Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir öneri

0ne

Öne çıkan mesajlar

Bu tip araçlarda bildiğiniz gibi arka tarafı görüş mesafesi 0.
Yani dikiz aynasının hiç bir önemi yok.Bu nedenle arka kapıların herhangi bir yerine yerleştirilicek bir kamera ve dikiz aynasının yerine yerleştirilicek bir ekran ile birlikte bunu çözmemiz,Güzel bir fikir değilmi sizce de.

Sadece görüşleri almak için açtım konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben böyle araba hiç görmedim. Bunların tümünün arkası cam oluyor zaten. O yüzden geri görüşte bir problem yok ama sağ tarafta kör nokta oluşur çünkü baş çevrilerek bakılabilecek yan camlar mevcut değil. Bunun yerine tamamen kapalı kasa yapmaktansa sağ ve soldaki kapılarıda camlı yapsalar daha faydalı olur.

Birde ben bu araçların arkasında giderken trafiği görememekten şikayetçiyim birde arka camlarına film çektiriyorlar ticari araca binen çok mühim insanlarmış gibi hiçbirşey göremiyorsunuz. Trafikteki SUV oranının artmasınında en büyük etmeni bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım demek istediğimi paramecium anlamış.Şimdi ben bi esnaf sürücü olsam(örneğin kumaş getirip götüren biri) arka tarafı açık(camlı) almaktansa kapalı almayı tercih ederim(bu sistem mevcut sa) hem üretici içinde daha karlı olur.Sonuçta camlı araçlar için daha fazla malzeme harcıyo.Camından macununa sileceklerinden içindeki kablo mevzularına kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...