlarca kombinasyon var mi cidden? -crafting yapilan itemlar birbirinden yeterince farkli gorunebiliyor mu? -moblar nasil, playeri eline alip kukla gibi savurup hasat eden troll, kosup playeri boynuzlayan minatour gordum tanitim videosunda, bu tarz baska suprizler var mi acaba? -skiller nedir? Nasil advance edilecek, ne kadar kasmak gerekicek? -ev sistemi nasil olacak? -sehir kasaba olayi nasil? Siege benzeri bisey olacak mi? -irk karisimi nasil birsey olacak sonucta? Ne gibi ozellikleri etkileyecek? -haritasiz oynamak keyifli mi olacak eziyet mi acep? -calmak filan var deniyor, gidip birinin anahtarini calmak sonra da dalga gecmek eglenceli olur :) -oldurdun mu bir daha gelmeyecek moblar olacakmis? Harika diyorum direk -Ortalikta dinini yayabileceksin filan diyorlar, ilginc fikir, olacak mi cidden? -Dedikleri gibi kilici savurdugunda adamin elindeki kilica denk gelme olasiligi var mi cidden? (10 hit box filan diyo adamlar, insaf) -Mount sistemi nasil olacak? Adamlar mountunu baglamazsan gidebilir, beslemezsen su olur filan diyorlardi. Ben de yok artik diyorum, eziyet haline gelmeden nasil bisey yapacaklar acaba? Ne biliyim iki dakkada bi suru sey geldi aklima, yuzlerce dahasi var. Bunlarin cevabini betadan almak aylar surer, basta liitli combat deniycez filan diyorlardi, bakalim ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Adamlarin radikal tipler oldugu kesin. Bakalim bu radikalligi ne kadar surdurebilecekler, yoksa paramiz bitti biz de standart uretici olalim da cok satalim mi diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 smarthan said: ben bişi buldum. şuanda grafik ayarları ile oynanamıyormuş. benim monitör 1680x1050. sonuç olarak galiba şişman karakterlerle oynucam oyunu edit: nda var. kimse oyundaki müziklerden haritalardan bahsedemiyor edit 2: kobraların gözükeceği çok önceden biliniyordu. herhaldee gerçekçilik adına yapılmış. edit 3: gırgırına atlarınkide gözükecek mi diye post atmıştım sumbit qustion bölümüne heh nda var sozum onada bu sekilde nda mi olur. nda dedigin sey hic bir bilginin disari sizmamasi. disari sizan SS lerden grafik ui kobra agaclar vs gibi bir cok bilgi elde ediliyor zaten. geriye ses ve muzik kaldi ne nda si :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 combat olayı dark messiah of might and magic gibi olursa bana yeter. din ile ilgili bişi okumadım ben. siege betada olmıcakmış. anahtar çalma ile ilgili bi mesaj okudum.ama alay ederek söylüyordu mats. onun dışında yine alaycı şekilde paspasın altına sakla anahtarı çalınmasın gibi bişi okudum henrikden. blood mix olayı karakter yaratma ekranında gözüküyordu sanırım. her ırkdan biraz katılabiliyor sanırım. ama ne gibi bi etkisi olur bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 evet haklısın. ama adamların online oyun yapma konusunda biraz fazla noob olmasından kaynaklanıyor. bu tarz ss çeken kişilerde çok az. millet banlanmaktan fln korkuyor.mesela benim guilddekilerin hiç biri bişi söylemiyor korkudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 http://www.leakerz.com/cms/news/first-mortal-online-video-screen-leaks http://www.leakerz.com/cms/gallery/category/40-mortal-online.html merak edenlere bir kac google aramasi sonucu.. 1. link 3 tane video ama aksiyon yok ikincisi de ssler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 smarthan said: combat olayı dark messiah of might and magic gibi olursa bana yeter. din ile ilgili bişi okumadım ben. siege betada olmıcakmış. anahtar çalma ile ilgili bi mesaj okudum.ama alay ederek söylüyordu mats. onun dışında yine alaycı şekilde paspasın altına sakla anahtarı çalınmasın gibi bişi okudum henrikden. blood mix olayı karakter yaratma ekranında gözüküyordu sanırım. her ırkdan biraz katılabiliyor sanırım. ama ne gibi bi etkisi olur bilinmez Anahtar calma var, birkac farkli yerde gormustum developerlardan, geyik olarak lootu yere gomebilelim diye oneride bulunmustum :) Siege kismi release icinde de olacak mi olmayacak mi developerlardan post gormedim ben. Beta'da yok ama malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Vallaha benim eski warhammer guildi bikac blok a clienti aldik isteyen uyeler deneyebilir filan diye mesaj atmisti gidip denesem mi acaba :) Hmm aklima takildi bi kere simdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Kanuni said: http://www.leakerz.com/cms/news/first-mortal-online-video-screen-leaks http://www.leakerz.com/cms/gallery/category/40-mortal-online.html merak edenlere bir kac google aramasi sonucu.. 1. link 3 tane video ama aksiyon yok ikincisi de ssler falan. videonun sonunda stonehenge buluyor adam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Kanuni saol, isteyen kolaylikla izler artik, bi tarafim dusmustu bulucam o videolari diye vallaha :) betaleakse koymamisti adamlar, iyi site gibi duruyor darkfalla da ordan bakmistim yanlis hatirlamiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yeni video eklemişler siteye kedi var sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Oyun kagit uzerinde mukemmel'e yakın. "Independent Developer"lara ihtiyacimiz gittikçe artıyor. Oyun pazari buyuk bir endüstri haline geldiginden beri, pazardaki en buyuk koyun sürüsune ne satariz mantigiyla oyun gelistiren, parayi kesin ve kokten kazanmayi hedefleyen, oyun oynamayan, buyuk ve arka planda (goremedigimiz) patronlarin ve onlarin oyundan anlayan kurmaylarinin basarili koleleri tarafindan gelistirilen oyunlarla yillarimiz gecti. Zevk almadik mi? evet aldik bir sureligine (aylarca yada yıllarca), yeni nesil icerigin daha onemli oldugu, çoğuseyin gorsellik ve "gişe kaygısı" uzerine kurulmadigi vakitleri kacirmis olabilir. Onlarin anlayamamasini doğal karşılayabilirim.MO gelistiricileri soylebildiklerinin yüzde 51'ini yapabilirlerse ilk gunlerde o topraklarda dolasiyor olacagim, dusuncelerimi paylasmak istedim. birde PvE video'su PvE http://www.youtube.com/watch?v=Scbdk2i-EYc gorsellik uzerine not: kamera acilarindaki perspektif ayri layerler(katmanlar) uzerinden verilmiyor, daha gercekci olmasi icin en uzaktaki goruntulerin hareket hiziyla en yakindakilerin hareket hizlari arasinda linear degilde logaritmik bir fark olmali. su andaki olay 2D goruntulerin 3D panaroma'sı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Kağıt üzerinde mükemmel olmayan oyun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Zinxen said: gorsellik uzerine not: kamera acilarindaki perspektif ayri layerler(katmanlar) uzerinden verilmiyor, daha gercekci olmasi icin en uzaktaki goruntulerin hareket hiziyla en yakindakilerin hareket hizlari arasinda linear degilde logaritmik bir fark olmali. su andaki olay 2D goruntulerin 3D panaroma'sı gibi. hiç bişi anlamadım :P(:P)::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 2. Cengiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 smarthan said: yeni video eklemişler siteye kedi var sonunda bu videonun kalitesi guzel, biraz bisey anliyor insan. Animasyon uzunlugu az. Kedi surekli ayni hareketi tekrarliyordu ve yerinde duruyordu. Ama hareket aninda blur efekti var hosuma gitti, donerken objeler bulaniklasiyor, bunu video yakalama programi degilde oyunun enginei yapiyorsa guzel hareket. Bir de ortamin goruntusu yeterince hos, biraz guzel karakterler, npclerle ve zirhlarla tadina doyum olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yüzme olayıda fena olmamış ama benim merak ettiğim mob yoksa ve ortam bu kadar boşsa nabıcaz biz :S sadece stuck olayını mı test etcez acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 smarthan said: yüzme olayıda fena olmamış ama benim merak ettiğim mob yoksa ve ortam bu kadar boşsa nabıcaz biz :S sadece stuck olayını mı test etcez acaba. 1 aya bayagi bisey eklerler diye tahmin ediyorum. Buyuk ihtimalle millet icerde oylesine dolassin diye actilar serverlari, 1-2 hafta pek bisey olacagini sanmiyorum ortalikta. BETA forumlari bile yok sanirim, niye BETA forumumuz yok diye yaziyordu millet Adim adim ellerindeki npc'leri atarlar, su anda ellerindeki kodun stabilitesini ve kac kisi belli bir alanda dolanirken ne kadar lag oluyor gibi seyleri olcuyorlar bence. Farkli isletim sistemi ve donanimla ilgili verileri toplamislardir bayagi bir simdiden. Denemek istedikleri seyleri milletin onune atmaya basladiklarinda curcuna baslar. Hayir ortalikta sehir yok belki filan diycem ama acikladiklari beta test icerigi fena da degildi, o icerik ne zaman ortalikta olacak o belirsiz tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Asagida adamlarin test edecekleri seyler var baslangicta. Ozetle kosmaca, yuzme, ag iletisim gecikmesiyle ilgili testler, patch sistemi filan. Ileride savas, savasirken yuzme, basit resource toplama ve crafting, bir iki yaratik, basit banka sistemi, PvP flagging sistemi ve guardlar test edilecekmis. Yani Blok A, B sanirim ilk kisimla biraz oyalanir, Agustos ortasi gibi savas kismina geceriz. Adamlar bastan aciklamis zaten ne test edilecegini, sasirmaya gerek yok :) The Beta is starting July 20 with the features from Combat Beta active, as well as a few new ones. The very first steps have to do with architecture, back-end and network-performance. To begin with, we are aiming to test: MO Updater (auto-patching system) Account System, Login, Logout Character Creation (The “human family” only, like Tindremenes, Khurites etc, male and female) General Network and Server stability and speed Crowd congestion tests Seamless World-streaming Updated Prediction System Sound Client System Performance This is not very fun from a gameplay-perspective, although crucial from a technical standpoint. To make you run around in the world and have some feeling of purpose in this crude beginning, we are also testing: Attribute balancing, basic Skill gain (a few example skills) Further real time PvP, Melee and Archery Combat testing and balancing "Vendor-crafting" (you bring resources to a vendor, who then crafts stuff for you according to your instructions, like in Combat Beta). The Skills and GUI (Graphical User Interface) for the "real" crafting is still in development Very basic resource-gathering (refining, prospecting etc will be in together with crafting later on, meaning at the moment you will get magically pre-refined resources when mining, etc) Fundamental AI-behavior, a few creatures World traversing, Swimming and Combat Swimming Around 32km^2 of the Myrland continent Basic banking (global at first, local if we manage to get it in before this weekend) Local chat (no languages) The Flagging System (complete with temporary insta-guards in guard zones) That's it. Nothing more, nothing less. These first important steps will be the foundation of the game, and updates will come quickly and at a regular basis once we are confident most of the above is working in the new massive environment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar