Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 "internet ne zaman gelcek ne zaman gelcek" diye diye sıkıntıdan patlıyordum evde.. Eski filmlerimi karıştırırken aniden saçma bir hata geldi.. 60'dan geri saymaya başladı bilgisayar. "aha blaster len bu, yoksa yoksa internet mi geldi aaa paticik açılıyor len, ama ama blaster bulaştı bana ühü hühü hühüh" neyse birkaç restart ardından blaster'ı mağlup ettiğime inanıyorum.. yani umarım.. umalım.. Uzun zamandır netcafelerde süründüm süründüm şimdiyse evden bağlanıyorum hmm ilginç hissediyorum kendimi.. icq hala bağlanmıyor o da ayrı durum...[signature][hline]I'm stuck in this game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 FixBlaster dosyarsı var bende lazımsa yolliim[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hey yavrum hey sonunda açıldımı lan olm o dalga aynen banada bulaşmıştı nerden geldiyse daha formattan sonra hemen önce bi programla onu temizleyip sonra windowsun bi yaması var onu kurman gerekiyor kurtulmak için yoksa restartla geçmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 restart derken, o sırada patch kurmaya çalıştığımı kastettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 valla bende cdsi var kargoyla göndereyim istersen[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 icq hakkında mı konuşuyorsun? çünkü blasterı hallettim.. patchlerle felan (microsoft.com.tr'dan çektim) hala anlatamadım herhalde, o restartlar sırasında blaster patchlerini çekmeye ve kurmaya çalışmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 istersen saniyeleri sayıp 59. saniyede sen restart atmaya çalışarakda savaşabilirsin ama bu ego tatmininden başka bişey olmaz .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 oooo hosgerigeldin! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 blasterı yaratanları bulsam eşşek sudan gelinceye kadar döver sonra çeşit çeşit işkenceler denerdim üzerlerinde (tırnaklarını teker teker çekmek gibi mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yetmez eşşek kadar bi solucanı alıp bi yerlerine monte edeceksin ki akıllansınlar Wdit:Ben o cd olayını blaster için solemiştim[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 06 February 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bendede icq sorunu var iyi mi? Valla blasterworm u zonealarm kullanarak durdurup sonra kafasını ezmiştim.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Bonecrusher, 06 February 2004 18:35 tarihinde demiş ki: blasterı yaratanları bulsam eşşek sudan gelinceye kadar döver sonra çeşit çeşit işkenceler denerdim üzerlerinde (tırnaklarını teker teker çekmek gibi mesela) bu kadar sadist olduğunu bilseydim buluşmazdım uehueha :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 http://www.kablonet.tk[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 buffy'de willow'un yerinde olsam o velete yapabileceklerimi duymamış/okumamışsın herhalde...[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 eğer bağlantın kablo ise icq sorununu da proxyle çözersin hade hayırlı olsun sana[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar