-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Yavas degil ya.. Gayet seri, guzel, hizli caktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Gs-Fb maç topigini açıp, azıcık yazdıklarımı okumuş olan var ise. Sadece tbrklr de dedim. Burda da dedim. Biraz tartışmak fikir alış verişi yapmak istedim. Ama eksik tarafını bildiğiniz gs'nin aynı yönünü söylediğimde, burası maç topiği, çaktık höy löy löy dendi. Hoş biri değerlendirirse görür. Biz maç kaybettik, kabul ettik. Tebrik ettik. Ama siz kabullenemiyorsunuz bir türlü bazı şeyleri, umarım sonu Gs'nin küme düşmesi olmaz, birileri bir şeyleri görür müdahale eder. Neyse, yeter. Tekrar Tebrikler.. Kutlamaları da bi sonraki haftaya bırakın ne olur ne olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bide yavaş istiyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Nonda ağır adam zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Baluu said: Pyro said: Galatasaray'ın dertleride herkesi ilgilendirmeye başlamış, ilginç. jskfhjkh.. uLan gs derdi mi ? Tr derdi anacım kurumsal olunca iş.. Futbolun da bi problem olsa, umrumda bile olmaz gs.. Ki problemsiz hali bile umrumda değil. Beni düşündüren şeyler başka anacım.. Onu da sen düşünmezsin, eğitim şart ! Neyse, madem siz sadece işin çaktık kısmındasınız. Çaktınız tbrklr. Hade sevinin. Öncelikle "uLan" ? Dediklerine dönersek maç başlığında ne alaka kurumsal konular? Ayrıca seni düşündüren şeyleri ben düşünemem evet, çünkü zerre ilgilendirmez senin düşündüklerin beni. Bir de "eğitim şart!" nedir lol? O çakma muhabbeti sanırım toggie ye demişsin de bak sen diyince içimden geldi; NASIL KOYDUK AMA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 koyduk mu koyduk ee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Baluu said: Ama eksik tarafını bildiğiniz gs'nin aynı yönünü söylediğimde, burası maç topiği, çaktık höy löy löy dendi. Hoş biri değerlendirirse görür. Biz maç kaybettik, kabul ettik. Tebrik ettik. Ama siz kabullenemiyorsunuz bir türlü bazı şeyleri... Gs küme düşer diye başlık var, istersen bir orayı oku. Tüm Galatasaraylılar durumun farkında ve kimse bunu inkar etmiyor. Ama gelipte alakasız şekilde galibiyet (hatta şampiyonluk) kutlanan başlıkta bunları söylersen elbet "ne diyorsun sen" derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Fenerliler hala şampiyon olabileceklerini falan düşünüyorlar galiba. "Ne olur ne olmaz" falan yazmışlar. Bu saatten sonra GS şampiyon olur, FB olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ulan 3 senedir parasızlıktan kume dustuk dusucez ama nasıl oluyosa kumede kalmaya oynarken 2 kez sampiyon oluyoruz. bu nasıl oluyor da galatasaray'ın eksigi oluyor anlamıyorum. gidin bi bardak soguk su için siz, seneye nasıl olsa sampiyonlar ligi sampiyonu olursunuz bu eksiksiz halinizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 avrupanın yeni prensi :D fener öle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 byzasz said: avrupanın yeni prensi :D fener öle deme Aziz Yıldırım'ın bir lafı vardı o geldi aklıma, neydi "Tesadüf" mü? Haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Gören de Fener'e çaktık sanar yahu. Gerçi onlara da çaktık ya, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Asteroth said: Gören de Fener'e çaktık sanar yahu. Gerçi onlara da çaktık ya, neyse. adamların zaten başkanı fb kongre üyesi td si fb de futbol oynamış. taraftarlar arasında fb formalı adamlar var. bir nevi junior fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Şu takıma Avrupa'dan Nihat'ı,Tuncay'ı...Fb'den de Gökhan'ı ve Marco'yu ilave et Euro 2008'e çıkar.Bu kadar istekli savaşan bir birbirine kenetlenen bir Gs ben 2 sezondur izlemedim Kalli'nin gidişinden beri mükemmel bir mücadele var.Doğum günümdü bugün gerçekten GS beni çok mutlu etti hem skor hem ortaya koyduğu mücadeleyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 fenerin alt takımına çaktık sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 daha erken konuşmayın oftaş maçı belli olmaz diyen arkadaşlar trabzon deplasmanını düşünsünler derim önce. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 millet pm den birbirine girdi herlade kimse bişey yazmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 byzasz said: avrupanın yeni prensi :D fener öle deme lol çoko prens mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 khala said: Arda Turan, gelmiş geçmiş en iyi üç Türk futbolcudan biridir. P.S.: Diğer ikisi Metin Oktay ve Hakan Şükür'dür :). dsfvsdfsdfsfgdsdfgsdfgsdfgsfdgsdfgsdfg girme bu bolume bi daha yigit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 MacLeod said: byzasz said: avrupanın yeni prensi :D fener öle deme lol çoko prens mi ? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 gerçekler acıdır emre başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 khala bu senin dediginden anca gerçek kesit programi olur, sakal bırak sunucu olursun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 MacLeod said: byzasz said: avrupanın yeni prensi :D fener öle deme lol çoko prens mi ? baba dikkat et yerken bogazına kaçar büyük oluyo artık onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 20 cm oluyo mu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 nileppezdel said: 20 cm oluyo mu? :P hayır 66 cm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar