guden Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 @xenocide karakteri bowcraft olarak açmadıysan tek tek okuman gerekicek çok zorlanırsın o şekilde, bowcraft açarsan basic 3 skill açık başlıyorsun zaten.
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Savaş sırasında heallenmemizi sağlıcak bi skill yok sanırım şuan dimi magelerde healing olduğunu biliyorumda warriorlarda bandaj falan gibi bişey olmıyacakmı?
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ya bu torrentten yükleyen varmı bu oyunu...patchlerden ilkine tıklayınca bu vistanın izin istemesi gerekioo..gelmio izin şeyi kasıyo harddisk fln bşka bi şeye tıkladııımda olmuo bu varmı böle bi problemle karşılaşan ?
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 siteden MO installer'ı indiriceksin 90 mb'lık bişey. o launcherı kuruyor sadece, sonra launcherı kurduğu klasörün içinde mortalonline diye bi klasör var, patchleri onun içine at, launcherı çalıştır. o patchleri görüp kendi kurmaya başlayacak. önce downloading diyecek yanıltmasın o seni ters köşeye yatırıyor çakal client :)
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 deniyim bi teşekkür ederim makina çöktü dağıldı şuanda :D
delihan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 arkadaslar nasıl oynariz bu oyunu illa almakmı lazım . daha beta değilmi . indiriyorum simdi ama alcaksakda nekadara alıyoz bi cvplarsanız bosa indirmiyim
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Şuan open betada clientı indirirsen oynayabilirsin
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Xenocide said: siteden MO installer'ı indiriceksin 90 mb'lık bişey. o launcherı kuruyor sadece, sonra launcherı kurduğu klasörün içinde mortalonline diye bi klasör var, patchleri onun içine at, launcherı çalıştır. o patchleri görüp kendi kurmaya başlayacak. önce downloading diyecek yanıltmasın o seni ters köşeye yatırıyor çakal client :) abi bu dediiin olmadı hala hata veriyo launcher edit: hatta şöleki launcher kapanıo biraz sora updater açılıo otomatikmen oda hata verio edit2: tek tek yükleme olayını çözdüm tamam makina kendine geldi
Quan_Chi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ya abiler şimdi mo nun sitesinden launcher ı yükledim o kendi patchliyo oyunu şuan ama mortal online/patches klasöründe bi torrent war onu kursam aynı şeymi olur bi yardım edin bi halt anlamadım
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ulan o kadar adam aradık bi 12 sword yapsın die aldık 5000s . sonra bi gazella kestim test için.donerken lag omu oldu noldu. ben şehirdeyim alttan bi adam sana vuruyo dedi guard dedim hemen de hemen you died dedi.adamı görmüyorum bile ben şehirdeyim bu arada. off off gitti sword.parasında deilim 5000 s rahata 10 dakkada yapıom.şimdi işin yoksa adam bul.bi turlu öğrenemedim şu olayı ya. pig iron skill. extraction skill refinning var ama yapamıoz anlamadım bi türlü kimsede anlat(a)mıyor!
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bikaç sayfa öncede anlattımda tekrar topluca yazayım. bu benim uyguladığım yöntem; -Oyunun launcher'ını sitesinden indiriyorsunuz (90 mb'lik birşey) - Launcher'ı kurun, çalıştırın. Yeni bi launcher indirecek. - [isoHunt] Mortal Online Beta Set Up 2.6.2010 [Demonoid] bu torrenti bulun, indirin. bunda bütün patchler var. - Patchler indikten sonra, oyunun klasörünün içinde mortalonline diye bi klasör daha var oraya patchleri atın. - tekrar launcher'ı çalıştırın. 0to05 patch'ini indirmeye çalışıcak önce, daha sonra var olduğunu görüp kurmaya başlayacak. onu kurduktan sonra sıradakini görücek, onuda kuracak öyle öyle hepsini kurucak ve mutlu son.
Quan_Chi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Abi şuan bende zaten indiriyo o patchi launcher ın kendisi gerek warmı onu yapmama? edit:yani şöle anlatıyım launcher ı indirdim çalıştırdım başladı patch 1.9gb lik bişey bu yetmiyomu yani senin verdiin torrentimi indiriyim fena hızda indirmiyo buda 100kb ile felan iniyo
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bnmde bi 5 dkkadır downloading new launcher da kapatıp açsammı acaba edit: Up to Date sonunda :D
guden Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 anlatıyımda rahatla hehe şimdi pig iron yapabilmek için baya bi skill gerekiyor, sırayla: extraction->basic ore extraction->intermediare ore extraction crafting appliances->ore extraction aplliances-> comminutors(herhangi biri) crafting appliances->ore extraction aplliances->thermal appliances(furnace ve kitap okuman gerekiyor bunu için) material lore-> petrology->sedimentary rock->coal ve granum(kitap lazım bunun içinde) material lore->mineralogy->blood ore(kitap) material lore->basic metals->pig iron(kitap) bütün bu skillerin 30-40 seviyesinde olması lazım nerdeyse tam rakamları bilmiyorum 0kende yapabiliyor olabilirsin. hepsini öğrendikten sonra geriye şu kombinasyonları yapmak kalıyor: Granum + Rock Oil/Palm Oil/Water > Grinder/Crusher Blood Ore + Coal/Coke > Furnace Granum + Coal > Hearth/Kiln/Furnace Blood Ore + Coal/Coke > Furnace Granum + Coke > Attractor Blood Ore + Coke > Furnace bu 3ünden birini yaparak pig iron elde edebilirsin coal yerine coke kullanırsan daha verimli olur aynı şekilde crusher ve furnace de daha verimli olmasını sağlar. blood ore ne diye sorarsan granum dan çıkan birşey extraction dan sonra. bunlardan hiçbirinde refine kullanmıyorsun her seferinde extraction.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Quan_Chi said: Abi şuan bende zaten indiriyo o patchi launcher ın kendisi gerek warmı onu yapmama? edit:yani şöle anlatıyım launcher ı indirdim çalıştırdım başladı patch 1.9gb lik bişey bu yetmiyomu yani senin verdiin torrentimi indiriyim fena hızda indirmiyo buda 100kb ile felan iniyo launcher hızlı indiriyorsa sorun yok. benimki 2 kb ile falan indiriyordu ondan torrentle indirdim.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 oyunun ilk saniyesinde geyie öldürülüp sora oyun hatasıyla toprağın altına girip orda stuck olan tek kişi benimdir
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ortamlar çok muhteşem yalnız..zaten bşka bişiyini test etmeyi başaramadım :D
narsor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 /stuck dene. Olmadi P ile karakter ekranina gec ve beta suicide de
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 guden said: anlatıyımda rahatla hehe şimdi pig iron yapabilmek için baya bi skill gerekiyor, sırayla: extraction->basic ore extraction->intermediare ore extraction crafting appliances->ore extraction aplliances-> comminutors(herhangi biri) crafting appliances->ore extraction aplliances->thermal appliances(furnace ve kitap okuman gerekiyor bunu için) material lore-> petrology->sedimentary rock->coal ve granum(kitap lazım bunun içinde) material lore->mineralogy->blood ore(kitap) material lore->basic metals->pig iron(kitap) bütün bu skillerin 30-40 seviyesinde olması lazım nerdeyse tam rakamları bilmiyorum 0kende yapabiliyor olabilirsin. hepsini öğrendikten sonra geriye şu kombinasyonları yapmak kalıyor: Granum + Rock Oil/Palm Oil/Water > Grinder/Crusher Blood Ore + Coal/Coke > Furnace Granum + Coal > Hearth/Kiln/Furnace Blood Ore + Coal/Coke > Furnace Granum + Coke > Attractor Blood Ore + Coke > Furnace bu 3ünden birini yaparak pig iron elde edebilirsin coal yerine coke kullanırsan daha verimli olur aynı şekilde crusher ve furnace de daha verimli olmasını sağlar. blood ore ne diye sorarsan granum dan çıkan birşey extraction dan sonra. bunlardan hiçbirinde refine kullanmıyorsun her seferinde extraction. çok saol abi ya allah razı olsun walla.biraz anlar gibyim.denicem sorum olursa yine cevaplarsın inş.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gardlardan res kill yiom oyundan soudum :D
Mina Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yukledim,1 saat gezindim tozdum ve uninstall :P bi kac ay yahut birkac buyuk patchten sonra bi daha denerimz,kolay gelsin..
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 material lore kitapsız nası kasılır? bide bu book okkuma işi gerçek 6 saat mi sürüyo bi adam kitanı oku stop ya gir çık hepsi gelir dedi denedim ama olmadı :D
Öne çıkan mesajlar