FightInTheShade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 cok sexydi dayanamadim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Belf pri açma, büyük hata. Gogo undead pri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 deadwoll said: Belf pri açma, büyük hata. Gogo undead pri. Tecrübe konuşuyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 undead karizması hiç birşeyde yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Aket-Atum said: undead karizması hiç birşeyde yok :D Night Elf Male rogue yönetir >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 külliyen yalan...night elf maleimde var undead maleimde :D night elf male sıkıyo bir yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 caster class açtıysan NE Male ile sıkar tabi :D iğrenç bir cast animasyonları var ama melee animasyonları süfer (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bildiğin ayıydım:) ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 arkadaşlar karazhan ally'de ottoman empire adlı guildimiz var tüm türkleri bekleriz. yakında karazhan'a başlıyacaz(hatta başladık gibi :)) özellikle warlock ve pri varsa aranızda über süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hep görüyorum sizi, drevstarn /wave atarsa şaşırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Aluqah, lvl 22 human warrior. Azimle kasıyorum. Herhalde 2 haftaya 70'lerim, o kadar sürmeyebilir de tabii xD Tüm olay benim iki kez üstüste ölmememe bağlı eğer öyle birşey olursa direk alt+f4 çekip uyuyorum asdasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Karazhan ally side, salt pvp oynayan pati varsa bizle irtibata geçsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Lakeshiredan bildiriyorum, "BİRİ BENİ RESLESİN!!11!1!!" Ne kadar işi olmayan horde varsa gelip benim lvl kastığım yerlerde lowbie farmlıyor. Halbuki ne güzel 27 lvl olacaktım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 gold stsam alan cıkarmıkı acaba karazhandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Xo said: Karazhan ally side, salt pvp oynayan pati varsa bizle irtibata geçsin :D öm attım ya yanlıslıkla :D bi ay sora aynı statüde birini ararmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 :) tabi. zaten bir ben level 70 im şu an :) deadwoll da warrior kasıyor. öss olayı bitince bir de resto druid arkadaş katılacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 oo güzel bi premade oluştururuz heralde.benim de bi kac pvpci arkadasım var ben 60 küsürüm onlar da 30 küsür össden sora kasıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 An itibariyle 31 lvl'im! Bakalım 1 haftaya 60ı görebilecek miyim? Heyecanla kasıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 arasıra sıkıldığımda oynamak için Warlock açtım - Evilbeauty, Human Warlock xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Morgrom 52 warrior, horde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ben de varım bi süredir Mulgear öküz druid (VAY AK de yetişip buraya devşirildim :) ) bi de 30 lvl şamanım var mustaine (özentiii) ona da boost tekliflerinizi bekleriz karsılıgında boost verilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 up lvl 33 oldu boostlarınızla yaşıyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Drea 70 Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 6k gold satıyorum karazhanda 150 kait isteyen varsa buralardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar