SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 niye sordun ki hiç anketini yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mage açasım geldi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Eğer bir cyclone mage2i gladyatörse kafadan godlike pvpci statüsüne giriyor, bu yüzden. Zaten normal olarak yaptığı şeylerin hızı, engineering kullanırken bile gameplay akıcılığı adamın yukarı çıktığı yer. Her top notch mage'in stili vardır, izleyin birbirinin aynısı iki oyuncu yok gibidir. Vurtne, Agramon, Noone. O kadar farklı oynuyorlar ki. "Şansa da bağlı, bende yaparım" tadında beyanlarınız Rogue-rogue-Mage gibi setuplarla cyclone'da rank 1 olmuş oyuncuların yanında kulağa oldukça komik geliyor. Noone'ın şansa mı ihtiyacı var tokatlamak için? Şans falan yok video'da, olsaydı bile pvp'nin gerçeğidir şans. En az 5 tane nova resist saydım ben adamın videosunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bence sen yukarda yazdıklarımı tam olarak okumamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Doom Squad'ın her hangi bir üyesine şans mı vs demenden bahsediyorum, bütün postuna değil dediğim. Edit: O büyük büyük CD gösteden addonu bilen yok mu şimdi koca patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 şans demiyorum buranın şans mı yoksa teknik mi oldugunu bilemiyorum ama şanssa güzel bal deilse tebrikler. diyorum. kkthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 300 mb indirmişken hata verdi, şimdi de sayfa açılmıyor. Stream adresi falan varsa koysana bi. CD gösteren addon dediğin karşıdakinin cdlerini gösteren addon mu? Afflicted kullanıyorum ben onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ayrıca yanlış anlamadıysam istediğin addon Jim's Cooldown Pulser olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Noone'ın önceki videolarını izlemedim de, DOOM SQUAD üyelerine genel bir saygım vardır mevzu PvP olunca. Acrono ve Agramon'un videolarında da 2mage1rogue setupu ile 3v3'de kafaya oynadıklarını hatırlıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bunu cekene kadar quake 3 cekin netten valla aynışey ve daha fazlası... bu ne böle bunny jump yapıcak diye bekledim bütün video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Lol nub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 atheneyide koymus videosuna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 addon sanırım CooldownTimer 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Zamanlamaları harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 doom squad zaten frostmaneden gelme yani gladiator titleini cyclone grubunda almamis adam? videoyu izlemedim adama bok atiyorum sanilmasin sadece o kismi duzelteyim dedim gladiator demekle kastettigini yanlis anlamadiysam eger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 filefront steam izlemeye calisinca "video is unavailable" hatasini tek alan ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 filefront stream hatasını bana da veriyor. Her videoda hemde. High quality stream BETA var, onu kullanın. Hem acayip hızlı, hep kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 anlamadigim genel sorun olsa neyse de bir cok kisi (yabanci alayi) izleyebilirken biz hic bir videoyu izleyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bizde yeterli fp serveri yok olanlarıda evcümen downloadcılar sömürüyor yeni HQ Steam'ı deneyin oradaki "Tortun" gerektiren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Adam gerçekten iyi. Bir tane bile death coil yemez mi bir insan, yemez. Ama 1vs3 kısımları direk oynamayı bilmeyen adamlara karşıydı gear de season1 hep. Acrono da kazanabilirdi sanki, 2 vanishte de blizzardla destealth oldu (wintrade !111!) Ama genelde iyi ne diyim. Helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 14:01'de ki iceblock, uzun zamandır gördüğüm en iyi deathcoil block. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Wispy said: Adam gerçekten iyi. Bir tane bile death coil yemez mi bir insan, yemez. Ama 1vs3 kısımları direk oynamayı bilmeyen adamlara karşıydı gear de season1 hep. Acrono da kazanabilirdi sanki, 2 vanishte de blizzardla destealth oldu (wintrade !111!) Ama genelde iyi ne diyim. Helal olsun 1vs2+ larda hep oynamayı bilmeyen herifler zaten yoksa 2 tane oynamasını bilen adamı nereye alıo ? :P bide şey dikkatimi cekti nedense düzgün pvp ciler hep orj ui kullanıo kasmasın die heralde bilgi +ekranı pek kaplamıor.. bende pve yapmasam direk orj ui kullancam ama yetmio malesef 5 bar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 adam harbi oynamasini biliyor diyecek bsi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 LAN Turnuvalarinda orijinal UI disinda kullanmak serbest olmadigindan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 RMP ve Eurocomp gibi su an 3 v 3'un ve 5 v 5'in en populer ve op setuplari Mage icerirken `Eger Mage'le gladiator'se..` seklinde cumleler kurmaniz komik. Tebrik edilcek bir sey varsa Ladder/Arena/Mage ucgeninde o da Another'in Mage/Priest yaptigi 2 v 2 Cyclone Top10 derecesidir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar