Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 tunch said: neden knight onlineda kalmıyorsunuz? Benim bildigim arkadaslarim 7-8 ay once oyun yoneticileri ile anlasamamalarindan dolayi oyunu birakmislar . Su anda cikan tum oyunlari denedikten sonra Age of Conan oynamayi tercih etmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 banlanmışsınız di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Sanirim guildin yarisini banlamislar. Yarisi banlanincada diger yarisida oyunu birakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 oyun yöneticisyle anlaşamayıp banlanmak nedir eahaga gülecegim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Luriel said: oyun yöneticisyle anlaşamayıp banlanmak nedir eahaga gülecegim yoktu Coluk cocugu burada laf yetistiriyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 uzun paticikte (genel olarak) knight online oyununa ve oynayanlara karşı belirli bir ön yargı var.. haklı veya haksız olduğu tartışılır.. ama knight onlinedaki genel oyuncu kadrosuna bakıldığında "buradaki çocuklar"dan çok daha "feci" olduğu aşikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 peki bana açıkla oyun yöneticisiyle nasıl bi anlaşmazlık olur. ben su ana kadar sayısız online oyun oynadım ama oyun yöneticisiyle muhattabım sayılıdır. ne gibi bi muhabbete girdiniz ki? bana bunu açıkla gelip buda ilk online oyunu KNİGHT ONLİNE olan adam gelip ahkam kesmesin git az mmo mantıgı ögrende gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Luriel said: peki bana açıkla oyun yöneticisiyle nasıl bi anlaşmazlık olur. ben su ana kadar sayısız online oyun oynadım ama oyun yöneticisiyle muhattabım sayılıdır. ne gibi bi muhabbete girdiniz ki? bana bunu açıkla Luriel said: gelip buda ilk online oyunu KNİGHT ONLİNE olan adam gelip ahkam kesmesin git az mmo mantıgı ögrende gel. Arkadaslarimin bana anlattigina gore : 1-) Yuksek lvl bi yaratik varmis onu 600 kez kesmisler .. GM lerde bu kadar kesilmez demis .. 2-) oyunda bir kale var mis .. arkadaslarim o kaleyi 1 yil mi ne ellerinde tutmuslar .. sonra tum guildler birlesmis gene alamamis .. sonrada GM oyunu birakicaksiniz yoksa karakterleriniz banlanicak demis . Luriel said: gelip buda ilk online oyunu KNİGHT ONLİNE olan adam gelip ahkam kesmesin git az mmo mantıgı ögrende gel. Birseyler demeden oyce bi konulari okuda gel be guzelim .. biraz tenezzul edip te okusaydin .. bir yerde .. Ben KO oynamadim .. ama arkadaslarim oynadi falan yaziyor.. Demekki ; Daha konuyu bastan sona okumadan ahkam kesmiyecekmissin ( degil mi guzel arkadasim ) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Kusura bakma konuyu baltalamak istemiyorum(Gerçi yeterince alakasız bir hale bürünmüş) fakat bunu yazmadan geçemeyeceğim said: GM oyunu birakicaksiniz yoksa karakterleriniz banlanicak demis Aahahahahaha, imza yapılacak bir laf olmuş bu. Mafya mı gm'mi belli değil ahauhua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 off çok inandırıcı kalite dolu bi hikaye tebrik ederim hata yapmışım pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tunch said: uzun paticikte (genel olarak) knight online oyununa ve oynayanlara karşı belirli bir ön yargı var.. haklı veya haksız olduğu tartışılır.. ama knight onlinedaki genel oyuncu kadrosuna bakıldığında "buradaki çocuklar"dan çok daha "feci" olduğu aşikar.. Bence her oyunun iyileri yada kotuleri oluyor.. Acikcasi KO oyniyanlara ben de on yargili yaklasiyorum ama onceden de dedigim gibi bu insanlar kadar yardimlasmayi seven ve soz dinliyen insanlar gormedim .. Ko oynamislar yada oynamamislar umrumda bile degil .. Biz Uo ya basladik .. arkadaslarimda KO ya baslamis .. Arasinda ne fark var ? Ikiside birbirininden berbat ve seviyesiz oyunlar degil mi ? Grafik 2 sindede yok .. PvP 2 sindede on planda .. 2 sindede yeteri kadar cocuk cocuk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Uo ya zamanında başlasan kaliteli insan görürdün burdaki çogu düzgün insan Uo zamanından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Luriel said: Uo ya zamanında başlasan kaliteli insan görürdün burdaki çogu düzgün insan Uo zamanından. uo ya 7 yil once SANANE serveriden basladim zaten .. ve bu zamandan sonrada UO yu anlatma bana istersen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bende sananede başladım ama sen kaliteyi yakalayamamışsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Luriel said: bende sananede başladım ama sen kaliteyi yakalayamamışsın :( Aferim sana .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tartışma konusuna bak.sultansclanın yaptığı hata KO oynamaları değil.videolarına presented by sultansclan yazmaları.yoksa ko oyuncusu insan para verip aocde oynamaz.oynasada bunlar çoluk çocuk olmazlar.şu uo zamanındanın elitist kavramlarını bıraksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 http://www.sultansclan.com/cd-durumu-t198.html?p=2578#post2578 Yaptıkları(yapacakları) terbiyesizliğe bakın, bunu gördüğüm anda hizlial.com siparişimi iptal ettim bir daha da hizlial.com'dan bir şey sipariş vermeyi düşünmüyorum. Adamlar yüzünden tekrar gameseek.co.uk'e döndüm fakat şimdi bana pre-order access code yollayıp yollamayacakları bile belli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Üyelik istiyor, göremedik Nedir yazan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konu: cd durumu Jamill4 said: son 12 box set kaldı bilginize bu arada şu guild listesini de bi ara çıkartıp hızlıal dan uğur a verirsek sevinirim dışardan siparişleri iptal edip bizimkilere yer açarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ayıp ya... bu clan şirketleşmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 uzun , mümkünse guildinizin serverı belli olduğunda bize bi haber etsen? uzuuuun uzuuuuuun mesafelerimiz olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Yuh abi.Yazık ya adamlar resmen para kazanma peşinde.Neden sultans adından ve karşı görüşlerimden rahatsız oldukalrını şimdi daha iyi annadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oy oy bende ordan verdim siparişi ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar