Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdrar Testi - Esrar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Kız arkadaşım 40 gün sonra amerikada work and travel programıyla çalışmaya başlıycak. Kendini sorumsuz ve vurdum duymaz olduğu için iş formundaki "DRUG TEST WILL BE REQUIRED" yazısına dikkat etmemiş. Tahminimce test idrar testi olucaktır, acaba esrar ne kadar süre idrarda kalıyor bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar çok mutlu ederler bizi.

Çok site dolaştım, herkes bir şeyler atıyor, bende pati'ye sormalı dedim. Eğer kesin ve eminseniz lütfen bizimle paylaşın, kulaktan dolma bilgiler gerçekten yardımcı olmuyor.

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
15 gün - 2 ay arası idrarda kalır. bu sürenin kısa-uzun olması kimine göre yoğurt-enginar-maydonoz yemeye kimine göre spor yapıp bol su içmeye bağlıdır.

ek: ortalama süre 30 gün civarı
Mesaj tarihi:
verilen bilgi yanlış!!

Cannabis and Drug Tests

Tested for in Standard Drug Tests? YES
Detection Period in Urine:
Single Use : 1-6 days
Weekly Use : 3-9 days
Daily Use : 7-30 days

_____

1 kez kullandıysan : 1-6 gün
haftada 1 kez falan : 3-9 gün
hergün kullanıyorsan : 7-30 gün
Mesaj tarihi:
testi kendiniz yapabilirsiniz: 5-20 ytl arası bazı eczanelerde bulunuyor..

gebelik testi gibi kullanılıyor, idrardaki THC oranı 50ng/mg'dan fazlaysa pozitif oluyor test..

gitmeden 3 hafta önce bırakır, sonra test yaparsa sorun olmaz..
Mesaj tarihi:
başka testler oluyor ama idrara göre çok pahalı, ve testin sonuçlarının çıkması daha uzun sürüyor..

genelde idrar testi uygulanıyor, kendinden emin değilse idrar kabına idrardan başka az biraz su veya tükürük de karıştırabilir..

abartmadığı sürece anlaşılmaz...
Mesaj tarihi:
hehe kertenkelcim öyle kesin konuşma bari de insanların başı yanmasın. lisedeyken arkadaş 48 gün kullanmamış haldeyken pozitif çıktı test annesiyle babasının yanında hem de :)
Mesaj tarihi:
Testle ilgili sordum soruşturdum. Work and Travel programıyla giden herkese uygulanıyormuş. İdrar olduğunu söylediler, dediğin gibi bende kan ve dna testini herkese yapabilceklerini zannetmiyorum. Ama başkasının idrarını verip, içine bir şeyler karıştırmak gibi bir şansın yok, her tarafta kamera dolu, senden önce ve sonra tuvalet aranıyormuş vs. vs.

Kertenkel verdiğin bilgi kesinlikle doğru mudur? Birde testin adını biliyorsan eczanelerde satılan çok yardımcı olurdu.
Mesaj tarihi:
DoruK said:
http://www.erowid.org/psychoactives/testing/testing_info1.shtml

burada görüldüğü gibi 12 haftaya kadar çıkabiliyor düzenli kullanım varsa.

evet. bir arkadaşımın temize çıkması gerekiyordu önce test yaptılar 3 ay sonra tekrar gel dediler. kullanımına göre değişir.
Mesaj tarihi:
DoruK said:
http://www.erowid.org/psychoactives/testing/testing_info1.shtml

burada görüldüğü gibi 12 haftaya kadar çıkabiliyor düzenli kullanım varsa.

http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis_testing.shtml

yani link verdin oku bari
Mesaj tarihi:
o süre içinde arkadaşın içmiş o zaman kusura bakma:

NATIONAL DRUG COURT INSTITUTE
ALEXANDRIA, VIRGINIA

PERPETUATING THE 30-PLUS DAY ASSUMPTION
[8] The 30-day window is continually reaffirmed by sources as varied as the magazine High Times, substance abuse treatment literature, and health information materials.

ESTABLISHING THE CANNABINOID DETECTION WINDOW
For a single use event, the cannabinoid detection window is about 3-4 days using the 50 ng/mL cutoff concentration; for chronic use, it would not be longer than 21 days even at low (20 ng/mL) cutoff levels.

CLIENT DETOXIFICATION
[10] While a 30 day "clean out" period may not be required for a negative urine test, it would be unlikely for a drug court client to remain cannabinoid positive by the end of this designated abstinence period.

buradaki yazıların hepsi, nefes yoluyla havadan alınan cannabioidler için geçerli...
Mesaj tarihi:
"Recent scientific literature indicates that it is uncommon for occasional marijuana smokers to test positive for cannabinoids in urine for longer than seven days using standard cutoff concentrations. Following smoking cessation, chronic smokers would not be expected to remain positive for longer than 21 days, even when using the 20 ng/mL cannabinoid cutoff. While longer detection times have been documented in research studies, these prolonged elimination findings represent uncommon occurrences and should not be used as exculpatory evidence in the majority of case adjudications." (pp. 23-4)

yani kulaktan dolma bilgilerle insanları bilgilendirme..

erowid'den link veriyorsun, verdiğin linkte bile tutarsızlık var..

tartışmak için vermiyorum bilgileri, o böyle olmuş diye yazmıyorum burdan kulaktan duyma bilgilerle..
Mesaj tarihi:
yok canım o süre boyunca her gün yanımdaydı o arkadaşım, biz birbirimizi biliriz merak etme. hayır ben sana yaşanmış bir olayı ortaya sürüyorum, sen bana ezberden konuşuyorsun. neden bu kadar iddiacısın anlamış değilim, git hastanede doktorlara falan da sor, 1 ay derler, 2 aya kadar testlerde yamukluk olabilir, 3 aya kadar da tamamen gitmez derler.
Mesaj tarihi:
garanti vermiyorum, 30 gün önceden bıraksın sonra eczaneden test alsın diyorum..

arınma ilaçlarından alınca zaten 2 gün içinde pozitif çıkması imkansızlaşıyor, olmazsa onlaran kullanır..

anlayamayanlar için
: kronik içiciler bile 30 gün içinde temizlenir sonra pozitif çıkması çok düşük bir ihtimal yazıyor.. devamında da çok nadir gözüken bu olaylar testin genelini etkilemez vs yazıyor..
Mesaj tarihi:
abi sana bilimsel makale sunuyorum, sen bana erowid link'i yolluyorsun ve erowid linki bahsettiğim ARINMA ILACI sitesinin reklamını yapmak için up to 12 weeks yazıyor.. ne kadar kör olabilirsin ki?

diyorum ki 10000'de bir gözüken bir olay yazıyor makalede de zaten, ve majority'yi de etkilemez.. en ağır içicinin testi bile 30 gün içinde negatif çıkar (10000'de bir gözükür vs.)
Mesaj tarihi:
Evet ortada ne yazık ki öyle bir durum var. Doktorlar, avukatlar vb. otoriter olarak kabul ettiğimiz kurumlar rakamları bilerek abartıyor, bunun amacı millete yalan söylemek değil kötü ve illegal olduğu için onların gözlerini korkutmak. Kaldı ki ilaç şirketinin de aynı şeyi yapması -finansal olarak- gayet mantıklı. Ama yine de ikinize de çok teşekkür ediyorum. 50 gün süreçte temiz kalınca sonuçsuz testi geçiceğine inanıyorum, zaten sporcu kendisi sanırım onunda etkisi büyük.

Eh, artık pozitif çıkarsa verdiği parayamı, amerikaya bir daha giremiyceğine mi yoksa ailesine nasıl açıklıycağına mı yanar bilemem umursamam da şahsen, sorumsuzun allahı =/

Herkese teşekkürler. Çok yardımcı oldu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...