PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Şimdi bir arkadaşımın Türkmenistan'dan gelme sony ericsson w800 telefonu var, bir sene önce kadar almıştı. Turkcell'e mi kayıt ettirmişler napmışlar anlamadım gerçi pek, ama Turkcell'den başka hat kullanamıyor telefonda. Avea kullanmak istiyoruz, var mıdır bir yolu? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 sanırım tüm Türkiye için bu işlemi Türk Telekom yapıyor. fakat doğru olmama olasılığı var. kulaktan dolma bilgi yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 yabancı pasaportuyla kayıt ettirdiyseniz,sadece yaptırdığınız operatörün yerine (atıyorum turkcell ise eger) kayıt edilebiliyor.Ama turk pasaportuysa eger bütün hatlarla kullanılabilmesi lazım. ha bide ekleyim,işlem şöyle yürüyor. Kayıt için gittiğiniz yerde pasaport fotokopisi alınıyo,sonra bu turktelekominikasyon'a gidiyo,onlar senin imei numaranı black list'ten white list'e alıyolar.Ondan sonra operatorlere onay yolluyolar.Sora hepsi sıra sıra açıyo. Ben bi telefon açtırdım,turkcell'den başvurulduğu içinmidir nedir,ilk açan turkcell oldu.Aradan 1 hafta gectikten sonra avea kullanabildim telefonla.Baya gecikti yani,belki öyle bişey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 babası getirmişti türk pasaportu yav. bir yıldır turkcell kullanıyor zaten avea'ya geçemiyor hiçbi şekilde. telefoncuya falan sorayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bence avea müşteri hizmetlerini arayıp bi sorun.muhtemelen yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Yurtdışından iphone alacağım da annem az önce dedi ki yurtdışından son dönüşünden 15 gün sonrasına kadar kayıt ettirebiliyormuşsun galiba. Annem 20 gün önce Londra'dan geldi, ABD'den de iphone'u tanıdığımız getirecek. Patlamayalım bu olay doğru mudur yoksa son 6 ay içinde çıktıysan yapabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 15 gün değilde 1 ay diye biliyorum kanunlara aykırı olabülü ama yapamazsanız bile patlamıyor olay artık iphoneda türk satıcıların hepsi imei klonluyor sende kullanmadığın bi telefonun imeisini yapıştırırsın olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 her telefonun imei'si değiştirilemiyo sanırsam.Onun dışında,1 ay maksimum süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ya birşey soracağım. Şimdi annem 16 Nisan'da Londra'dan dönmüş. Bu durumda 16 Mayıs;'a kadar vaktimiz var anladığım kadarıyla. Benim iphone ABD'den 23 Mayıs gibi gelecek. Orada şimdi alsalar da biz imeisiyle burada kayıt yaptırsak olur mu? Telefonu da görmek istiyorlar mı kayıt sırasında? Acil cevap yazarsanız sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 telefonu görmek istiyolar,tanıdık falansa bilemicem ama telefonu görmek istiyolar genelde.Yinede durumu açıklarsanız belki yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar