dory Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 selam uzun zamandir bişeler cizmiyodum, eller paslanmis mi diye yoklayalim dedik, roadrunnerdan tanırsınız coyoteu ona olan sonsuz inancim adina bu resmi yaptim kendisine :D simdi, on soz scanner olmadigi icin, fotografini cektim, ve bu sebeple renkler biraz garip cikti, yani soluk oldu. en kisa zamanda scanletip o halini de koyucam.
dory Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 tey gidi gunler, kimse sallamiyo artik.
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Niye çizdin ki? Neyse çizmişsin madem güzel olmuş diyelim :P Ama cidden güzel. Güzelimsi. Güzele
dory Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 o cizim ozel bir nedenle yapildi bi anlami var sadece bilen anliyor kimseye gonderilmedi kimseye "bak" denmedi ama bakarsa dogru insanlar, mesaji anlayacagina eminim =) casus gibi konustum oyleyim de zaten *agent fish salutes*
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Senin çizdiğini nerden bilelim? Belki arkadaşına çizdirdin de help yazısının altına dory yaptın? Belki belki hühüh
dory Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ogrenci olarak paraya da ihtiyacim var zaten istiyosan iddaaya girelim de ben sana istedigini cizerek, kendimin cizdigini ispatliyim. ;) bu arada gecmis topiclerimi incelersen gorursun kendimin cizdigini butun cizimlerimde "balik" imzasi vardir made by dory ;)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ben ilkokulda bakarak çok iyi birebir çizim yapabiliyordum bu tip şeyleri. aslan kral'ın 948594 tane şeysini çizmiştim. daha sonra çizmeyince körleştim :( güzel olmuş bence. eline sağlık
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 coyote google edince cikan en populer resim bu zati keske bundan feyz alip ornegi olmayan bi poz yapsadn
dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 o konuda kendime pek guvenmiyorum, orantilarini tutturamam gibi geliyor ama dikkat edersen o pozdan biraz farkli bacaklari, o da karbon olmadigi anlasilsin diye yapmaya calistigim biseydi ehu ama hic dikkat cekmemis.
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Hoş olmuş:) altına bir de acme den tedarik edilmiş ''black hole'' koyarsan roadrunner 5. sezon olur =) not: varmı acme gibisi
Öne çıkan mesajlar