BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 40. dakika 2-0 zenit önde maç rusya'da. ilk maç 1-1 idi. az önce 2. gol oldu bildiğin ne kademe ne defans var bayern'de. fiorentina - zenit filanli fiorentina'ya yarıyor resmen haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bayern gg zenit alır kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 3-0 oldu. 54.dk. zenit eziyor adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 zenite bak hele, fener gibi dandik rusya liginde bu sezon gg oldu ama avrupada siliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 4' [1 - 0] P. Pogrebnyak 39' [2 - 0] K. Zyrianov 53' [3 - 0] V. Fayzulin 73' [4 - 0] P. Pogrebnyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 dk 73. 4-0 oldu. çok güzel bir gol daha attı zenit. haha bayern sahadan çekilmezse almanyadan gelip basıcak maçı münihliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 haha zenit maytap geçiyor bayernle resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 oha noluyor ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 maç bitti 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bugün bağırdım herkese 3 60 banko diye hehehe fiorentina da çakarsa vurdum parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Zenit'e helal olsun. Bayern'e de yazıklar olsun. Zaten bi kere de iddia'da 126 kağıt kaybettirmişlerdi bana. İlk kez iddia oynadım İngiltere 4. liginde 1'e 1.45 veren maçı tutturdum Bayern berabere kaldı. Ezikler iyi olmuş :D Ama Ribery ve Hamit için üzüldüm. Bi UEFA CUP madalyaları olsa iyi olurdu hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ribery nin hiç bişeyi olmasın mümkünse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bir GS'li olarak söylüyorum bence herşeyi olsun. İyi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bugünkü futbolu ile hiç bişey olmasın lütfen. adam gibi şutu bile yok bayern'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 oh güzel olmuş. feci gıcığım zaten bayerne. bir de ribery gelince iyice uyuz olmaya başlamıştım. keşke durmayıp 6-7 atsalardı. rezil münih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 kahn evine fitbol senin neyine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bayern daha beter ol e mi. İntertotolarda sürün. O kadroyla dandik bir takıma böyle elenmek nasıl birşey yaw? Hadi 1-0dan 1-1den 2-1den falan elenseler futbol bu neyse dicem de 4-0 ne. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: bugünkü futbolu ile hiç bişey olmasın lütfen. adam gibi şutu bile yok bayern'in Bayern'in 20 şutu var bugünkü maçta. Bunlardan bir tanesinde kaleciyi geçen topu tam çizgide defans çıkartıyor, bir başkasıysa kaleciden dönüp boşta kalıyor. Zenit'in ise 10 şutu var, Bayern'in yarısı kadar * * * Bu arada diğer favori Fiorentina da elendi, penaltı atışları sonucu. Rangers - Zenit finali olacak... İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Rikkie said: Bayern daha beter ol e mi. İntertotolarda sürün. O kadroyla dandik bir takıma böyle elenmek nasıl birşey yaw? Hadi 1-0dan 1-1den 2-1den falan elenseler futbol bu neyse dicem de 4-0 ne. (td) belliydi. dandik dediğin takımın nasıl oynadığına bak önce sonra yorum yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Babski gözünü seviyim yapma, ikimiz de aynı bayern münihden bahsediyoruz değil mi? Hani şu daha uefa kupasında ilk tur maçları oynanırken kupanın favorisi gösterilen, hani şu alman efsanesi takım, hani şu bu sene kurduğu kadro için uefa kupasına fazla bile denen, hani şu uefa kupasına katılan bütün takım taraftarlarının final xxxx-bayern olcak inşallah dedikleri, hani şu kadrosunda toni, lucio, ribery, ze roberto, lahm, van bommel falan olan. Oynadığı takım da fatih tekkeden falan medet uman bir takım, bayernin karşısında dandik değil de ne? :)-D Olmaz yapma ama, ayar vermeden önce 2 kez düşünelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Fiorentina berabere kalmasa bu maç sayesinde iyi para alacaktım eh. O değilde helal olsun valla Zenit'e, finalde favori direk. Gerçi favorileri gördük bu gece, futbolda herşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Zenit - Rangers finale gel çay demle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 hakkaten zenit vs rangers finale bak ya ohaoha intertoto 2. tur eşleşmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Rewendor said: BiTcH_oFBaT said: bugünkü futbolu ile hiç bişey olmasın lütfen. adam gibi şutu bile yok bayern'in Bayern'in 20 şutu var bugünkü maçta. Bunlardan bir tanesinde kaleciyi geçen topu tam çizgide defans çıkartıyor, bir başkasıysa kaleciden dönüp boşta kalıyor. Zenit'in ise 10 şutu var, Bayern'in yarısı kadar * * * Bu arada diğer favori Fiorentina da elendi, penaltı atışları sonucu. Rangers - Zenit finali olacak... İlginç. maçı açtığımda 20. dakika filandı. bayern toplamda sadece 2 tane organiza atakla filan geldi. boş boş atak yapmayı ben atak yaptı filan diye görmüyorum işte. zenit çok güzel rakibini durdurdu ve gollerini attı. 4. dakikada golü bulursan sende işi riske atmazsın heralde. barcelona - manu maçı gibi bişey düşününce. koskoca bayern 2 tane pozisyonu buluyorsa ki aklımda kalmamışlar o derece düşün, otursun ağlasın. ayrıca fiorentina'ya yazık ooldu dicem ama olmadı. maç boyunca kanatlardan çok güzel geldiler ama o son pasları yapamadılar. pazzini oyundan alınırken, teknik direktör penaltıları düşünmüyor heralde dedim ki vieri ne saçma adamsa artık.. penaltıda kaçırdı 2 net golüde kaçırdı (hatta birinde topa oturdu). rangers - zenit finali değişik olucak valla haha ama zenit daha yakın taraf. frey'de hayvan bir kaleci ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 maçın tekrarını izledim gece. Zenit kalecisinin ismini duymadım desem yeridir. bu kadar mı silik olur Bundesliga şampiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar