guden Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sp maksimuma inince iniyor, uo daki gibi spongewood u boşver en kötü odun herhalde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Peki spongewood u almadan diğer woodları öğrenmede bi sorun olmaz demi? Şu uoloopuda deneyeniniz oldumu çalışırmı bundada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 vallahi bende g15 keyboard var, makro tuşuna 2 sn'lik delay'lerle 1 tuşunu spamladım, basınca saatlerce odun kesiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi bende o yok işte ghost mouseta 64 bitte çalışmıyo 1 tuşunu aşındırdım walla odun kese kese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 macroman kullanın fabernum çok nalet bi şehir. anında .exe hatası alıyorum girer girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 o yanar dönerli kalenin oralarad yürüyodum bnde dolanırken buldum =) boş boş dolanıorm ztn yeterince çözemedim oyunu..çözmeye kasasım yok release de daha açık olr heralde herşey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hayvan tamelemek için domestication ve tameing 1 kitapları yetiyor demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet. 40 taming gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ya bi bug olmuş bi tane priest dier priest in omzuna çıkmış öle deve güreşi modunda takılıyolar reslemiyolarda şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bow kullanmak oldukca zor direk fps olayına dönüyor auto target da yok karşı taraf hareket ettikçe paso miss'liyor.Ayrıca çok stamina yiyor bow gerçi benim statlar daha düşük ama yinede çok 3-4 atışta stam bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 vallahi yapan yapıyor. elemanın biri bowla saldırdıydı bana, sağ sol çapraz ne varsa yapıyorum 5 vuruştan 3'ünü isabetli attı yine. ha adamdan sonra kaçtım ayrı konu, çok stamina yediğinden kovalayamadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bu arada baltam kaybolmuş. nasıl edinicez yenisini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 auto target arrow, weapon hit gibi kavramlar neyse ki bu oyunda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 @xenocide bi arkadasina starter karakter yarattirip baltasini al, sonra yeni karakteri silin. Patchlenene kadar cok gicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 vadda veya yakınlarında olan birisi var mı peki bana bu iyiliği yapacak ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ya şu trade olayını anlamadım sağda bizim satacağımız şeyler solda satın aldığımı şeyler var ben oraya item koyuorum satmak için ok diorum bu negative transactiondır dio okmdiri dedim ok dedim sanki böle adama vemriş gibi oldum ? öle bişey yok di mi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 o hatayı bende yapmıştım ilk. kendi item'ını koyduktan sonra altta fiyat beliriyor. o fiyat kadar sattığın npc'nin inventory'den para koyacaksın. yoksa beleşe veriyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Çok saçma bir olay o da, ilk oynadığımda benim de başıma geldi ama nasıl doğru düzgün NPC trading olayını kodlayamazlar anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Xenocide benim war bitane kullanmadığım karakter vadda istersen geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 @xenocide bosta karakter slotu yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Lasombra said: Xenocide benim war bitane kullanmadığım karakter vadda istersen geleyim vallahi iyi olur. vadda bankadayım şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 medulide terör rüzgarları esiyor, herkes öldü şehirde birden etraf kan gölü ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hadi ya? meduliye taşınmayı düşünüyordum aslında. bu olaydan sonra biraz daha bekleyeyim bari lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 karakterler görünmüyo yahu adam seçme ekranında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 server gitti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar