0ne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bu tip araçlarda bildiğiniz gibi arka tarafı görüş mesafesi 0. Yani dikiz aynasının hiç bir önemi yok.Bu nedenle arka kapıların herhangi bir yerine yerleştirilicek bir kamera ve dikiz aynasının yerine yerleştirilicek bir ekran ile birlikte bunu çözmemiz,Güzel bir fikir değilmi sizce de. Sadece görüşleri almak için açtım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 yeni bi teknoloji diel ki bu wsar zaten hatta amerkada suvlara ve pckuplar akonulmasida zorunlu sanirim ole bisi arka tarafta arabanin yuksek olmasi sebebiyle cocuk mocuk gecer diye yane cok war ole araba ama dobloda ole bi luks zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esperanza Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Artık yeni çoğu araçta var o teknoloji.Eskiden sadece park sensoru olarak kullanılıodu artık ilerlerken bile görebiliosunuz arkanızı kameralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Selam, Bence arkadaşın demek istediği; malum teknoloji bunları çocuk oyuncağı haline getirdi ve günümüzde çok uygun fiyatla uygulanabilir olmasını sağladı, neden kullanılmasın? Bence de standart hale gelmeli bu sistem. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Ben böyle araba hiç görmedim. Bunların tümünün arkası cam oluyor zaten. O yüzden geri görüşte bir problem yok ama sağ tarafta kör nokta oluşur çünkü baş çevrilerek bakılabilecek yan camlar mevcut değil. Bunun yerine tamamen kapalı kasa yapmaktansa sağ ve soldaki kapılarıda camlı yapsalar daha faydalı olur. Birde ben bu araçların arkasında giderken trafiği görememekten şikayetçiyim birde arka camlarına film çektiriyorlar ticari araca binen çok mühim insanlarmış gibi hiçbirşey göremiyorsunuz. Trafikteki SUV oranının artmasınında en büyük etmeni bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bunlar bır de cok usta sofor ya, son ana kadar gıdıp son anda kazık fren koyuyorlar, bır guzel kufur yıyorlar benden. allahtan onume gırmesınler dıye takıntısı olan bır adam olmadıgım ıcın fren mesafemı koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Sanırım demek istediğimi paramecium anlamış.Şimdi ben bi esnaf sürücü olsam(örneğin kumaş getirip götüren biri) arka tarafı açık(camlı) almaktansa kapalı almayı tercih ederim(bu sistem mevcut sa) hem üretici içinde daha karlı olur.Sonuçta camlı araçlar için daha fazla malzeme harcıyo.Camından macununa sileceklerinden içindeki kablo mevzularına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Vodan said: Ben böyle araba hiç görmedim. Bunların tümünün arkası cam oluyor zaten. arka bu sekilde cam olmayan bir hayli fazla var. hatta cam olanlarinin bir kismida artik ne tasiyorsa iceride film cektiriyor. sikayetci oldugum bu iki grup zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Taktırmayı planlıyorsan bu tarz sistemlerin mesafe ölçen versiyonları var. Bu sayede seyir halinde olduğu gibi park ederkende kolaylık sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Hatta o kameranın ekranı da direkt dikizaynasında lcd olarak olcak yeme de yanında yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 nissan ın sedan model bi arabasında vardı, arkadaki kameraya ön konsoldan ulaşabiliyrdn bi ekranla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 onune ekran koyup, kamerali arac satmak vergiyle beraber minumum 3000 bin dolar, o yuzden unutun o isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 o zaman sonradan taktirmak tek alternatif. hatta distributor kendisi burada bu is icin bir taserona yonlendirebilir. hem maliyet duser. hatta once taktirir sonra showroom a koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar