Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor - Galatasaray

Xo

Öne çıkan mesajlar

Gs-Fb maç topigini açıp, azıcık yazdıklarımı okumuş olan var ise. Sadece tbrklr de dedim.
Burda da dedim.

Biraz tartışmak fikir alış verişi yapmak istedim.

Ama eksik tarafını bildiğiniz gs'nin aynı yönünü söylediğimde, burası maç topiği, çaktık höy löy löy dendi. Hoş biri değerlendirirse görür.

Biz maç kaybettik, kabul ettik. Tebrik ettik.

Ama siz kabullenemiyorsunuz bir türlü bazı şeyleri, umarım sonu Gs'nin küme düşmesi olmaz, birileri bir şeyleri görür müdahale eder.

Neyse, yeter.

Tekrar Tebrikler..

Kutlamaları da bi sonraki haftaya bırakın ne olur ne olmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Pyro said:
Galatasaray'ın dertleride herkesi ilgilendirmeye başlamış, ilginç.

jskfhjkh.. uLan gs derdi mi ? Tr derdi anacım kurumsal olunca iş..

Futbolun da bi problem olsa, umrumda bile olmaz gs.. Ki problemsiz hali bile umrumda değil.

Beni düşündüren şeyler başka anacım.. Onu da sen düşünmezsin, eğitim şart !

Neyse, madem siz sadece işin çaktık kısmındasınız.

Çaktınız tbrklr. Hade sevinin.

Öncelikle "uLan" ?

Dediklerine dönersek maç başlığında ne alaka kurumsal konular? Ayrıca seni düşündüren şeyleri ben düşünemem evet, çünkü zerre ilgilendirmez senin düşündüklerin beni. Bir de "eğitim şart!" nedir lol?

O çakma muhabbeti sanırım toggie ye demişsin de bak sen diyince içimden geldi;
NASIL KOYDUK AMA?
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:

Ama eksik tarafını bildiğiniz gs'nin aynı yönünü söylediğimde, burası maç topiği, çaktık höy löy löy dendi. Hoş biri değerlendirirse görür.

Biz maç kaybettik, kabul ettik. Tebrik ettik.

Ama siz kabullenemiyorsunuz bir türlü bazı şeyleri...

Gs küme düşer diye başlık var, istersen bir orayı oku. Tüm Galatasaraylılar durumun farkında ve kimse bunu inkar etmiyor. Ama gelipte alakasız şekilde galibiyet (hatta şampiyonluk) kutlanan başlıkta bunları söylersen elbet "ne diyorsun sen" derler adama.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan 3 senedir parasızlıktan kume dustuk dusucez ama nasıl oluyosa kumede kalmaya oynarken 2 kez sampiyon oluyoruz. bu nasıl oluyor da galatasaray'ın eksigi oluyor anlamıyorum.

gidin bi bardak soguk su için siz, seneye nasıl olsa sampiyonlar ligi sampiyonu olursunuz bu eksiksiz halinizle.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu takıma Avrupa'dan Nihat'ı,Tuncay'ı...Fb'den de Gökhan'ı ve Marco'yu ilave et Euro 2008'e çıkar.Bu kadar istekli savaşan bir birbirine kenetlenen bir Gs ben 2 sezondur izlemedim Kalli'nin gidişinden beri mükemmel bir mücadele var.Doğum günümdü bugün gerçekten GS beni çok mutlu etti hem skor hem ortaya koyduğu mücadeleyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...