dory Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 selam uzun zamandir bişeler cizmiyodum, eller paslanmis mi diye yoklayalim dedik, roadrunnerdan tanırsınız coyoteu ona olan sonsuz inancim adina bu resmi yaptim kendisine :D simdi, on soz scanner olmadigi icin, fotografini cektim, ve bu sebeple renkler biraz garip cikti, yani soluk oldu. en kisa zamanda scanletip o halini de koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 "nice" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 saçma olmuş. şaka şaka güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 tey gidi gunler, kimse sallamiyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Niye çizdin ki? Neyse çizmişsin madem güzel olmuş diyelim :P Ama cidden güzel. Güzelimsi. Güzele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 o cizim ozel bir nedenle yapildi bi anlami var sadece bilen anliyor kimseye gonderilmedi kimseye "bak" denmedi ama bakarsa dogru insanlar, mesaji anlayacagina eminim =) casus gibi konustum oyleyim de zaten *agent fish salutes* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Senin çizdiğini nerden bilelim? Belki arkadaşına çizdirdin de help yazısının altına dory yaptın? Belki belki hühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ogrenci olarak paraya da ihtiyacim var zaten istiyosan iddaaya girelim de ben sana istedigini cizerek, kendimin cizdigini ispatliyim. ;) bu arada gecmis topiclerimi incelersen gorursun kendimin cizdigini butun cizimlerimde "balik" imzasi vardir made by dory ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bunu zihinden mi çizdin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Tabiki hayır11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ben ilkokulda bakarak çok iyi birebir çizim yapabiliyordum bu tip şeyleri. aslan kral'ın 948594 tane şeysini çizmiştim. daha sonra çizmeyince körleştim :( güzel olmuş bence. eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 coyote google edince cikan en populer resim bu zati keske bundan feyz alip ornegi olmayan bi poz yapsadn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 o konuda kendime pek guvenmiyorum, orantilarini tutturamam gibi geliyor ama dikkat edersen o pozdan biraz farkli bacaklari, o da karbon olmadigi anlasilsin diye yapmaya calistigim biseydi ehu ama hic dikkat cekmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 emeğe saygı +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 baya iyi ^_^ orjinali gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Hoş olmuş:) altına bir de acme den tedarik edilmiş ''black hole'' koyarsan roadrunner 5. sezon olur =) not: varmı acme gibisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar