Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Arkadaslar ben desktoptaki bi icona tiklayinca açilmiyor. öylecene beklyor. bir süre geçtikten ya da başka bişiylere tıkladıktan sonra bilgisayar hiçbişiye tıklayamaz hale geliyor. öylecene kalıyor.[signature][hline]-End of Transcription-
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bendede sadece bi dosyada oluyor bu Kill Bill.avi'ye tıklayınca aynısı oluyor sonra bilgisayar takılıyor bende tıklamıyorum artık silemiyorumda tıklayınca takıldıgı için.700mb patladı yani[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 harddiskte fiziksel bi hata olabilir o noktayı okumaya çalışınca sıçıyordur scan disk edin disk surface for errors u seçin harddisk üzerinde çizik gibi bişi varmı bakın[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi)
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Eskiden kalma dos tabanlı bir silme programı ile silmeyi dene.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 valla start menüsünden ve desktoptan ulaşamiyorum bi yere ama mesela internet explorerdan Desktop yazip girdiğim zaman masaüstündeki herşeye ulaşabiliyorum.[signature][hline]-End of Transcription-
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 windowsdur ne yapsa yeridir[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 copy/paste çalışıomu ? Desktop'daki ikonların yerlerini değiştirebiliomusun ? Cevaplar hayırsa o zaman trojan var makinanda.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ya bendede aynı sorun var sanırım bilgisayarım ı açamıyorum
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 cevaplar evet.[signature][hline]-End of Transcription-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ha bde desktoptan internet explorer açarsam kapatamıyorum.[signature][hline]-End of Transcription-
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 çek bir format (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 desktoptan açtığım internet explorer da da f5, tab , vs çalişmiyor son 10 günde 7 format attım baydım yani.[signature][hline]-End of Transcription-
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Catscratch, 05 February 2004 17:07 tarihinde demiş ki: copy/paste çalışıomu ? Desktop'daki ikonların yerlerini değiştirebiliomusun ? aynı bu sorunlar rpc yi kapattığın zmn da olur. sakın bu 10 gün içinde attığın 7 formatın ardından rpcyi kapattıktan sonra microsofttan patchini yüklemeyi unutmuş olmayasın?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tüm patchler tamam.[signature][hline]-End of Transcription-
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 norton un son updateleri yükleyip scan yaptım virüs bulamadı
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 aynen[signature][hline]-End of Transcription-
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bonus senin problemin film tamamlanamadigi icin oluyor bende yasamistim loop gibi birseye girip bilgisayara kafayi yediriyor norton commander tarzi birseyle kurtulabilirsin o problemden. estel isletim sistemin ne eger 2000&Xp tarzi birseyse servicepack kurmayi dene eger 98 ise active desktop in acik olup olmadigini kontrol et bazi spyware active desktopa abidik bi url ekleyip butur kafayi yemelere yol acabiliyor sisteminin eger taradmadiysan Ad-Aware le bir taratmanin yarari olabilir. bu tur durumlarda process list te hangi uygulamalarin calistigina bir bak yabanci olanlari kapatip bi dene[signature][hline]Fallen
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ad-aware scan yaptım 91 dosya buldu :) sildim bişey değişmedi bilgisayara restart atınca,hiç bişeye dokunmadan explorer ı açarsam siteleri filan açıyo bazı programları açıncada bişey olmuyo,ama mesela bilgisayarıma tıklayınca kaput... hem açılmıyo hemde ondan sonra açmaya çalıştığım donuyo
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 svchost.exe sorunu gibi gözüküyor. yanlış bilmiyorsam tek çözüm re-format. bu da çözmüyorsa ayrı bir cd ile yükleme yapman gerekebilir. microsofttur ne yapsa yeridir. (aman sharky duymasın)[signature][hline]its supersonic
Öne çıkan mesajlar