Warhero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 ilginç, hiç bir açıklama yapılma gereği görülmeden, moderatörün teki kilitlemiş topiği. ne demek istediğimi o da anlamamış herhalde ne yazık ki. Bir daha izah ediyorum ve soruyorum (ama eminim bu da hiç bir açıklama görülmeden kilitlenecektir) "it is fayn. lörn tu tu piley yor kılass nub" Yazan bölüm açıklamasında iki tane TU var. Bunda bir hata yok mu? yoksa moderatörler kasten mi iki tane tu yazdı? Kasten yazılmadıysa düzeltilebilinir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 yavf bunları dert etmeyelim çicekleri sevelim yeşili koruyalım hayata gülümseyelim :D (sabah sabah dert ettiğin şeye bak XD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 başka konumu kalmadı warhero canın mı sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 adam takıldı dünden beri buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Bak terbiyesiz moderatöre, nasıl kitler??!!1one nedanko, DynamicK veya Zegna'ya özel mesaj atıp sorabilirsin veya düzeltilmesini isteyebilirsin. Moderatörlerin yapabileceği birşey yok. Daha fazla da üstelemeye gerek yok. Kitlenen konuyu 2. kez açmana da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 paticikte demokrasi yok bürokrasi çok öğrenemediniz mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Warhero said: ilginç, hiç bir açıklama yapılma gereği görülmeden, moderatörün teki kilitlemiş topiği. ne demek istediğimi o da anlamamış herhalde ne yazık ki. iki tane "tu" mu var?.. care police'i aradım, ellerindeki tüm birimleri bu topice yönlendiriyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 pohahaha kediye bak sadhashdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Saeros said: Warhero said: ilginç, hiç bir açıklama yapılma gereği görülmeden, moderatörün teki kilitlemiş topiği. ne demek istediğimi o da anlamamış herhalde ne yazık ki. iki tane "tu" mu var?.. care police'i aradım, ellerindeki tüm birimleri bu topice yönlendiriyolarmış. LOL CARE POLICE. iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bir acıklamam var.cok kastım ama sonunda buldum ve eminim dorudur.bunu yazan arkadas kekemeymis okudugu gibi yazmıs... eeee olmadı di mi(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 neye göre 2 tu ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 tükürüyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 serious cate +reput >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar