Uzun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Clanimizi yakindan tanimak icin sitemize girebilirsiniz .. www.sultansclan.com Umarim begenirsiniz . http://www.youtube.com/v/Zd4XiU7s8xI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Tamam iyi güzel hoşta, bu kliple sizin guild in ne ilgisi var keşke beta ya katılan bir üyenizin(varsa yani) çektiği videoyu koysaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Betada video yapilacak pek bisi yoktu... Zaten su anda acilan bir cok guild , film sahnesi yada Trailer parcalariyla videolarini yapmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Age of Conan dan önce knight online oynuyodunuz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Ben degil ama diger guild arkadaslarim oynuyorlardi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 aocde başarılar dilerim.oyun görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Saol.. Oyunda gorusmek dilekleriyle . 07/02/2008 itibariyle SULTAN's Clan Age Of Conan Resmi Forum Sitesinde Guild List'e yerini aLmış buLunmaktadır.. Böylelikle Funcom'da Avrupa'nın ilk ve tek TÜRK clanı olarak AoC'da ismimizi duyurmaktayız. http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=22249 Ve Hala oyunu siparis vermemis arkadaslar Clanimizin bunyesinde satilan Age Of Conan Hyborian Adventures Collector's Edition ve Age Of Conan Hyborian Adventures Paketlerinden satin alabilirler... Siparisler .. Age Of Conan Hyborian Adventures Collector's Edition http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=21.007.0536.0001 Age Of Conan Hyborian http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=21.007.0536.0002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Famine e PM atyım bizim guildi haala eklemedi sinir oldum -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 tanıtım vidyosuna digital bath değişik olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avmfv Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Keşke müzik Türkçe olsaydı.Tabii konuya uyan Türkçe şarkı var mı orası ayrı konu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Zaten 1 saatte falan yaptim movie yi .. ve onume gelen ilk sarkiyi koydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Abi AgeOfConan dünyasında sultans adında guild adımı olur yapmayın.Gidin mitolojik bir isim bulun.Karakter isimlerinide umarım türkçe koymazsınız.Elite bir oyun a başlıcaksınız.Biraz oyunun senaryosu hakkında bişeler okusanız sanırım daha mantıklı bir isim koyarsınız. Okumadığımızı nerden biliyosun felan gibi forum yazısı atmayın çünkü okuyan insan conan dünyasına ait bir isim koyar.Sacma türk nickleri ve guild isimleri yüzünden biz türkler de nasibimizi alıp dışlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 SULTANSdk :p Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 RedBaron73 said: Abi AgeOfConan dünyasında sultans adında guild adımı olur yapmayın.Gidin mitolojik bir isim bulun.Karakter isimlerinide umarım türkçe koymazsınız.Elite bir oyun a başlıcaksınız.Biraz oyunun senaryosu hakkında bişeler okusanız sanırım daha mantıklı bir isim koyarsınız. Okumadığımızı nerden biliyosun felan gibi forum yazısı atmayın çünkü okuyan insan conan dünyasına ait bir isim koyar.Sacma türk nickleri ve guild isimleri yüzünden biz türkler de nasibimizi alıp dışlanıyoruz. Mitolojiden bahsetmisinki haritadaki Turan sehrinin osmanlidaki lugat terimi oldugunu hatirlatmama gerek yok sanirim . Sen beliki film izleyip heycan yapan sonrada gozunde gladyatori canlandiran arkdaslarimizdansin ama Hun tarihi kitaplarini okumani tavsiye ederim orda goreceksin ki hunlarin akinnlarindaki turk kaasabalarini. Hyborian haritasini acarsan Iranistanki deniz kenar , koyu bildigim kadarla latince degil turkce gibi. Bu arada resmi sitede blood of devil diye clan isimleri var 200 300 kisilik bence onlarda mitolojik deil :) git onlarda biseyler de belki isimlerini deyistirler :) Neyse ... sonucta biz oyun oynuyoruz tarih yazmiyoruz bizim clanimizin ismi 4 yildir Sultans Conandada bu boyle olcak. Nasil bir oyuna basliyacagimizi zaten senden kat kat iyi biliyoruz. Sirf arkadaslarim KO oynadilar diye boyle bir yakistirma yapman gercekten kotu . Benim oyundaki Ismim Uzun olucak. Istiyen sevsin.. istiyen sevmesin.. umrumda degil .. Sen iyi ve seviyeli bir sekilde oyun oynadiktan sonra seni kimse ismin yuzunden dislamaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 türkler yok demedi sadece sultanlar yok demek istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 sultan derken ben sultan of the dance taki dancilardan bahsetmiorum sen onlari sandin healde :)neyse sultan kelime anlamina baktiktan sonra devam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 edit: dabıl post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 sultans of the dance te sultan yoktu ki zaten isimleriydi sadece Sultan (Arapça: سلطان ), tarihte pek çok farklı anlamda kullanılmış olan İslamî bir sıfattır. Bağımsızlığını ilan eden İslam hükümdarları tarafından kullanılmıştır. buyur hadi devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 GwindonSurion said: sultans of the dance te sultan yoktu ki zaten isimleriydi sadece Sultans Of The Dance e turkce bakarsan " Dansin Sultanlari " Anlamina gelmekte. Yani o guruptaki herkes bir sultan. GwindonSurion said: (Arapça: سلطان ), tarihte pek çok farklı anlamda kullanılmış olan İslamî bir sıfattır. Bağımsızlığını ilan eden İslam hükümdarları tarafından kullanılmıştır. Anlamini ogrendigine gore Conan dunyasidna olup olmadiginida anlamissindir, umarim . GwindonSurion said: buyur hadi devam edelim bu topic i 2 kisi arasindaki sid.k yarisina cevirmeye gerek yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 a)ingilizcem yoktu süpersin Uzun said: sultan derken ben sultan of the dance taki dancilardan bahsetmiorum onlar Hükümdar değil sadece o işte usta olduklarına göre demek sen ustalardan değil Hükümdarlardan bahsediyorsun yani bu da demek oluyoki SELF OWNED b) evet conan dünyasında islamiyet olmadığına göre sultanlar da yok c) Uzun said: sultan kelime anlamina baktiktan sonra devam ederiz baktım ve ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Gangren said: SULTANSdk :p Başarılar. Saol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 RedBaron73 said: Abi AgeOfConan dünyasında sultans adında guild adımı olur yapmayın.Gidin mitolojik bir isim bulun.Karakter isimlerinide umarım türkçe koymazsınız.Elite bir oyun a başlıcaksınız.Biraz oyunun senaryosu hakkında bişeler okusanız sanırım daha mantıklı bir isim koyarsınız. Okumadığımızı nerden biliyosun felan gibi forum yazısı atmayın çünkü okuyan insan conan dünyasına ait bir isim koyar.Sacma türk nickleri ve guild isimleri yüzünden biz türkler de nasibimizi alıp dışlanıyoruz. Ya pardon da Ultima Online'dan beri mmorpg oynarım.Türk,Yabancı pek çok guilde girdim pek çok oyunda ve hiç bir zaman guildlerinin isminin oyunun dünyasıyla alakasız olması nedeniyle dışlanan bir millet , ırk görmedim.Hatta ve hatta kafaya oynayan çok alakasız isimlere sahip bir çok guild biliyorum.RP serverında oynayacak bir guildin evet oyun dünyasının sınırlarının çıkmayacak bir isim koyması yerinde olur fakat bunun dışında geriye kalan kişisel tercihtir.Eğer seni bu tarz bir sebeple dışladılarsa da altında başka şeyler ara şahsen hiçbir zaman böyle bir nedenle dışlanmadım ve dışlanan olduğunu da zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ne sacma tartisma lan bu, her yeni oyun ciktiginda da temcit pilavi gibi gene baslar. adam isterse Osman yapar karakterinin adini, guildinin adini da Hebelek koyar. yok o dunyada oyle isim olmaz, yok bu alemde boyle guild olmaz, nasil olmaz, koydum oldu iste, gecin bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bu tartışmayı başlatan arkadaş hayli gaz bir insan zaten, pek takmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar