SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Shaolin Soccer'in spinoff devamı... Başrolünde Kou Shibasaki (Crying for Love Center In World , One Missed Call , Battle Royale) var. Filmin konuk oyuncusu Yoshiyuki Tomino baba. Film gösterimindeki ilk haftasını box office listesina tepeden giriş yaparak bitirdi. Umarım ülkemizde de vizyona girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 çok fenaya benzemiyor. :) ŞAOLİN ŞOOOJOOOO!!! MATTE KORRAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 shaolin soccer'ın devamı demek pek olmaz bence, spiritual successrou kung fu hustle bu film stephen chow bile icermiyo.. 2010 da kunh fu hustle 2 gelicek diyolar onu bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 iyide niye japon yapımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bu gece 20.00'de Star'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kötü bi film bu. stephen chow ya hiç ilgilenmemiş yada zaten bastan alakasız yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bir kaç sahnesinde güldüm,o kadar sakın ismine kanmayın boş beleş bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yine de madem tv veriyor, bakarım sanırım. hoş gerçi aynı saatte "kediler&köpekler" diye bir film de yayınlayacaklarını iddia ediyorlar heh. star işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar